Şimdi Ara

artık hayatta hiçbir amacım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • edit: küfürlü kelimeleri tekrar düzenledim tırnak içine aldım


    Bugün itibariyle farkettim ki hayatın bir manası kalmamış sadece günü geçirip kendimi geliştirmeden yaşamıma devam ediyorum. Geçmişe olan özlemim her gün kafamı kemiriyor ileriye bakmak istesem de bunu başarabilecek kafa yapısına sahip değilim.


    Eskiden her şeyim vardı şimdi hiçbir şeyim yok. Gün geçtikçe her gün sahip olduğum bazı şeyleri kaybetmeye başladım. Bir yerde sıfıra varıp tekrar yükseleceğime olan inancım beni bu manasız hayatımda hiçbir bok olamadağım gerçeğinin önüne bir perde çekti. Eskiden manitam vardı, saçları sarıydı çerkesti ondan başka bir şeyi düşünemezdim ama "berbat" ettim gitti. Oyun konsolum vardı ve içinde her zerresini hatırladığım mortal kombat sm ile beraber uzak diyarlara gitti. Onu asla geri alamayacağım babası ölmüş bir çocuğa gidipte benim oyun konsolumu geri ver diyemem. Ben ne kadar kötü bir adam olmak istesem de annem beni merhametli yetiştirdi. Ailemle farklı şehirdeyiz artık akşam çay içemiyorum püskevit yiyemiyorum. Kuzenlerim gitti sadece teyzem kaldı ve onun acılı poğaçası. Eskiden bir sürü arkadaşım da vardı. Kimisiyle yer kimisiyle zaman kimisiyle anlaşamamazlık nedeniyle yollarım ayrıldı. Arkadaşlarımı da kaybettim geriye ne kaldı diye düşünürken kaybettiklerim aklıma gelmeye devam ediyor.



    Peki bu kadar şeyi niye kaybettim diye düşünmeye başladım. 1-BENCİLdim önceliğim kendimdi ve bunun aksini iddia eden insanları yalancı olarak nitelendirdim. Çok net bir şekilde sergilediğim bu davranışlar insanlarla sıkı bir bağ kurmamı engellemiş olabilir. 2- GÜÇSÜZLÜK ben çok güçsüz bir erkeğim, kimse güçsüz bir erkekle takılmak istemez. Tahtakurusu denen "pislikler" benden daha güçlü onlar ve ben Z-16 denen küçük bir odada haftalardır savaştık ve bir grup terorist böcek sürüsü beni alt etti yerimden yurdumdan ettiler beni. ben onlara ilaçla saldırdım onlar ölmedi eğer onlar bana ilaç sıksaydı ben çoktan ölürdüm. Ben güçsüz bir erkektim onların aksine. 3-SABIRSIZLIK ben her istediğim hemen şimdi olsun istiyorum. Annem ve babam bana bunun mümkün olmadığını milyon kez söylediler ama onların bu fikri bir çöp yığınından daha fazla değer görmedi benim nezdimde. Ben bir kadın gördüm; beyaz tenli, tatlı mı tatlı biriydi, gülüşüyle içimi ısıtıyordu. O konuşşun hiç susmasın bütün gün onu dinlemek istiyordum bu yüzden kendisine merhaba diyerek kendimi tanıttım. Okulu ve derslerini sordum. Bundan sonra milyon tane aşama varmış sorulacak bir sürü soru falan filan ama ben hemen orada evlenmek istedim. Salih Kardeşim bana bir nikah kıysın istedim. Sabırsızdım kız gitti bir daha geri dönmedi.



    Eskiden parlak bir geleceği olan anadolunun şirin bir ilçesinde yaşayan memur bir ailenin efendi çocuğuydum. Fen lisesine gidiyordum ya sağlıkçı ya da mühendis olacaktım 3.yolu seçtim temel bilimler alanında kendimi geliştirmeye karar verdim. Övgüler aldım, idealist seçildim. Hayatımdaki kötü giden grafikler buraya da vurdu ve parlak gelecek beklentileri bir bir söndü. Yapılmayanı yaparak tarihe geçtim; başarısızlık rekorunu kırdım ve her 5 işsizden 4'ünün, her 5 vasıfsız işçiden 4'ünün okuduğu ÇÖPiktisatı kazandım hem de dünyanın en "dandik" ünisinde dünyanın en sığ bakış açılarını ve ortadoğu "berbatlığını" vücudumun en derinine kadar hissettim. Yıllar boyu anlattığım ve tüm dünyada hatırı sayılır saygınlığı olan Liberal Demokrasiyi anlatmak veyahut Liberal diye bilinmekten dahi nefret ettim.



    Bu son günlerdeki değerlendirmeler esas alındığı zaman 2 tane tahtakurusuna karşı bile savaş kazanamayan bu hayatta prime dönemini bitirmiş geleceğe doğru hiçbir hayali olmayan sadece günlerin geçmesini bekleyip yavaş yavaş yaşlanan bir adama dönüştüm. Görüldüğü üzere yaşamın bundan sonraki kısmında benim için bir anlamı kalmamıştır.








  • Hocam ne desem bilemedim. Umarım her şey yoluna girer demekten başka bir şey diyemem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buna da zort

  • evlen dostum

  • Evlenip napıcam hocam başıma daha çok dert açılır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.