Şimdi Ara

Askerde Refüze Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler benim askerlik yerim 40.piyade alayı ısparta merkeze çıktı. Sormam gereken bir sorum var, benim sağ kolumda 25 cm çapında bir dövme sol kolumda ise 6 7 tane faça izi var bunlar bir sorun teşkil eder mi ? İstemediğim halde bunlar yüzünden refüze edilir miyim ?



  • Büyük ihtimal refüze olursun ancak değişen birşey yok. Refüzede normalde paşa paşa doğuya gidiyor çok aşırı sorunlu değilse normal askerle aynı işi yapıp aynı muameleyi görüyor kafada sıkıntı varsada en gidilmeyecek işler kitleniyor. Ben askerliğimi hakkaride yaptım refüzeden bol birşey yoktu. Sende havancısın refüzede havancı

    Bu arada bende acemiliğimi ıspartada yaptım. Acemi asker için büyük çile 3-5 usta asker içinde sivilde bulamayacakları havai tatili gibiydi. Ama şuan değişmiş sanırım yemekleri şirket yapıyormuş bizim zamanımızda asker yapardı tabi adına yemek denirse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 21 Nisan 2013; 0:25:15 >
  • @gokhans19
    Duyduğum kadarıyla refüze ye ayrılanlar time giremiyormuş ve dağıtım geldiğinde tim ile birlikte gidemiyormuş ayrı olarak doğu da herhangi bir bölgeye düşüyormuş. Doğru mudur ? Bir bilgin var mı bu konuda ?

    Herkes gibi aynı eğitimleri sende görüyorsun fakat tim içinde değilsin ve tim ile birlikte değil tek başına bir bölgeye gönderiliyorsun. Öyle midir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapema -- 21 Nisan 2013; 10:33:45 >
  • Evet eskiden öyleydi. Şimdide aynımı bilmiyorum.
  • Bu gittiğin yere göre değişir benim Kardeşim Ankaradaydı refüze oldu Bileciğie gönderdiler acemiliğini Bilecikte münferit olarak yaptı ve Kocaeline cıktı usta birliği..
  • Arkadaşlar SLH.Kuv.Bnd.Okl.Loj.Des.K.lığı.Kh.Bl./ ANKARA ÇANKAYA ya düstü usda birliğim nasıl biyer askerlik konusunda rahatmı acaba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.