Şimdi Ara

Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konu altında Ashes of Creation için sorular sorup birbirimize bilgi verebiliriz.




    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -





    Ashes of Creation


    Intrepid Studios



    2017 yılında Kickstarter kampanyasında topladığı $3,271,809 bağış ile ASHES OF CREATION tüm mmorpg dünyasının ilgisini çekmeyi başardı. Steven Sharif sıkı bir MMORPG oyuncusu ve Intrepid Studios kurucusu. Stüdyo oyunun hem yapımcılığını hem dağıtımcılığını üstleniyor. Intrepid oyunu kendi bütçesini kullanarak geliştiriyor ve şirket tamamen özel. Bu sayede Ashes of Creation yapım aşamasında dışarıdan herhangi bir kötü etkiye maruz kalmıyor. Intrepid oyunun Pay to Win olmayacağını her fırsatta belirtiyor. Aylık ödeme sistemiyle oynayabileceğimiz Ashes of Creation, oyun içi mağazalarında sadece kozmetik eşyalar bulunduruyor. Halen geliştirme aşamasında olan Ashes of Creation, Kickstarter kampanyasında yakaladığı başarı ile biz MMORPG tutkunlarını da oldukça heyecanlandırdı.


    Oyuna şimdiden büyük bir HYPE var. Oyunu takip ediyoruz ve ilk alpha denemelerinden gelen bilgiler gayet olumlu. Araştırmalarım okuduklarım ve gördüklerim Steven Sharif'in bu işten gerçekten anladığını gösteriyor bu da benim umutlarımı daha da yeşertiyor.


    Ashes of Creation incelemem Oyungezer.com'un 166. yani geçen Ağustos sayısında yayınlandı. (Bana o şansı veren Oyungezer ailesine tekrar teşekkür ediyorum) Sayıyı oyungezer.com sitesinden dijital olarak alabiliyorsunuz. İster ücretli ister ücretsiz alabilirsiniz orası tamamen size kalmış.


    Bizleri bir Sandbox MMORPG bekliyor. İzlenimlerim oyunun oldschool MMORPG tadında, o kurallara uygun olacağı yönünde. Node sistemi, mevsimleri ve kurmaya çalıştığı PVP / PVE dengesi beni bu oyuna heyecanlandırmaya yetiyor.


    Daha çok soru cevap ve bilgi şeklinde yorumları doldurarak gidelim, konuyu da ona göre ufak ufak güncelleyeceğim.


    Daha çok erken biliyorum fakat biz şimdiden bu oyuna büyük bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz. Sadece Türk topluluğunun olacağı büyük bir organizasyon fikrimiz var. Bu organizasyon daha öncekiler gibi facialarla sonuçlanmaması için elimizden gelenide yapacağız zaten bizler 2011'den bu yana grup olarak MMORPG oynayan tecrübeli bir grubuz.


    Discord adresimizi şöyle bırakıyorum. Devasa online ve tabii diğer oyunlar için sohbet etmek isteyen katılabilir. Oradan sorular sorup, bilgi alışverişinde de bulunabilirsiniz. Herkesi bekleriz.

    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -
    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -discord
    Join the Manifesto Territory Discord Server!
    https://discord.com/invite/xnrWwa8A5p



    Manifesto Territory youtube hesabımızda mass pvp ağırlıklı videolarımızı sürekli yayınlıyoruz. Göz atmak isteyen olursa diye bıraktım.



    Önemli gelişmelerden son olarak Intrepid haftalık canlı yayınlarında oyundaki mevsimleri ve nasıl işleyeceğini gösterdiler. İlkbahar, yaz, sonbahar, kış müthiş bir şekilde oyuna yedirilmiş. Bunun tüm oyunu nasıl değiştireceğinden ve oynanışa nasıl etki edeceğinden bahsedildi. Örneğin yazları normal bir şekilde yürüyebileceğimiz yollar, girebileceğimiz geçitlerden kışları kar yağıp kapandığı için kullanışa kapalı olacağına kadar ince detaylar mevcut. Hype daha fazla artıyor. Ashes of Creation youtube kanalında gösterilen video linkini bırakıyorum.



