Şimdi Ara

(ASKERLİK HK.) Hidradenitis Suppurativa ve askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bu rahatsızlıktan dolayı muayene sırasında aile hekimim Hastane'ye Deri ve Zührevi hastalıkları bölümüne sevk istedi. Bugün hastaneye gittim ve gittiğim doktor hastalığımın ciddi olduğunu ancak ellerine verilen listelerde bu hastalığın belirtilmediğini ve ne şekilde rapora işleyeceğini bilmediği için bana askerlik şubesine gidip askeri hastaneye sevkimi istememi söyledi. İzleyeceğim yollar nelerdir ? Bu rahatsızlığı çeken uğraşan var mıdır ? Bu hastalığı yaşayıp askere giden veya askerden muaf olan var mıdır ? Konu çok önemli bilgisi olandan yardım ve fikir bekliyorum.







  • Irina Spalko kullanıcısına yanıt
    Bunları okudum hocam ama net bilgi yok burada ne yazık ki.. Teşekkür ederim ilgin için.
  • Doktor sana yapman gerekeni söylemiş zaten. Askeriyenin seni yönlendireceği hastaneye gidip muayene olacaksın. Muayene sonucunda da "askerlik yapabilir" veya "askerlik yapamaz" diye rapor verecekler. Eğer rahatsızlığın zamanla iyileşebilecek bir hastalıksa(örneğin obezite, kırık vs.vs. gibi) belirli periyotlar ile tekrar muayeneye çağrılırsın, duruma göre de heyet nihai kararını verip seni askere gönderir veya göndermez.

    Hastalığı araştırmadım lakin hastalığın tedavisi süre isteyen ve maddi külfeti olan bir şey ise mutlaka askere gidip askeriyede tedavi olmanı öneririm. Asker olduğun için herhangi bir ücret ödemeden tüm haklardan faydalanırsın.
  • Geçmiş olsun, lakin askeri hastaneler kapatıldı farklı bir ile mi sevk ettiler.
  • Merhaba bende de aynı hastalık mevcut. Bileğisin olan var mı kesin bir şeye de ulaşamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.