Şimdi Ara

aşık oldum sorularınızı alayım(her şey bitti)(edit:daha yeni başlıyoruz hemen bitti diyip pes etmekle olmaz)(aşka inanmıyorum) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
5
Favori
10.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hahahahaa abi nasıl bir yıkıksınız konu dışındaki yıkıklık buraya yansımış hahahah

    Yusuf,dostum

    Bak işletme okuyacaksın,güzel hayallerin var.Şunu bil ki duygusal zeka IQ dan daha değerlidir.İnsanın kendini bilmesi tanıması duygularını hormonlarını beynin işlemesini bilmesi önemli gerçekten.Sosyal hayatta yaşıyoruz,sürekli etkileşim halindeyiz insanlarla.

    Aşık olduğunda birkaç hormon salgılanır kalp atış hızı artar.Böyle o acayip güzel duyguyu hissedersin falan.Biliyorum .Bu durumun ne zaman olacağı ise,bilinçaltımızda bize uygun olarak gördüğümüz kişiyi eğer hormonlarımız da tam günündeyse aniden bu hissi yaşarız.Buna acayip anlamlar yükleriz,hayaller kurarız.Böylelikle kafamızda farklı bir ütopya kurarız.

    Bunun sonucunda o kızla normal hayatta bile göz göze gelince heyecanlanırız falan.

    Sırrı veriyorum.Bu hormonları iyi tanımalıyız.Böylelikle heyecanımızı yeneceğiz.Kızı kafanda büyütürsen alamazsın zaten o kızı.

    Yazılacak çok şey var ama insanlar birden bir etikete giremez.Sen onla birden sevgili olamazsın konuşursun samimi olursun onu tanırsın sonra seversin öyle.O da seni sever seni tanır severse sevgili olursunuz.Eğer istediği gibi biri değilsen dost da olursun kardeş de olursun kanka da.

    Diyeceklerim bu kadar klavye yanıyor hızlı yazmaktan :D




  • aldreigh kullanıcısına yanıt
    hocam bende gidip kıza senden hoşlanıyorum diyecek ne özgüven var ne de cesaret.Yalnızlığa mahkumum
  • Aldreigh kullanıcısına yanıt
    +



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 1 Nisan 2021; 22:18:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Olabilir kendimce kuruntu yapmış olabilirim.

    öyle bir şey yazmışsam eğer ve onu burada paylaşmazsan sen şerefsizsin ,yazmışsam da ben şerefsizsim.Ben öyle bir şey yazmadım.
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Just do it

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam 11 de fotoğrafını açıp izlemeye başladım.Belki uzun süre bakar sıkılır soğurum diye düşündüm.
    Tam tersine bağımlılık yaptı gözümü ayıramıyorum üstünden , saat 5 ve ben onun resmine bakmaya devam edeceğim.İyi geceler herkese
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    hocam sen kafayı sıyırmışsın,hayatta senden önemli hiç kimse yokken birine kendinden fazla değer veriyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    hocam bu böyle gitmesin ne yap ne et ya konuş kızla ya da konuş yani başka bir seçenek yok red yersende unutursun kolay bağlandıysan kolay kopar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş sen sorularını çöz diye iyi davranıyor muhtemelen biraz da gazlıyor ki iyice tav ol şüphelenme zaten soru sorup sınıfta felan seni hiç sallamıyorsa seni kullanıyordur ders için biraz daha nabzını ölç bu dediklerin devam ederse unut derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • garip bir öğrenci G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hic öyle biri değil. Onun kız arkadaş grubundan bana soru soranlar oluyor kızıyor onlara rahatsız etmeyin diyor.

    Kendiside bugüne kadar sadece 1-2 kere soru sordu zaten.



    Sevdiğim kız hemen ön sıramda oturuyor ama hic arkasını dönmez konuşmazdı normalde. Hatta mesela benim saclarım uzun rahatsız ediyor diye gittim bandana aldım derste taktim kimse gormeden,hocada gördü yakismiş dedi.Sınıfta arka sırada oturduğum için herkes dönüp baktı bana ama bir tek o dönmedi.