    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -Ashes of Creationyoutube
    We are extremely excited to give you a first look into the Ashes of Creation seasonal technology! This 4K video is just a taste of what's to come! Reminder that Ashes of Creation is an open and transparent development project. As such, you will see work-in-progress art, systems, and mechanics. Leave us your thoughts on our progress in the video comments! Also, if you have any feedback on our season tech, please add a comment to our forum thread here: https://forums.ashesofcreation.com/discussion/52494/feedback-request-seasonal-tech-discussed-in-may-livestream/p1 Follow us on 👉 http://www.facebook.com/AshesofCreation 👉 http://www.Twitter.com/AshesofCreation 👉 http://www.Twitch.TV/AshesofCreation 👉 https://www.instagram.com/ashesofcrea... 🗣 Join the discussion by connecting to our official discord http://www.Discord.gg/AshesofCreation 🧡 Visit our shop at https://www.ashesofcreation.com/shop/ 📺 Watch live the last Friday of every month at https://www.twitch.tv/ashesofcreation
    https://www.youtube.com/watch?v=iYN5PWlST4Q


    Konuyu ara ara güncellemeye devam edeceğim. Sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım :)


    Mage skillerinin bir kısmını tanıttılar. Şahane görünüyor, linki bırakıyorum.





    Geçtiğimiz hafta canlı yayınla kendi ekipleriyle oyunun erken aşamalarında olan açık dünyada bir boss savaşını gösterdiler. Boss'un dünyada dolaşması, ağaçları yıka yıka çıkardığı sesler ve çevreye verdiği zararla ben geliyorum, yakınlardayım mesajı vermesi öyle güzel düşünülmüş ki... Bu oyuna hype olmamak elde değil.


    Boss savaşı incelemem



    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -Stormfangyoutube
    "Tumok the Wretched - Cyclops Tumok" Oyungezer deki Ashes of Creation incelememim linki; https://oyungezer.wetransfer.com/downloads/f452106ea9582462f083a3a3af1e4b7e20210806143258/52d98a Ashes of Creation - Tepegöz Tumok Boss Savaşı İnceleme 2 Hafta önce erken seviye bir açık dünya boss olan Tepegöz Tumok ile savaş gösterildi. Görüntülerle birlikte combat sistemini de detaylı görmüş olduk. Tepegöz Tumok ile olan savaş bize oyun hakkında bir çok ipucu veriyor. Tepegözün kim olduğunu, nereden geldiğini, neden burda olduğunu anlatan bir hikayesi de var. Boss'ların kendi hikayelerinin olması oyunun rol yapma hissini derinleştirecektir. Aynı zamanda bu hikayeler PVE aşamasına ekstra bir anlam da yüklüyor. Tepegöz Tumok savaşı beni mutlu etti. Bir çoğunuz gibi ben de Ashes of Creation'a şüpheci yaklaşıyorum. Bu şüpheci yaklaşımım oyundan gösterilen görüntüler, oynanış videolarıyla yerini heyecana bırakıyor. Çünkü bu adamlar anlattıkları şeylerin boş laflar olmadığını kanıtlamaya çok hevesliler. Bundan sonra kanalda Ashes of Creation ile ilgili paylaşmaya değer haberlere yer vereceğim. Oyunu izleyip yorumlama eğlencesine sizleride dahil etmek istiyorum. Dinlediğiniz için teşekkür ederim, iyi oyunlar. Discord Adresimiz; https://discord.gg/xnrWwa8A5p #ashesofcreation #mmorpg #aoc
    https://www.youtube.com/watch?v=b0jWQrYOiDQ






