Şimdi Ara

Askeri Okullar-Orduya Katılmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,orta okulda benim dönemimde askeri kolej yada askeri liseler diyebiliriz bunların kendi ozel sınavları vardı.bunlarda başarısız oldum.Universiteye geçerkende askeri üniversite tarzı birşey yok diye biliyorum.Suan ingilizce ekonomi okuyorum.normalde 2. sınıfta olmam lazımdı ancak zorunlu hazırlıktan dolayı 1. senedeyim.4 yıllık bolumlerden mezun olanlar yani lisans egitimlerinden askeriligi kısa donem yapıp belirli bir sure sonra tegmen yada ast tegmen olarak askerliklerini bitiriyor yada devam ediyor.benim sorum bu tegmenlikten sonra rutbe acısından yukselmek mumkun mu ?
    Binbası yada yuzbası gibi?yada suan biraz sıkıntıda olan 2.-3. sınıf lisans egitiminde olan ogrenciler bi ara komiser yardımcısı olabiliyorlardı.buna benzer bir uygulama askeriye de varmı ?
    Yazdıgım bilgilerde yanlıs olabilir varsa düzeltirseniz memnun kalırım







  • Merhaba yardimci olayım sana. Evet askerliğinin bitimine 3 ay kaldıktan sonra sözleşmeli teğmen oluyorsun .Yükselme Şansın sınavlara girerek olabiliyor. Ama söyle tehlikeli bir yeri var mesela Üsteğmen in senin hakkında bir dilekçe yazar ve atilirsin çünkü sen sözleşmelisin . Bence kendinden eminsen ve sağlık sorunun yoksa bırakıp harp okullarına girmeyi dene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filozof.Polis F kullanıcısına yanıt
    Harp okulları için gec kalmadım mı ? Yaşım suan 19.8 ay sonra 20 olacak.harp okulu ıcın ygs-lys diyorsan yıllardır basımda matematık belası var.hic yorulmiyim.
    ciddi bir saglık sorunum yok.
  • Bende 1995 doğumluyum sanırım biraz geç kaldık askeri yüksek okulları için
  • BlueKing43 B kullanıcısına yanıt
    Aynen bende öyle hatırlıyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.