Şimdi Ara

Asansörlü evden eve nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asansörlü Eşya Taşıma artık çok kolay
    Eşyalarınızı ilk önce büyük, orta ve ufak boyutlu olarak sınıflandırmanız gerekiyor. Koli edinmeniz sizler için iyi olacaktır. Kolilere kırılacak olan eşyaları özenle yerleştirip koli üstüne kırılabilir yazmanız, evden eve Nakliyat esnasında daha titiz davranılması açısından fark yaratacaktır. Kolileri numaralandırıp listesini tutmanız yeni evinize yerleşirken doğru kolileri doğru yerde açmanıza imkân sağlar.


    Bu sayede eşyalarınızın kaybolma riskinden kurtulmuş olursunuz. Beyaz eşyaların ve mobilyaların ambalaj malzemesi ile kaplanması önemlidir. Doğru ambalajlama yöntemleri vasıtası ile eşyalarınız kirlenmez, dışarıdan gelen çarpma ve sürtünme halinde deforme olmaz. Nakliye konusu ile ilgili özenli davranılması sizi ekonomik açıdan da çıkacak problemlerdan korur.
    Evden eve nakliyat ve Şehirler arası nakliyat firmalarıyla anlaşma yapmadan önce ambalajlama ve taşıma yöntemleri ile ilgili netlikle bilgi alınız. İşi önemseyen kurumsal firmaları tercih etmenizi tavsiye ederiz.


    Nakliye Asansörü Nedir?

    Nakliye Asansörü, binaların 3 ve daha çok katında taşıma yapılacağı zaman güç ve zaman kaybını en aza indirmek için kullanılan teknolojik bir araçtır. Hidrolik sistemle çalışır. Evden eve nakliyat firmaları eskiden taşıma işini hamal sırtında yapardı. Katların sayısı çoğaldıkça çalışanlarda yıpranma, işte zaman kaybı ve dar merdivenlerden kaynaklı ağır eşyaların hasar görerek taşındığı oldu. Zaman geçtikçe nüfusun artması ve kentlere sığabilmek için binaların yüksekliği arttı ve artmaya devam ediyor. Buna da çözüm olarak üretilen bu asansörlü taşıma araçları bilhassa büyük kentlerde iş yapan eşya taşıma firmalarında çokça görmekteyiz. Kimi firmalar bunu getirtmek için de sizden ek ücret istemektedir. Çünkü firmalar genelde nakliye asansörünü kiralama tekniğiyle elde etmektedir. Bizim tavsiyemiz 6-7 hamala para vermektense nakliye asansörü kullanılması daha iyidir. Hem eşyalarınız daha güvenilir bir şekilde taşınmış olur hem de zamandan son derece tasarruf sağlarsınız.
    http://www.zorlunakliye.com

    http://www.nakliyatfirmalari.org
    http://www.zorluoglunakliyat.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorluevdeneve -- 13 Şubat 2019; 9:14:21 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.