    Mülkiyet - Arsa ve Ev sistemleri


    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -Stormfangyoutube
    Ashes of Creation Freehold Update - Mülkiyetler - Arsa ve Ev Sistemleri Ashes of Creation'ın bu seferki sunumu oyunun arsa ve ev sistemlerini konu alıyor. Videomuzda bu sistemler hakkında duyurulan özellikleri aktarıp kendi yorumlarımla da konuyu değerlendirdim. Görünen o ki mülkiyet sistemi Ashes of Creation'un diğer bir çok özelliği ile bağlantılı ve oyunda önemli yer ediniyor. Mülkiyet sistemi oyuncunun oyununu tamamen bunun etrafında oynamasına izin veren rekabetçi ve kendini tekrar etmeyen bir yapıya sahip. Rekabetçi olmasının sebebi oyunda sınırlı sayıda mülkiyet olması ve bunları elde etmek için ticari bir mücadele gerekmesi. Öte yandan mülkiyetler kazanıldığı gibi kaybedilme tehlikesi de olan arsalar. Videomuzda mülkiyetlerin kuşatma sisteminin bir parçası olduğundan bahsetmedik. Konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olunca mutlaka bu konuyu da işleyeceğiz. Mevsim sonbahar ve sonbaharın bütün güzelliklerini oyunda görebiliyoruz. Üye olmak için referans kodum; KX2SG7ZD963GN9QL Buda link; ashesofcreation.com/r/KX2SG7ZD963GN9QL İzleyip dinlediğiniz için teşekkürler, iyi seyirler. Discord; https://discord.gg/xnrWwa8A5p #ashesofcreation #mmorpg #mmo
    https://www.youtube.com/watch?v=q03rl5VxpPQ


    Bu bölümde Cleric (Healer) tanıtıldı. Şu ana kadar tanıtılan en detaylı sınıf bu. Videomuzda Cleric'in yetenek atışları ve oynanışını inceledik. İyi seyirler.



    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -Stormfangyoutube
    Ashes of Creation Cleric Güncellemesi İnceleme Oynanış ve Skiller Oyunun bu haftaki güncellemesinde NODE sistemini bekliyorduk fakat NODE gösterimi ertelendi. Onun yerine Cleric sınıfı tanıtıldı. Cleric bir Healer sınıfı. Gördüğümüz kadarıyla Cleric temel bir şifacı sınıfı. Yeteneklerini ve oynanışını ayrıntılı şekilde görebiliyoruz. Gösterimde Cleric'den sonra bulundukları bölgeye de göz atma şansımız oluyor. Ashes of Creation grafik ve atmosfer anlamında iyi işler çıkarıyor. Yeni güncellemeler yayınlandıkça böyle videolar kanalda yerini alacak. Sizin destekleriniz önemli. İzlediğiniz için teşekkürler. #ashesofcreation #mmorpg #onlineoyun Oyunun sitesine üye olmanız için referans kodum; KX2SG7ZD963GN9QL Buda link; ashesofcreation.com/r/KX2SG7ZD963GN9QL Discord; https://discord.gg/xnrWwa8A5p
    https://www.youtube.com/watch?v=RFmzrrbwTjM

    Sonunda en çok beklediğimiz NODE sistemi tanıtıldı. Konuyu derinlemesine inceleyip NODE sistemini sizlere tanıtmaya çalıştım. İyi seyirler.



    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -Stormfangyoutube
    Ashes of Creation Node sistemi Nihayet oyunun en önemli sistemi olan NODE sistemi tanıtıldı. Videomuzda detaylı bir şekilde NODE sistemini açıklıyoruz. Ne işe yaradıklarını, nasıl bir yapıya sahip olduklarını ve oyuncular için önemini anlattık. Gösterimde köy seviyesindeki bir NODE'a yakından bakma şansımız oluyor. Etkileyici manzaraların yanı sıra henüz erken aşama olan bir NODE'un büyüklüğü beni etkiledi. Bu gösterimi uzun zamandır bekliyorduk. Gönül isterdi ki bütün NODE aşamalarını göstersinler. Fakat sanırım şuanda köy seviyesi hazır durumda. Gelecek gösterimlerde ya da Alpha 2'de diğer aşamaları da görebiliriz. Oyunun kendi sitesine üye olurken referans kodumu kullanmayı unutmayın; KX2SG7ZD963GN9QL Bu da link; ashesofcreation.com/r/KX2SG7ZD963GN9QL Diğer Ashes of Creation içeriklerim; https://www.youtube.com/watch?v=TbjdjGuTWZ8& - PVP Sistemi https://www.youtube.com/watch?v=zr2KIe0q4R0& - Neden bu kadar çok bekleniyor? https://www.youtube.com/watch?v=b0jWQrYOiDQ& - Cyclops Tumok Boss Savaşı İnceleme https://www.youtube.com/watch?v=q03rl5VxpPQ&t - Arsa ve Ev sistemleri https://www.youtube.com/watch?v=RFmzrrbwTjM - Cleric Sınıfı İnceleme Diğer oyunlar hakkında içeriklerim; https://www.youtube.com/watch?v=RTF6EmI-c3o&t=570s - Tera Online Neden Kapandı? https://www.youtube.com/watch?v=OnSeWGgf3I8& - Throne and Liberty iyi mi kötü mü? https://www.youtube.com/watch?v=ShRur_7jR8M&t=393s - Bless Online Neden Kapandı? https://www.youtube.com/watch?v=esN1jeP5T-E& - New World Hala Oynanır mı? İzlediğiniz için teşekkür ederim. Yorumlarda görüşürüz! Discord Adresimiz; https://discord.gg/xnrWwa8A5p #ashesofcreation #mmorpg #mmorpg2023
    https://www.youtube.com/watch?v=WyDir9amdf8