    Cuma günü ilk defa kendiliğinden boş derste sırasını geriye doğru çevirdi benimle sohbet etmek için.Konuşmaya başladik.Bana kendimden çok senin sınavda ne yapacağını merak ediyorum dedi.Saçım hakkında konu açıldı. saclarinda hic kırık yok benimkinden gür dedi :) kesmeyi düşünüyorum dedim.Hayır kesme yakışıyor sana dedi.



    Sonra sınıfta normalde kitap agizini açmayan tipleri nedense ders aşkı sardi hemen kitaplarını açtılar sesinizden rahatsız oluyoruz diye mizmizlanmaya başladılar mecburen bizde sustuk.Sevdiğim kız sırasını düzeltti arkasını dönmeden önce de bana el sallayıp tebessüm ederek görüşürüz dedi :D



    Sabahları okula ders saatinden çok önce gidiyorum ve çoğu zaman uykumu almadigim için sırama oturup kafami dolaba dayayıp gözlerimi kapatiyorum.Bu sırada o da sınıfa girdi.Bana boynun ağrıyacak kafanı sıraya koyup öyle uyu dedi.



    Teneffüslerde onu görebilmek için gidip öğretmen masasına oturuyorum onun tam karşısına.Bana sordu bir keresinde neden surekli öğretmen sandalyesine oturuyorsun diye.Ama sinirli bir şekilde değil gülerek sordu.seni daha iyi görebilmek için diyemedim.





    Gözzlerine bakıyordum onun uzun sure ama dalmıştım istemsizce.Ona baktigimi fark etti, benim gozlerime baktı o da.Gözlerimi kaçırmak istiyordum ama kaçıramadim kendime hakim olamıyordum.Bana çok sert ve anlamlı bakıyorsun dedi.Bende yok bugün biraz dalginim dedim.



    Çok değişik bir olay bu sevme meselesi.Her şeyden insan bir anlam çıkarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi her şey bitti mi bitmedi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam valla bende bir şey anlamadım bu işten.Bazen bakıyorum tamamdır bu kızda bana karşı boş değil diyorum. Bazende kızın beni hic umursamadigini düşünüyorum.İnşallah 1-2 hafta içinde açılmayı planliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Bazen tüm sınıf sana bakar ama sen, sadece biri baksın istersin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam öyle pes edilir mi hemen sonuna kadar git

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu dışında takılan biri olarak biz ne aşklar gördük de sonu yine hüsran oldu.Duygusal zekan iyiyse etkilenmezsin hayatına pek etki etmez ama öbür türlü mahveder seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sorularini soran sevdiğim kizin arkadaşı bugün yine bir soru sordu kütüphanede. Kütüphanede ben o ve sevdiğim kız vardı.Sorusunu çözerken bana çizdiği bir resmi gösterdi.Yabancı bir arkadaşım var onu cizdim dedi ama çizdiği kişi bendim.Çok belli oluyordu.Zaten beni gördüğü zaman yerim seni çok tatlisin ,çok minnossun (minnoş falanda değilim)diyordu,çok umursamıyordum,gülüp geciyordum.

    Umarım düşündüğüm gibi bana karşı bir şey hissetmiyordur.Bir de bununla uğraşmak istemiyorum.



    Ayrıca bugün tenefuste okulun koridorundaki camın önünde durmuş konuşuyorduk arkadasimla ,2 si merdivenlerden yukarı çıkıp yanimizdan cikarken Yusuf senin çok dedikodunu yaptık dediler gülerek.Yanındaki arkadasim onlara siz çok fenasiniz dedi onlara şakayla karışıklık bir şekilde.İyi şeyler konuştuk dediler onlarda.



    Yemekhane de falan surekli sevdiğim kıza bakıyorum ,bu arkadaşı da hep onun yaninda oturuyor acaba bu ona baktigimi falan mi sanıyor.



    Abi zaten sevdiğim kişiden ilgi görmüyorum. Bir de onun arkadaşının beni sevmesiyle hic ugrasamam.Ne şanssız bir insanım ben ya.Bir bu eksikti zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Üstad öyle anlatmış ki iki yıllık güzel bir ilişki içerisindeyim ve fark ettim ki platonikliği ve bu çaresziliği özlemişim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyuyamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.