Şimdi Ara

Aşırı Cpu Kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fikir beyan eden arkadasların hepsıne tesekkur ederim.
    quote:

    edit: şimdi diikkat ettim sağda açtıgınız sıw adlı program %92 kullanıyo oloarak gösteriyo sanırım sizde bundan yola cıkarak bu neden böle diyosunuz..
    görev yöneticisinde her sey normal olrak gozukuyo o programın gösterdiği degeri fazla umursamamak lazım.. programı daha önce hiç kullanmadım ve bilmiyorum belki ayarı vs vardır...
    cpu kullanımı %92 oldugunda pc yi kullanman oldukça güçleşir epey bi kasma yapar bu oluyo mu ki?


    görev yöneticisinin en altında da cpu kullanımı %92 görünüyor.Bu durumdayken internet explorerda sayfayı aşağı yukarı kaydırırken bile bilgisayar kasılıyor.
  • eskiden kullandığım programları kurdum sadece diye yazmışsın

    eskiden kullandığın programların exe sinde virüs olabilir bence bir kere daha format at ve hiç bir program kurmadan çalışmayı dene. donanımsal bir sorun yok burada. formattan sonra program kurup da ben format attım düzelmedi demen yanlış.
  • bilgisayarında msn discovery varmı warsa sil bence sonrada tşk et bana :D
  • Recovery CD nde dahil bütün hepsini virüs programından geçirmeni tavsiye ederim
  • Arkadaşlar dün bilgisayarı açtığımda herşey normaldi.Kendi kendine düzeldiğini düşündüm.Pc dün 10 saaten fazla açık kaldı ve hiçbir problem çıkarmadı.
    Bugün ise yine aynı şekilde cpu kullanımı %90-95 ten aşağı düşmüyor.
    Bilgisayarı nod32 + ad-aware + spybot ile tarattım.Birşey çıkmadı.
    Başka fikri olan var mı?
  • CTRL + alt + delete üçlemesiyle cpu yu neyin zorladıgını görebilirsin muhtemelen Virüstür taratman faydalı olabilir
  • Termal macunla cpu kullanım oranının ne alakası var yahu? Termal macun sürülmemiş olsa cpu ya yanar ya da 90lara varan derecelerde ısınır. Başkaları da demiş ama bence de adamakıllı bi virüs taraması yaptır.
  • quote:

    CTRL + alt + delete üçlemesiyle cpu yu neyin zorladıgını görebilirsin muhtemelen Virüstür taratman faydalı olabilir


    İlginç olan yer orası zaten . işlemciyi zorlayan hiçbirsey yok ama kullanım %92.

     Aşırı Cpu Kullanımı
  • güncel
  • Bizim arkadaşın sistemde buna benzer bişeyle karşılaşmıştım ne zaman oluyodu derseniz, Hazırda beklet Deyip sonra sistemi açınca "Sis tem Boşta %99 gösteriyo ama %50-60 arası CPU kullanımı gözüküyodu, Anakarttaki HDD SATA girişini diğer yere takınca düzeldi saçma ama düzeldi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .: mds :.

    Bizim arkadaşın sistemde buna benzer bişeyle karşılaşmıştım ne zaman oluyodu derseniz, Hazırda beklet Deyip sonra sistemi açınca "Sis tem Boşta %99 gösteriyo ama %50-60 arası CPU kullanımı gözüküyodu, Anakarttaki HDD SATA girişini diğer yere takınca düzeldi saçma ama düzeldi.


    Tek kelimeyle inanılmaz!