    ASHES OF CREATION - Dünya Etkinlik Sistemi






    ASHES OF CREATION - Karavan / Kervan Sistemi



    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -Stormfangyoutube
    Ashes of Creation kerven ve karavan sistemleri Nihayet kervan sistemi tanıtıldı. Ashes of Creation'ın detaylı kervan sistemlerine sahip olacağını biliyorduk. Bu ayki gösterimde ise sistemin mantığını ve nasıl çalıştığını gördük. Görsel olarak her zamanki gibi güzel evet fakat bu sefer hissedilende çok iyi. Karşılaşılan tehlikeler ve onları aşmak güzel hissettiriyor. Tehlikeli yollar, macera hissi amaçlayan bir yolculuk. Ashes of Creation bizleri bu ayki gösterimiyle de mutlu etmeyi başarıyor. Ticaret sisteminde önemli yeri olan kervanlar güzel görünüyor. Kişiselleştirilebilen karavanlar, arkadaşlarla malları satıcılara ulaştırmak için yola çıkılan kervanlar... İzlediğiniz için teşekkür ederim, sonraki içeriklerde görüşmek üzere. Siteye üye olmak için Referans Kodum; KX2SG7ZD963GN9QL Link; ashesofcreation.com/r/KX2SG7ZD963GN9QL Diğer Devasa Online içeriklerimiz; https://www.youtube.com/watch?v=W0-R0yr2Low - Guild Wars 2 Oynanır mı? https://www.youtube.com/watch?v=lCkdjNS6A7Q&t=2s - Guild Wars 2 İnceleme https://www.youtube.com/watch?v=Y5FYe_O2798&t=10s - Throne and Liberty Otomatik Oynatma kaldırılıyor! https://www.youtube.com/watch?v=MLJeljLh7Ow - New World Binekler https://www.youtube.com/watch?v=ShRur_7jR8M - Bless Online Neden Kapandı? https://www.youtube.com/watch?v=b0jWQrYOiDQ&t=414s - Ashes of Creation Cyclops Tumok Boss Savaşı https://www.youtube.com/watch?v=dtSNYQwbyEw&t=491s - Tarisland İnceleme https://www.youtube.com/watch?v=PgDSpbCdPe0&t=6s - Palia İnceleme #ashesofcreation #mmorpg #mmorpg2023
    https://www.youtube.com/watch?v=6gikmVPXOGs


    ASHES OF CREATION - Zanaatkarlık ve Toplayıcılık



    Ranger Sınıfı İnceleme

    Videonun sonunda ALPHA 2 çıkış tarihi de mevcut. Evet Alpha 2 resmi çıkış tarihi açıklandı. 2024 3. çeyreğinde geliyor!



