Şimdi Ara

Aşırı Isınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Packard-Bell TS11HR, 2012 de aldım. Kasayı açtım, kompresör ile her yerine hava tuttum, ızgaralar fan falan her yer tertemiz oldu. Termal macunu değiştirdim. Ek soğutucu da kullanıyorum. Ve bu işlemi 3 kere yaptım. Hiçbir şey değişmedi. Tüm sürücüler güncel. Bilgisayarı sert zeminde ve soğuk odada kullanıyorum.

    Boştayken 50-60 derece, oyundayken 100 ü bulup kapanıyor. Soğutucu ile 90 oluyor bu ısı.

    Yapılacak bir şey var mı yoksa artık yeni bir bilgisayar alma zamanı geldi mi ?







  • Herşeyi denemişsin, bizde diyecek birşey bırakmamışsın Masrafa girmek istemiyorsan servise ver baksınlar, kontrol etsinler. Parça değişimi veya sorun neyse önce den arayıp ücretini bildirsinler bütçene göre hareket edersin.
  • Garanti biteli 1 yıl oluyor. Sanırım siz ücretli servisten bahsediyorsunuz. Oraya götür, haftalarca bekle, bir de üstüne ufak tefek parçalara bir sürü para vermek istemiyorum. Eğer yapılacak başka hiçbir şey yoksa şimdilik daha kaliteli bir soğutucu alıp elime biraz para geçene kadar bununla idare etmek o zaman.
  • Servise verme nice düzgün özel servisler var
    Çevrende bir araştır bulursun
    Tuzlada var ama sana uzak kalır
  • efozm kullanıcısına yanıt
    Daha iyi soğutucularda çok büyük farklar yaratmayacak ümit bağlamayın çok, yeni bilgisayar alırken tarafıma ulaşırsanız yardımsız kalmazsınız ve özellikle laptop alacaksanız ısınmaya karşı özel üretilen laptoplardan aldırmaya özen gösteririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.