Şimdi Ara

Asfalt yol için Bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar düzgün asfalt yolda günlük yaklaşık 40- 50 kmlik turlar için bisiklet arıyorum. Boyum 1.90. Kullanacağım asfalt Yol düzgündür, hızlı bir trafik vardır. Maksimum fiyat limitim 1100 TL. Şu an elimdeki bisiklet BİSAN RACING . Bilen bilir; antika değerinde 5 vites, ortadan vites kollu şehir bisikletidir. Şu an bisikletimin hiçbir sıkıntısı yok. Ancak kullanacağım parkuru da göz önüne alarak "Racing"in sadece isimde kalmamasını istiyorum. Kısaca bakkala markete giderken yine antika bisanımı kullanırım; sportif amaçlı turlar için bir bisiklet bakıyorum. Siz yol bisikleti mi, hibrid bisiklet mi önerirsiniz? Model önerebilir misiniz? İnternette biraz göz attığımda hoşuma gidenleri de paylaşayım, bunlar hakkında da yorum yapabilir misiniz.

    Carraro 915 D'AMBIEZhttp://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=36
    Ghost Cross 1300 28"http://www.bisikletcim.com/urun/ghost-cross-1300-28-.aspx
    Sedona 601 28"http://www.bisikletcim.com/urun/sedona-601-28.aspx?ttype=Properties#pt

    Bir de internette yol- yarış bisikletlerinin kullanım zorluğu hakkında bazı yazılar okudum. Eski bisikletim gibi şehir- hizmet bisikleti sınıfından bir bisiklete göre çok zorluk çeker miyim?

    şimdiden teşekkürler







  • Model tavsiye edemem ama yol bisikletleri asfalt olmayan yollarda çok rahatsız hatta ölümcül olabiliyor eğer sadece kaymak gibi bir asfaltta kullanacaksanız yol bisikleti alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: modifci

    Model tavsiye edemem ama yol bisikletleri asfalt olmayan yollarda çok rahatsız hatta ölümcül olabiliyor eğer sadece kaymak gibi bir asfaltta kullanacaksanız yol bisikleti alın

    Tesekurler
    l
  • Uzunca bir süre yol yarış bisikleti kullanmıştım ama yol şartları ve tubless seçeneğinin olmaması sebebiyle mtb ye geçtim. Son 20 yıldırda hala mtb deyim ama yol yarış tipi hala hayalimde. Yeşilköyde sürekli 50-60 km lik turları tubless + stan sıvılı sistemle kullanıyorum ve ortalama günde 10-12 patlak sorunu yaşıyorum. Haliyle diken veya çivileri çıkartıp yoluma devam edebiliyorum. Yol yarış sisteminde bunu hala sağlayamadıkları için mtb ile yola devam etme durumundayım.
    Ayrıca asfalt temiz olsada yolda virajlarda kayıp düşme riski çok yüksek. Yinede bu tip bisiklet benim için vazgeçilmez diyorsanız acele etmeyin bütçenizi biraz artırın ve scott, cannondale, trek tarzı markaların modellerine bakın derim. Linkini verdiğiniz markalarla aralarında ciddi performans farkı var.
  •  Asfalt yol için Bisiklet tavsiyesi
    ben bunu kullanıyorum kısa mesafelerde ama bu 24 jant yani senin boyuna az
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.