Şimdi Ara

'aşırı kafaya takmak.' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
7
Favori
101.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokata

    [size=3]ilerde panik atak a yol açabilir. dikkatli olun ben çok çektim bu işten. başak burcuysanız hele bi de daha fena...

    BENDE BAŞAĞIM VE NEFRET EDİYORUM ..
  • Arkadaslar kafayi takma olayi herkesde vardir ama bunun derecesi onemli eger asiri ise okb diyebiliriz bu evre kolay kolay gecmez zaman ister bir takinti biter digeri baslar.Herkeste farklidir bazi bunye agir gecirir bazi bunye hafif hafif yasar.Birde bunun burclarla hic alakasi yoktur insanlari kandirmayalim.maddi ve manevi takintilar vardir.Dunyanin en kotu hastaligi psikolojik hastaliktir.En iyi yontemler.Kendinizle mucadele edin her daim sorunu kendiniz cozmeye calisin.Yaninizda sizi anlayan biri olmali sizi motive etmeli.Kafaya takan insanlar daha guclu insanlardir.Zayif insan olsalardi simdiye kadar bin kere olmuslerdi.En onemlisi ALLAH'a sarilin dua ve namaz.Bende ayni seyleri yasadim ve yasamaya devam ediyorum ama kendimle basa cikabiliyorum ALLAH a sukur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 sene önce bende de vardı.Artık kendi kendime nasıl bir beyin terapisi uyguladıysam şuan hiç bir şeyi 10 dakikadan fazla düşünemiyorum.Artık unutkanlıkla savaşır oldum.Her ikiside kötü birşey.Ancak enderde olsa eski günlerdeki gibi bir şeyi kafaya taktığımda olmuyor değil.Örneğin bugün deneme sınavında 19. sorudayken birden arka sayfada olan yapamadığım bir soruyu çözdüğümü fark ettim.Kesinlikle bilinçli yapmadım.İyimi kötümü anlamış değilim.
  • merhaba benim de aynı ama daha farklı sorunum var.baskalarının basına gelen kotu olayları kafaya takıyorum.ornegin istismar ve agır hastalıklar.onları okuyunca kafaya takıyorum,hareket etmek istemiyorum,kufur etmek istiyorum.psikologa gitmek istiyorum gideyim mi sizce?lutfen cevap yazın.
  • yukarı
  • Aynı durum bende de var yaptığım bir harekete günlerce pişman oluyorum onu düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıldımı bilmiyorum ama psiko teşhis koydurup antidepresan kullanmadan önce hipofiz kontrol yani hormon tahlili ve çok daha önemlisi tiroidlerini kontrol ettir. Onlar normal çıkarsa git bi psikiyatra eksizsiz anlat dediği ilacı da kullan. Bienim arkadaşım okb manik takıntı vs hepsi vardı aynı tavsiyeyi ona yaptım hipotiroidi hastası cıktı depresyon gibi etkileri var.

    Referans değil ama kısaca bilgilendirmehttp://www.hemensaglik.com/makale/hipotiroidizm-ve-depresyon
  • 6 senelik konuyu hortladım kusura bakmayın bendede aynı sorun var ne yapmalıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miasmus

    olmaz dimi bişey pc ye? :D

    Hocam bende de senin gibi takıntılar var.. Mesela telefon aldım 1mm bile olmayan bir yamukluk buldum bir de araba delisi olduğum için arabamız varken her gün çizik arardım :D zaten 7/24 arabadan çıkmıyordum ,her gün temizliyorum falan :D
  • Bende de aynı sorun var canım çok sıkkın şu an

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliişsel davranışçı terapi gerekirse de ilaç tedavisiyle bu sorundan kurtulabilirsiniz. eniyihekim.com'dan bulunduğunuz ildeki psikiyatr'lara yapılan yorumlara bakın sadece ilaç yazıp yolluyorsa gitmeyin terapi yapan bir doktor bulun yoksa da psikolog'a gidersiniz.
  • Kardeşim ben psikolojik danışmanlık öğrencisiyim şu son zamanlarda benim bile kafam bazı şeylere öyle takık ki diğerleri napsın öyle duruma geldik.

    Ve son olarak kendimde obsesif kompulsif bozukluk olduğunu düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 16 Eylül 2015; 2:00:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya takmak çoğumuzun problemi dir bence kendini farklı görmeye gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.