Şimdi Ara

Aşı Olanlar Pişman Mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
2
Favori
7.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 doz biontech olmuştum. şubat ayı başında covid oldum, omicrondu muhtelemen. 2 gün çok hafif ateş ve halsizlik dışında başka semptom göstermeden atlattım. annem 55 yaşında. o da benim gibi çok hafif atlattı. sadece baş ağrısı biraz daha fazla oldu. benim 2 gün onun 3 gün sürdü yaşa bağlı olarak. aşı olmasa daha ağır geçerdi diye düşünüyorum.

  • Ben 2 aşı oldum Biontech

    Eşim 3 aşı oldu Biontech.


    İkimiz korona olduk sanırım benden bulaştı ona, eşim normal hayatına devam ederken 2 aşılı olmama rağmen ben 3 gün 39-40 arası ateş halsizlik gibi semptomlar gösterdim ve beni baya zorladı 3 gün boyunca sonra hafifleyerek düzeldim.


    Bünye falan diyeceksiniz evet oda bir katkı ama 3 aşı ile 2 aşının ve aradaki kısa zaman farkının ciddi önemi var.


    Aşı olduğum için asla pişman değilim bu gün yediğimiz yemekler bile aşılardan daha fazla genetiğimiz ile oynuyor.

  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Suratıma bile kustu ama bir şey bulaşmadı. Yanımdaymış da görmüşsün gibi yorum yapıyorsun ya, gerçekten yanlış şeyler bunlar. 3 tane pfizer aşım var, üstelik 31 Aralık 2020'de daha piyasada aşı yokken hastalandım. Pozitif çıktım ve 3 günde iyileştim. Ondan 6 ay sonra aşı oldum, sonra ondan 3 hafta sonra ikinciyi, ardından 5 ay sonra da üçüncüyü. Üçüncü aşımdan sonra inşaatta çalıştığım için her gün pozitif 10 kişiyle yakın temastaydım. Ama yine de bulaşmadı. Eylül gibi 4. Dozu da olmayı düşünüyorum.

    Hepinize sağlıklı günler dilerim. Covid'le şaka olmaz.
  • aşılanmış olanların mutlak başlarına gelecek olan ve ne kadar sürede geleceğine dair bilgilendirici bir link , işin başındaki drlardan olan Dr. Mylo Canderian açıklamış girip bi bakın ve ne derece haklı olduğunu öğrenmenin de nasıl olacağını açıklamış ...

    michael mannheimer blog
    "Wie lange werden die Geimpften leben?" Die Antwort des Erfinders von Graphenoxid wird Sie entsetzen - Michael Mannheimer Blog
    https://michael-mannheimer.net/2021/09/06/wie-lange-werden-die-geimpften-leben-die-antwort-des-erfinders-von-graphenoxid-wird-sie-entsetzen/
  • Hiç pişman değilim. 2 biontech'liyim.


    3. aşı olmayı düşünmedim, geçtiğimiz şubatta covid geçirdim, daha önceden de geçirmiştim. İkisi de hafif geçti gitti.


    Bir daha aşı olmayı düşünmem çünkü pandemi bitti.

  • Zeen kullanıcısına yanıt

    Haddimizi aşmadan yorum yapalım.

  • sreylare kullanıcısına yanıt
    Haddini asan bir sey varsa konunun kendisidir akli sira aşi olanlarla dalga geciyorsunuz.
    Ama bu laflari hak ediyorsuniz sen olmadiysan sende oylesin.

    Suan zaten bu soruyu sorabilme sebebiniz aşı olanlar bunu unutmayin
  • Konuya gelince, ben de aşı olmadım hatta aylarca tulum giymek zorunda da bırakıldım ancak işyerindeki tüm arkadaşlarım bana destek oldu ve beni yadırgamadı, dışlamadı. Ben de onları asla küçümsemedim tahrik edici konuşmadım. Bu konu da, tahrik edici yorumlar da bizleri ayrıştırmaktan başka birşeye yaramaz.

