Şimdi Ara

Asgari ücret 1300₺ vaadi için kaynak ne ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Drakoid D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sakin olun lütfen.

    Muhalefetin ne demek yapacak gücü var mıydı? Vardı tabii ki. Boşuna bostan korkuluğu olarak oraya girmiyorlar. Sadece göz boyamak için yapılan bir muhalefetten başka bir şey değil yaptıkları. Halkın kulağı neden tıkalı olsun? Maalesef öyle bir zamana geldik ki herkes kendi işine gelene göre hareket ediyor. Buna AKP lisi de CHP lisi de MHP lisi de dahil.
  • Asgari ücrete zam filan yok, akp tamamen laf dolandırıcılığı yapıyor.Zam için ön gördükleri tarih aralık 2016, yanlış duymadınız aralık 2016 tam 1.5 sene sonrası.Zaten asgari ücretin 1150 dolaylarına gelmesi çok büyük sürpriz olmayacak.Tamı tamına 150 lira zam yapacak 1.5 sene sonra ve garantisi yok.Ayrıca o zamana kadar hayatın pahalalaşacağını düşünürsek asgari ücret çalışanının cebine para girmeyecek.

    Seçim vaadinde bile dolandırıcılık yapan tek parti ünvanını da eline aldı akp, durmak yok yolmaya devam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daikataNa~

    Öncelikle sakin olun lütfen.

    Muhalefetin ne demek yapacak gücü var mıydı? Vardı tabii ki. Boşuna bostan korkuluğu olarak oraya girmiyorlar. Sadece göz boyamak için yapılan bir muhalefetten başka bir şey değil yaptıkları. Halkın kulağı neden tıkalı olsun? Maalesef öyle bir zamana geldik ki herkes kendi işine gelene göre hareket ediyor. Buna AKP lisi de CHP lisi de MHP lisi de dahil.

    Muhalefetin ne gibi gucu var? NOLUR aciklayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP’nin yalanı ortaya çıktı, asgari ücrete zam yok!

    Asgari ücreti 1.300 liraya çıkaracağını açıklayan AKP, bunu 2016 Aralık ayında yapacak.

    7 Haziran seçimleri öncesi asgari ücretle ilgili hiçbir vaatte bulunmayan ve CHP’nin seçim vaadiyle de dalga geçen AKP, 1 Kasım seçimleri öncesi çark ederek, asgari ücreti 1.300 liraya çıkaracağını açıklamıştı.

    Ancak seçmeni yanıltan AKP, bunu Aralık 2016’da yapacak. Bu durumda asgari ücret zaten 2016 Aralık ayında 1.300 liraya otomatik olarak yükselmiş olacak. Yani AKP, asgari ücret zam yapmayacak.

    Konuyla ilgili açıklama, AKP’nin ekonomi kurmayı Ali Babacan’dan geldi. Katıldığı televizyon kanalında konuşan Babacan, şunları söyledi: “Asgari ücret konusu en son gece son dakikada karara bağlanmış bir husus. Çok ciddi tartışmalar oldu kendi içimizde. 1 Ocak’ta asgari ücret artışı olacak ama bizim niyetimiz Aralık 2016′da 1.300 TL olması. İşte tehlike sınıfına göre ayrı asgari ücret belirlemek de gündemimizde.”

    http://www.sozcu.com.tr/2015/ekonomi/akp-asgari-ucret-yalani-asgari-ucrete-zam-yok-953502/

    Akp, asgari ücret kandırması

    http://forum.donanimhaber.com/m_110777204/f_//tm.htm#110789059




  • 600 kişilik işe 3 bin kişi başvurdu, kuyruk sokağa taştı

    Kale Kilit’in, İstanbul’dan Çerkezköy’e taşıyacağı fabrikasına 600 işçi alacağını duyurması üzerine,
    İŞKUR Çerkezköy Şubesi önünde yaklaşık 3 bin kişilik kuyruk oluştu. Kalabalık binaya sığmayınca kuyruk sokağa taştı.

    http://www.samanyoluhaber.com/600-kisilik-ise-3-bin-kisi-basvurdu-kuyruk-sokaga-tasti-haberi/1175166/


     Asgari ücret 1300₺ vaadi için kaynak ne ?




  • ERDOĞAN ASGARİ ÜCRETİ BİLEMEDİ

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle farklı sektörlerden işçileri kabul etti.

