Şimdi Ara

Askerde burun amelıyatı ve hava degısımı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
14.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaslar ben mustafa 87 dogumluyum ıstde yasıyorum suan askerlık gorevımı 91 e 1 olarak bodrum özl egt mrk komt da korg, ve org. Habercısı olarak yapıyorum, bu ayın 28ınde ızmır ataturk devlet hastanesınde nazal septumdevıasyonu acık septoplastı amelıyatım var bunun ıcın ızmır askerı hastaneden sevk edıldım devlet hastanesıne ve operasyon devlet hast de yapılacak. Sıze sormak ıstedıgım sorular sunlar.. Bu amelıyat sonrasında bana hava degısımını kım verecek.. Sızce kac gun verırler.. Eger devlet hast verıyorsa uzattracam ama onay gerekıyormu asskerı hastaneden ? Cevaplarınız ve yorumlarınız ıcın sımdıden cok tsk ederım arkadaslar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnoktaQ

    Selamlar arkadaslar ben mustafa 87 dogumluyum ıstde yasıyorum suan askerlık gorevımı 91 e 1 olarak bodrum özl egt mrk komt da korg, ve org. Habercısı olarak yapıyorum, bu ayın 28ınde ızmır ataturk devlet hastanesınde nazal septumdevıasyonu acık septoplastı amelıyatım var bunun ıcın ızmır askerı hastaneden sevk edıldım devlet hastanesıne ve operasyon devlet hast de yapılacak. Sıze sormak ıstedıgım sorular sunlar.. Bu amelıyat sonrasında bana hava degısımını kım verecek.. Sızce kac gun verırler.. Eger devlet hast verıyorsa uzattracam ama onay gerekıyormu asskerı hastaneden ? Cevaplarınız ve yorumlarınız ıcın sımdıden cok tsk ederım arkadaslar..

    Cok büyük ihtimalle son karar askeri hastanede olacaktır..
  • sen bişey yapamassın kardes bende birlige katılmadan silüsten sonra kolum kırıldı heyete girceksin askeri hastane heyeti onlar filmine göre karar veriyorlar büyük ihtimalle burunsa 45 günden fazla vermezler benimde kolum kırıldı banada 45 verdiler reyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.