  • Zeen kullanıcısına yanıt

    Ben ne dalga geçtim ne de dalga geçildim ta ki şimdiye kadar. 2 kere kovid oldum. 1.si deltaydı. 4-5 gün ishal hafif balgam ve öksürükle 5. günde atlattım. Annem 2 doz biontechli 3 gün ayağa kalkamadı. Kızkardeşim 2 doz biontech baş ağrısından duramadı.

    2.si onicrondu şubatta. Nezle gripten bile daha hafif atlattım. 1 kere olsun benden kimseye hastalık bulaşmadı aylarca tulum ve maskeyle işyerindeydim dışarıda da maskeyi hiç çıkartmadım.

    edit: hakaret notun yönetimce silindiği için mesajımı editliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 6 Nisan 2022; 21:39:28 >
  • Aşı olmadığım dönemde korona oldum ciddi ciddi mafetti beni. Aşı olduktan sonra korundum.


    Not: Evde calışmama rağmen korona oldum babamdan geçti. Aşı olduktan sonra işe başladım 200 kişilik firmada çalışıyorum ve hasta olmadım gerisini sen hesap et. Yine olsa yine aşı olurum. Aşı karşıtlığı her zaman olacak önüne geçemezsiniz...


    Aşı karşıtı var bir ton insan var ,çocuklarına aşı yaptırmayanlar var, vebali onların artık. Siz boşuna tartışmayın bilim insanaları tartışıyor zaten...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 6 Nisan 2022; 12:15:52 >
  • İki doz oldum pismanmiyim bilmiyorum
  • kadirsu kullanıcısına yanıt

    "belki de ağır geçirmemi engelledi."


    Aşı olanların 1 numaralı züğürt tesellisi  

  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Covide savas arasi verildi. Savas erken biterse Covide sarilirlar tekrar ve suan sus pus olmus Asi propagandacilari tekrardan sakirdamaya baslarlar. Gazlari alindi simdilik konusamazlar, tum gazi medyadan aliyorlardi. Ceyhan bile ne ozluyordur ellerini gogsunde icice atip magrur bakislarla felaket tellalligi yaptigi gunleri. Onca baskiya ragmen tek doz bile asi olmadim. Asi yaptiklarinin takibini yapmayacaklar nasilsa, yarin oburgun yan etkilere bagli hastaliklar tureyince diyecekleri tek kelime „Pardon“ olacaktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Nisan 2022; 1:4:59 >
  • Arkadaşım sizler manyak mısınız ya? Aşı olan birisi aşı olmayanlara "enayi" diyor şikayet ederek mesajını sildiriyorum, şimdi aşı olmayan birisi "Aşı olanlarda gram zeka belirtisi yok." diyor. Yahu sizlerin anne babası-sevdikleri eş dostu yok mu belki sizin yaptığınızın tam tersini yaptılar, böylece aşı olan veya olmayan biri kendi anne-babasına, kardeşlerine veya akrabalarına dahi laf etmiş oluyor. Ben de bu aşıyı olmadım ama aşı olmamam ne beni enayi yapar, ne de aşı olanlarla dalga geçme hakkını bana verir. Asıl olan efendi olmaya çalışmak aşı senin benim babamın malı değil ne bu olma-olmama fanatikliği?


    Olmak veya olmamak insanın hür iradesine bağlıdır (hastalığı başkalarına bulaştırmadıkça), hangisi hesabına geliyorsa ol veya olma geç. Siyaseti, futbolu vs. yetmiyor bir de aşıyla insanlarımız birbirlerine saldırıyor ne bu kin ne bu öfke-tahammülsüzlük.. Gazlamayın birbirinizi ya. Sizler yüzünden ne birine enayi denilsin ne de zekasız. Ben sevdiğim insanlara değer veriyorum birisine bir laf gelse katlanamam midesiz ve umursamaz değilim... not: ben ayrımcı değilim taraf da tutmuyorum, aşı olmayanlara hakaret edilen yorumu şikayet ettiğim gibi; aşı olanlara da hakaret edilen yorumu şikayet ettim.

    @Zeen @power-pc




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 18 Nisan 2022; 18:7:31 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.