    Erdoğan, muhalefeti asgari ücreti bilmemekle suçladığı konuşmasında asgari ücretin kaç lira olduğunu bilemeyince zor anlar yaşadı.
    Erdoğan, 949 lira olan asgari ücreti bilemeyince “herhalde 1000 lira” diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

    “BUNLAR ASGARİ ÜCRETİ BİLE BİLMİYORLAR”

    Konuşmasında ‘tarafsız’ bir cumhurbaşkanı olarak muhalefet partilerinin seçim vaatlerini eleştiren Erdoğan, “Bunlar asgari ücreti bilmiyor herhalde” dedi.

    Ancak bu sırada devletin belirlediği bir asgari ücret olduğunu söyleyen Erdoğan, bir türlü bu ücretin ne kadar olduğunu bilemeyince notlarını karıştırmaya başladı. Yardımcılarından da ipucu alamayan Erdoğan, “Herhalde 1000 lira” demek zorunda kaldı.

    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/erdogan-asgari-ucreti-bilemedi-820520/





  • Kaynak sağ cebin, ordan alıp sol cebine koyucaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekara 1.300 TL, Evli 3 Çocukluya 1.380 TL Asgari Ücret

    Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, asgari ücretin artışının kamu için bir yük olmadığını belirterek, "Kamuda belli bir yükü var ama kamu için net olarak bakarsanız bir gelir kaynağı aslında. Asgari ücret arttıkça vergi ve primler de artıyor, dolayısıyla kamu gelirlerine net olarak bir faydası var" dedi. Yılmaz, TRT Haber'de katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

    BEKARA 1.300 EVLİ VE 3 ÇOCUKLUYA 1.380

    Bekar, evli ve çocuğu olmayan bir asgari ücretlinin gelecek yıl net bin 300 lira alacağını anımsatan Yılmaz, evli ve 3 çocuklu bir asgari ücretlinin ise net olarak bin 380 lira alacağının altını çizdi. Yılmaz, bunu dengeleyecek şekilde işletmelere dönük desteklerini artırdıklarına da dikkati çekti.

    AA

    http://www.aktifhaber.com/bekara-1-300-tl-evli-3-cocukluya-1-380-tl-asgari-ucret-1245640h.htm




  • oyum haydar bas a 5000tl asgari ucret verecekmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp diyince "maliye bakanımızla konuşsun bakalım nasıl 1500 edecek" demişlerdi.

    Şimdi kendileri zor duruma düşünce kaynak bi anda çıktı.Bunu asla unutmayın.Buradı pakistan değil eğer bu seçimde yine 276 vekil alamazlarsa asgari ücret 2000 derlerse şaşırmayın.Kendi görülüm türkiye 1500 tl asgari ücret verebilir.Ama onların işine gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daikataNa~

    Bu anlattıklarım size dalga gibi gelebilir ancak gerçek malesef.

    Bilen duyan arkadaşlar vardır, 2 sene önce felan Algida Konya'ya dondurma üretim fabrikası açtı. O zaman alım yaparken 1500 TL maaşla, eleman alımı yaptı Algida. Daha sonra bu mevzu herkes tarafından yayıldı işte. 1-2 hafta geçmeden Konya Ticaret Odası, TOBB konya başkanı, birkaç sanayi başkanı daha hemen ziyarete gittiler. Adamların afedersiniz götü tutuştu 1500 TL yi duyunca.
    Adamları dövecek gibi kardeşim siz ne yapıyorsunuz 1500 TL ye işçi mi çalıştırılır diye. Milleti ayaklandıracak mısınız vs. Çalışacak işçi bulamacayağız diye sürekli olarak baskı yaptılar firmaya. Daha sonrasını tahmin edersiniz 1100 civarı bir paraya düşürdüler maaşları.

    Asgari ücretin artmasını devletten ziyade, işçinin kanını emen o STK lar, memur-sen, kamu-sen, Sanayi odası başkanları denen üçkağıtçı, vicdansız, kanıbozuk herifler istemez.

    Keşke daha fazla olsun asgari ücret ancak, bizim patronlarımızın zihniyeti bozuk olduğu için, benim cebimden gitmesin de işçiden gitsin zihniyetinde oldukları için milletini kanını emiyorlar.

    Klasik Konyalı mantığı!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.