Şimdi Ara

Artık resmi: M3'lü MacBook Pro tanıtımdan önce görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık resmi: M3'lü MacBook Pro tanıtımdan önce görüntülendi
    Bildiğiniz gibi Apple, MacBook Pro modellerini M3 çipiyle güncellemeye hazırlanıyor. Öyle ki mevcut bilgiler, bu modellerin 30 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek olan çevrimiçi etkinlikte görücüye çıkacağı yönünde. Son olarak Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da henüz piyasaya sürülmemiş yeni bir MacBook Pro'nun kutu görüntüleri ortaya çıktı. 



    Yeni MacBook Pro tanıtımdan önce görüntülendi



    Kaçıranlar için daha önce Apple'ın M3 Max ve M3 Pro MacBook Pro modellerini test ettiği ve bu makinelerin yenileneceğinden sizlere bahsetmiştik. Bu noktada 30 Ekim tarihli etkinlikte, 24 inç iMac'in yanı sıra 13 inç ve 15 inç MacBook Air modellerinin tanıtılması bekleniyor. Ayrıca tek duyuru bu olmayacak. M3 Pro, M3 Max ve M3 Ultra'nın bulunduğu yeni nesil MacBook Pro ve Mac Studio modelleri de bir süredir gündemde. 



    Artık resmi: M3'lü MacBook Pro tanıtımdan önce görüntülendi
    İnternete sızdırılan yeni görüntü ise, bu bilgileri doğrular nitelikte. Kutunun kendisi, Apple'ın son birkaç yıldır MacBook Pro ile gönderdiği kutuya benziyor. Cihazın tasarımı ise önceki model ile nispeten aynı. Öyle ki dairesel ayak desteği, kavisli köşeler ve alüminyum yekpare kasa korunuyor. Ancak MacBook Air'den ciddi oranda daha kalın olduğunu belirtmekte fayda var.



    Ayrıca Bkz.Yeni iPad modelleri için beklenen tarih verildi: Gecikecek



    Görüntünün gerçek mi yoksa sahte mi olduğu henüz net değil. Ancak mevcut sızıntılar ve Apple'ın etkinlik programı düşünüldüğünde yaklaşmakta olan Mac modellerini doğruluyor. Apple'ın "Scary Fast" etkinliği, 30 Ekim’i 31 Ekim’e bağlayan gece Türkiye saati ile 03.00’te gerçekleştirilecek. Bu nedenle tüm detaylar için bizlerle kalmayı unutmayın.




    Kaynak:https://wccftech.com/m3-macbook-pro-box-leaked-before-event/







  • Benim için işlemcinin pek önemi yok, m1 pro bile fazlasıyla yeterli. Oled ekranla gelirse evdeki macbook pro’yu satıp geçerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Ekim 2023; 22:19:36 >
  • Macoslu tablet gelse efsane olur
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sadece ekran için artık değiştiririm yoksa m1 var bende yeter artar da
  • game port olayi geldikten sonra gpu artik daha da onemi hale geldi, m2 max ile full ayarlarda rosetta+crossover(wine) ikilisi ile bir cok oyun inanılmaz iyi çalışıyor. m3 ile gpu kisminda radikal değişiklikler gelirse ciddi ciddi bir m3 max almayi düşünüyorum.
  • Yoksa epıl gümbür gümbür mü, telefonu sevmem ama pc de severim
  • cad programlarına engel koymasalar alınırda nedense hepsi sadece windowsta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.