    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -Stormfangyoutube
    Ashes of Creation Okçu / Ranger / Archer Sınıf inceleme 2023'ü geride bırakıyoruz. Intrepid iyi hazırlanmış, karşımıza 2023'ün son gösterimi olan Ranger sınıfının tanıtımıyla çıktılar. Ranger sınıfından videomuzda ayrıntılı bir şekilde bahsedip şuanki halini konuştuk. Ranger sert bir sınıf. Görsel efektlerin yanında taktikselliği ön planda tutan bir oynanışı var. Bu tarz oyunlarda Mage sevsem de Ranger sınıfı aklımı karıştırdı doğrusu. Önümüzde 2024 var. Peki 2024 Ashes of Creation için neler getiriyor? Resmi duyuru nihayet yapıldı! Oyunun Alpha 2 tarihi açıklandı. 2024'ün 3. çeyreğinde Alpha 2 oynanabilir olacak. Bu oynanış esnasında neler göreceğimizi şimdiden merak ediyorum. Umarım sağlıklı bir Alpha 2 gerçekleşir ve düzeltmeleri hızlıca yapıp beta süreçlerine geçerler. Ashes of Creation sitesine kayıt olmak için referans kodum; KX2SG7ZD963GN9QL Link; ashesofcreation.com/r/KX2SG7ZD963GN9QL Diğer Devasa Online İçeriklerimiz; https://www.youtube.com/watch?v=I9F39gr0jAw&t - Throne and Liberty Combat Değişiyor https://www.youtube.com/watch?v=RFmzrrbwTjM&t=1s - Ashes of Creation Cleric İnceleme https://www.youtube.com/watch?v=hchj18tXM_I&t - Archeage 2 Geliyor https://www.youtube.com/watch?v=lCkdjNS6A7Q&t=360s - Guild Wars 2 İnceleme https://www.youtube.com/watch?v=W0-R0yr2Low&t=1s - Guild Wars 2 Oynanır mı? https://www.youtube.com/watch?v=r3lBl6brXjk&t=9s - Ashes of Creation Zanaatkarlık ve Toplayıcılık https://www.youtube.com/watch?v=Avj6pHRCSH4&t=151s - Pax Dei İnceleme https://www.youtube.com/watch?v=vDdr_gJNr0U&t=334s - Albion Online İnceleme https://www.youtube.com/watch?v=RTF6EmI-c3o&t - Tera Online Neden Kapandı? #ashesofcreation #mmorpg #mmo
    https://www.youtube.com/watch?v=oAxuM1Cq00U



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 30 Aralık 2023; 0:23:23 >







  • Kickstarter'da yayınlandığı ilk günden beri bekliyoruz bakalım.

  • oyunun cıkıs tarihi varmı? biara pubg modu gibi birşey yayınlamışlardı optimizasyon sorunu yüzünden pek oynayamamıştık...

  • berkay1074 kullanıcısına yanıt

    Hayır çıkış tarihi henüz yok ama benim tahminlerim 2 yılı bulacağı yönünde. Yayınladıkları battleroyale modu MMORPG ile alakası olmayan bir moddu. Öyle yayınladılar geçti sanırım birşeyler test ettiler. Oyunun şuanki haline youtube'dan ulaşabilirsin çok güzel görünüyor.

  • Stormfang kullanıcısına yanıt

    takipteyim devamlıda pre order fiyatları çok yüksekti en düşük paket 50 veya 75 dolar gibi birşeydi zamanında almadıgım için pişmanim :D

  • berkay1074 kullanıcısına yanıt

    Vallahi onlara girmek hayal artık. Arada çekiliş falan yapıyorlar sosyal medya hesaplarından bedava giriş hakkı veriyorlar belki şansına düşürürsün :)

  • Konu biraz gariban kaldı. Yeni bir güncelleme yaptım. Ara ara güncelleyeceğim takipde kalın :)

  • Efsane bir oyuna benziyor ama 2025den oncesini beklemeyin release için diye söylüyorlar

  • Fanqtro F kullanıcısına yanıt

    Efsane olacak gibi evet. Bu konuda ayrıntılı videolar da yapacağım ilerde. Ve evet benimde tahminim 2025 den önce çıkmayacağı yönünde.

  • Son 4 5 aydır oyunun PVP sistemi çok tartışılıyor. Bu konu hakkında bir video yapmak istedim, iyi seyirler.