    0 beklenti ile bunu yaptım ve düzeldi. Konu bile açmıştım:http://forum.donanimhaber.com/m_22359230/tm.htm

    Çok teşekkür ederim.
  • Hala düzelmediyse, pc ye bi format at.. Driver'lar hariç hiçbirşey kurma.. bir süre (3 - 4 gün) izle. Cpu tavan yapmazsa, sorun düzelirse, kullandığın programları, hergün 1-2 tanesini kur.. bence sorunu bu şekilde çözebilirsin. ANTİVİRÜS HİKAYE... Ama dediğim gibi izlemeden hiçbirşey yapamayız. Biraz zamanını alacak ama sorunu kökten çözebilirsin.. Hergün 1-2 program kurarak virüslü dosyayı da bulabilirsin.
  • quote:

    Hala düzelmediyse, pc ye bi format at.. Driver'lar hariç hiçbirşey kurma.. bir süre (3 - 4 gün) izle. Cpu tavan yapmazsa, sorun düzelirse, kullandığın programları, hergün 1-2 tanesini kur.. bence sorunu bu şekilde çözebilirsin. ANTİVİRÜS HİKAYE... Ama dediğim gibi izlemeden hiçbirşey yapamayız. Biraz zamanını alacak ama sorunu kökten çözebilirsin.. Hergün 1-2 program kurarak virüslü dosyayı da bulabilirsin


    Bilgisayara defalarca format attım.Hiçbir driver kurmadan da bu şekilde oluyor. MDS nin dediği gibi hdd girişlerinin yerlerini de değiştirdim ama birşey farketmedi.
  • XP Cd kopyamı,yasalmı korsan XP kullanıyorsan virüslü olabilir,başka bir XP cd bulup kur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: soygar

    XP Cd kopyamı,yasalmı korsan XP kullanıyorsan virüslü olabilir,başka bir XP cd bulup kur


    +1

    Yorumları okuduktan sonra bende buna karar verdim en mantıklısı bu olur.

    Dostum farklı bir XP cd'si ile format atmayı dene ve formatı kesinlikle yavaş at ,

    !!!!!!! >> Ve şunuda söyleyim kendi CD'lerinden yada D:/ sürücüsündeki proğramların setuplarından kurma hiçbirşeyi , herşeyi sil herşeyi yeniden indir yada farklı arkadaşından al proğramları.

    SORUNUN KESİN ÇÖZÜLECEKTİR:(Özellikle son dediğimi yap kesinlikle kendi proğramlarından cd'lerinden hiçbirşey kurma)
  • Bendede Sd kullanımı yüksek galiba.Sd kullanımı 640'a kadar.Bu normal mı ? Normal değilse ne yapayım ? Format atamam çünkü 1 hafta önce attım.
  • Bu konu neden bu kadar uzamış bilmiyorum ama çok basit cevabı windows güncellemeleri ile gelen sql güncellemesini program ekle kaldıra girip kaldırın zaten bir işinize yaramaz kaldırdığınız anda tekrar bakın cpu kullanımıza normal hale gelecek.
  • ben de de daha pc açılır açılmaz cpu kullanımı %70 lerde.
    görev yöneticisini açıyorum çok kasan programları kapatıyorum.
    ama bu sefer de diğer programlar %25-30 cpu tüketimi yapıyor.
    sizce hangi antivirus programını kullanayım?
  • Kullandiginiz format cd si viruslu ise sistemi yuk altinda tutar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya virus ile alakası yok bunun. Bende 6 senelik Dell XPSM1330 laptop var. 2 tane 2 GB RAM aldım, İşlemci macununu yeniledim ve fanı degiştirdim. Şuan ölümüne kasıyor. Fan sogutucumu dersin yoksa datacenterda mı dersin hiç bi yerde dogru dürüst çalışmıyor. Ubuntu kurdum yine fayda yok. İşlemci degiştirdim yine fayda yok. T7250 var bende cift cekirdek 2,00 ghz. Sorun ya anakartında yada ekran çipinde. Çünkü böyle kasması harbiden zor. Win 7 32 bit tüm sürümü yükledim xp yükledim ve linux kurdum bi faydası yok. Ya çöpe gider yada anakart veya ekran işlemcisini degiştirirsin ama ekran işlemcisini 150tlden başlıyorlar degiştirmeye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.