Şimdi Ara

Artık çok bunaldım. SHIFT.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Çok garip bir sorunum var sebebini bilmiyorum nasıl çözülecek onu da bilmiyorum. Ben LoL oynayan birisiyim ve bunun için 7-8 ay önce kendime masaustu dizdim. Sorunuma gelince; yüksek ihtimal bilgisayarımdan oldugunu düşündüğüm web browserda gezinirken hiç bir problem olmamasına rağmen loldeki chati kullanırken caps lock kapalı halde büyük yazıyor. Ve ara ara shift tuşu mu artık neyse buga giriyor yazdıklarımı oyunda gönderemiyorum, bazen lol kapalıyken de yaşıyorum. Daha önce de bir konu açmıştım yapışık tuşları falan anlattılar ama onla ilgili olduğunu düşünmüyorum verdikleri ayarları yaptım çünkü yine aynı. 3 ay önce klavye değiştirmeyi denedim, yine aynı şey oldu değişmedi. Bana bir yardım eli uzatın gözünüzü seveyim.



  • EvaQuantum kullanıcısına yanıt
    bendede buna benzer bişey oldu başka tuşa basıyom başka bişey yazıyor
    klavye logitech de tuşları karışıyormuş,garantiye gönderdim yenisini verdiler sorun düzeldi,yinede başka bi marka klavyeyele tekrar dene bence
    bide virüs taraması yap
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    yeni aldığım klavye logitechti ve onu cıkardım. önceki klavyem everest rampage onu taktım. ama problem devam etti yine. böyle idare etmeye calısıyorum ama olmuyo yani. virüs işini deneyeceğim. sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.