Şimdi Ara

artık bıktıran sata2 sorunu!!! özellikle p5w dh deluxe kullananlar bi baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pedimento

    Arkadaslar, P5LD2 kullanıyorum ve chipset aynı. Sisteme RAID kurarken benzer durumlar bende de oldu. Hicbir sekilde RAID driverlarını tanıtamamıstım ve devamlı olarak kurulumda iastor.sys dosya hatası veriyordu. Sizlere tavsiyem SATA2 driverlarını nlite programı ile XP ye entegre edip oyle kurulum yapmanızdır. Basit ve cok kullanıslı bir program.
    Umarım sorununuz cozulur.


    N-lite ile programa "her zaman kullandigim" xp ile kurulum yaptigimda, kurulum bitiminde enteresan bir sekilde "xp'yi aktivite etmem gerektigini" soyledi Normal kurulumda boyle bir sorunla karşilaşmiyordum...




  • Arkadaslar Rica ediyorum bir aciklama yapin.Bu konuda acemiyim ve kopru olaylarindan falan hic bisi anlamadim.
    Sizden sadece sunu istiyorum.Kisaca anlatin lutfen...
    Sata2 Hdd em var ve bu anlattiginiz islemleri bilmedigimden Direk Win XP Pro işletim sistemini boottan calistirip kurdum.
    Simdi Hdd em hic bir sekilde Sata olarak gozukmuyor.Ben ise Eger sata2 vaziyetinde calisamayacaksa neden sata 2 hdd aldigimi merak ediyorum.
    Win XP yi silmeden kolay bu Hdyi SATA2 calistirmam mumkun degilmi?Yukarida bir cok sey anlatmissiniz ama hicbisi anlamadim.Disketten bahsediosunuz ne disketi.Bu boardla beraber sadece Bir Driver Cdsi geldi.Bole bir disket falan yok.Bu kadar karisik bisimi bu yaa.Teknoloji bize kolaylik getirmeyecekse bu kadar para bayilip bu boardu ben niye aldim?
    Lutfen beni bu dertten kurtarin delirmek uzereyim.Ayrica Ahci mode da acinca bilgisayar kitlenio yukarida yazdigi gibi.Jmicronu acinca DVD Writerimi alet gormuyor.Kafam iyice karisti.Rica ediyorum bir yorum yazin.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.