    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -Stormfangyoutube
    Ashes of Creation inceleme linki; https://oyungezer.wetransfer.com/downloads/f452106ea9582462f083a3a3af1e4b7e20210806143258/52d98a #ashesofcreation #pvp #mmorpg Ashes of Creation gelecek MMO'lar arasında en çok bekleneni. Son aylarda oyunun PVP sistemi tartışılıyor. Open world PVP olmalı mı olmamalı mı üzerine bir tartışma mevcut. Ben kendi tecrübelerim ile oyunun pvp sistemini anlatmaya çalıştım. Neden Ashes of Creation'un pvp sisteminden korkmamamız gerektiğini, sistemin tam olarak nasıl işlediğini anlattım. Ashes of Creation bir SANDBOX mmorpg olmayı hedefliyor. Sandbox yapım oyuncusu serbest bırakır arkadaşlar. Oyunda bunu yapacak. Vaat ettiklerini yapmasına izin verip sonra tartışmak gerekiyor. Kanalda bu tarz videoların devamı gelecek, abone olmayı unutmayın :) Dinlediğiniz için teşekkür ederim.
    https://www.youtube.com/watch?v=TbjdjGuTWZ8
  • youtube da

    totik channel 1 er ay arayla AoC ile ilgili video çekiyor...

    oyun güzel olacak gibi, ama bakalım biraz yavaş ilerliyor.

  • Ashes of Creation neden bu kadar çok bekleniyor? Neden bu kadar hype topladı? Bu konuları inceledik. İyi seyirler arkadaşlar. Bu başlığı ara ara canlandıracağım artık.



    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -Stormfangyoutube
    Oyungezer Ashes of Creation inceleme linki; https://oyungezer.wetransfer.com/downloads/f452106ea9582462f083a3a3af1e4b7e20210806143258/52d98a Ashes of Creation Neden Bu Kadar Bekleniyor? Son yılların en çok beklenen devasa online oyunu şüphesiz Ashes of Creation. Hatta kendi youtube kanalları henüz oyun çıkmadan 170bin aboneye ulaştı. Bu sayı tek başına bir oyun için çok fazla. Sadece abone sayısı bile oyuna olan hype'ın ne boyutta olduğunu gösteriyor. Ashes of Creation'ı bizde bekliyoruz, oynamak için sabırsızlanıyoruz. Gelişmeleri takip ediyorum. Gördüğüm herhangi bir olumsuzluk yok. MMORPG Dünyasında herkes bu oyunu konuşuyor ve tartışıyor. Peki bu oyunun neden bu kadar çok bekleyeni var? Videomuzda bunun sebeplerine değindim. Dinlediğiniz için teşekkürler! Discord kanalımıza herkesi bekleriz; https://discord.gg/xnrWwa8A5p #mmorpg #ashesofcreation #mmorpg2023
    https://www.youtube.com/watch?v=zr2KIe0q4R0
  • Stormfang kullanıcısına yanıt

    izledim,

    videoların devamını bekliyorum.

  • adolf1 kullanıcısına yanıt

    Kanalı canlandırmaya yeni başladım aslında Ashes of Creation'dan çok fazla içerik var anlatılması gereken ama Ashes of Creation'a boğmak istemiyorum kanalı. 1 2 hafta içersinde Ashes of Creation için bi içerik daha gelecek :)

  • Stormfang kullanıcısına yanıt

    kanalı boğmak olmaz, bilakis aoc hakkında bilgi almak isteyenler 2 sene sonra bile senin videolarını izlerler.

    tavsiyem

    Aoc ile ilgili

    sırayla

    harita

    ırklar

    klaslar

    crafting sistemi

    upgrade sistemi

    ticaret sistemi

    klan guild sistemi

    pve - pvp

    kale savaşları

    açık dünya savaşları

    vs...

    her biri için ayrıntılı birer video çekmelisin.

