Şimdi Ara

Askerde Açıköğretim okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kankalar açıköğretim işletme 3. sınıf öğrencisiyim(2. üniversite) kasımda askere gidiyorum bununla ilgili bazı sorularım olacak

    1-askerlikte aöf ye devam edeblir miyim ?

    2- eğer edersem sınav giriş yerleri nasıl olacak şuan nereye gideceğimi bilmediğim için kayıt esnasında ev adresini girmiş olacağım dolayısıylaa sınava giriş yeri neresi olacak ? sınav yeri değişiklik tarihi en son 17 ekim bizim birliklerimiz ekim sonunda belli olacak . bu durumda vizelere nasıl gireceğiz ?

    3-riske girmeyip kayıt dondurmak daha mı mantıklı? paramız ve senemiz boşuna mı gider ?

    cvplarınız için şimdiden tşk ediyorum



  • Birliğinin bulunduğu yerdeki açıköğretim bürosuna giderek durumu anlatacaksın, onlar gerekli işlemleri yapacak ve yedek bir salonda girmeni sağlayacak. Tabi birliğin dağın başında olursa işler değişebilir.
  • 2.üniversite olarak açıköğretimden bende 2 yıllık bitirdim.Şimdi işletme 3ten devam etmeyi düşünüyorum ve kasım celbinde ben de askerim.Sorularına bildiğim kadarıyla cevap vereyim.

    1. Askerlik şubeye sordum ; evet askerdeyken açıköğretim okuyabiliyorsun.

    2. 17ekim son bilgi güncelleme tarihi olduğundan acemilikte de izin almak zormuş(sınav belgenle 1-2 hafta önce başvurman halinde izin verebiliyorlarmış)o sebeple vize sınavlarına girmekte sıkıntı yaşayabiliriz.
    Askerlik : Yapıyor diye bir seçeneğimiz olduğunu ona göre bir ayarlama yapılabildiğini biliyorum ama prosedür nedir,ne şekilde uygulanıyor net bir bilgim yok.Şubeyle görüşmenizi tavsiye ederim, ben de arayıp soracağım.

    3.Kısa veya uzun dönem mi başvurdun bilmiyorum ama bir an önce bitireyim dersen final sınavına kadar usta birliğin belli olur ve bilgi güncellemeni yaparak usta birliğinin olduğu yerde aof final sınavlarına katılabilirsin. Ama acelem yok diyorsan ki zaten 2.üniversite o yüzden 1 dönem dondurup 2.dönem devam et uğraşma derim. Vize sınavlarına giremesen dahi final notlarınla derslerini ortalamaya bırakıp 2.dönem gno 2.00'in üzerinde olması halinde o dersleri de verirsin,geçemediğin dersleri de 4.sınıfta alttan alarak zamanında bitirebilirsin.Ben işletmeye yeni kaydolacağım için kaydolup bekleyip göreceğim.




  • Eğitim Birliği İL J.K.LIĞI/İZMİR / İZMİR / İZMİR

    Esas Birliği İL J.K.LIĞI/İZMİR / İZMİR / İZMİR
    Kuvvet JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI

    Statü KISA_DÖNEM ER

    Sınıf JANDARMA Sevk Başlangıç 03/11/2014 Bitiş 07/11/2014

    evet arkadaşlar konuyu biliyorsunuz ne yapabilirim şimdi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.