    AoC yi merak edenler yıllar sonra bile videolarını izler

  • adolf1 kullanıcısına yanıt

    Konuların hepsine hakimim ama değişiyor zamanla. Şimdilik oyunla ilgili haberleri işliyorum. Dün yeni videoyu yayınladım. İyi seyirler



    Ashes of Creation - ANA KONU 2021 -Stormfangyoutube
    "Tumok the Wretched - Cyclops Tumok" Oyungezer deki Ashes of Creation incelememim linki; https://oyungezer.wetransfer.com/downloads/f452106ea9582462f083a3a3af1e4b7e20210806143258/52d98a Ashes of Creation - Tepegöz Tumok Boss Savaşı İnceleme 2 Hafta önce erken seviye bir açık dünya boss olan Tepegöz Tumok ile savaş gösterildi. Görüntülerle birlikte combat sistemini de detaylı görmüş olduk. Tepegöz Tumok ile olan savaş bize oyun hakkında bir çok ipucu veriyor. Tepegözün kim olduğunu, nereden geldiğini, neden burda olduğunu anlatan bir hikayesi de var. Boss'ların kendi hikayelerinin olması oyunun rol yapma hissini derinleştirecektir. Aynı zamanda bu hikayeler PVE aşamasına ekstra bir anlam da yüklüyor. Tepegöz Tumok savaşı beni mutlu etti. Bir çoğunuz gibi ben de Ashes of Creation'a şüpheci yaklaşıyorum. Bu şüpheci yaklaşımım oyundan gösterilen görüntüler, oynanış videolarıyla yerini heyecana bırakıyor. Çünkü bu adamlar anlattıkları şeylerin boş laflar olmadığını kanıtlamaya çok hevesliler. Bundan sonra kanalda Ashes of Creation ile ilgili paylaşmaya değer haberlere yer vereceğim. Oyunu izleyip yorumlama eğlencesine sizleride dahil etmek istiyorum. Dinlediğiniz için teşekkür ederim, iyi oyunlar. Discord Adresimiz; https://discord.gg/xnrWwa8A5p #ashesofcreation #mmorpg #aoc
    https://www.youtube.com/watch?v=b0jWQrYOiDQ
  • Konu güncellendi. Mülkiyet - Arsa ve Ev sistemleri videosu eklendi.

  • Bu oyun ne zaman çıkacak acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt

    Bu soru çok soruluyor fakat maalesef şuan bir çıkış tarihi yok. Çok önemli de değil. Oyun gözümüzün önünde geliştiriliyor. Ne zaman çıkacağıyla ilgilenmekten ziyade nasıl çıkacağı benim için daha önemli. Tabii bir çıkış tarihi istiyor insan, bekliyoruz.

  • Stormfang kullanıcısına yanıt

    izledim, emeğinize sağlık.


    umarım arsa sistemi ArcheAge gibi olmaz.


    zaten söylemişsiniz, her hesabın en fazla 1500 m² lik tek bir arsası olabiliyormuş.

    bu hem iyi hem kötü.


    iyi kısmı ArcheAge te, erken erişimi olanlar oyuna başladıkları gibi tüm arsaları kaptılar.

    oyuna sonradan başlayanlar arsa bulamadı, bu yüzden oyunu bıraktılar.


    kötü kısma, oyuncuların gelişip, diğerlerine fark atmasını engeller.

    haftada 2 saat oynayanın da 1500 m² arsası olacak, günde 10 saat oynayanın da.


    bence düzeltilmeli.

    şöyle olabilir: her hesabın başlangıçta bir arsası olur, sonra arsasını satabilir. satın alanların sınırsız arsası olabilir.


    beğenmediğim diğer bir özellik, arsa yerlerinin belirli olması.

    bence bu oyunu kısıtlayan bir özellik.

    ben 3 gün dağ tepe dolaşır, dağlar arasında güzel bir yayla bulup evimi oraya yapmak isteyebilirim.


    vergi kısma tam belirtilmemiş.

    eğer ArcheAge gibi arsa vergisini ödemek için patron-vip üyelik yada cashshoptan gerçek para ile alınan bir itemle ödemek gerekirse p2w bir oyun haline gelir.


    oyunda krallık ve bakanlık seçimleri olmalı.

    örneğin;

    Kral

    Ticaretten sorumlu

    Tarımdan sorumlu

    Denizcilikten sorumlu

    Diplomasiden sorumlu

    Hazineden sorumlu

    İmardan sorumlu

    Ordu komutanı, birlik komutanları

    vs.

    bütün bunlar seçimle belirlenir 6 aylığına.

    bunların oy birliği ile tüm ırk üyelerinden alınacak vergiler belirlenir.

    mesela;

    alım satımdan ve arsalardan %0-%50 arası bir vergi belirleyebilirler.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.