Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
115
Favori
950.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir şey vardı. 169 cm 118 kg ile dahiliye raporunu yazarak sağlık kuruluna çıkacağımı söyledi fakat hem memurlar hem de dahiliye raporda ne yazdığını söylemedi sebebi sonuç farklı çıktığında problem oluyormuş. Kurul erteleme ya da muaf kararından başka bir karar veriyor mu?

    Şimdiden teşekkür ederim


    Düzenleme: İlk Başvuru ve Sonuç;


     Askerlik kilo sınırı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StresliOkur -- 6 Şubat 2024; 15:39:8 >




  • Kraven kullanıcısına yanıt

    heyeti beklerken belge vermiyorlar. önceki senelerde heyet kararını yüzüme okuduktan 1 gün sonra kuruldan raporu alıp şubeye götürüyordum. geçen ay 3. kez girdim heyete, çıkarken rapor için gel falan demediler. yaklaşık 10 gün sonra kendiliğinden e devlete işlendi. şuan muaf gözüküyorum

  • AkkusGandalf kullanıcısına yanıt

    Anladım. Demek ki son işlemde gerek olmuyormuş bir şeye. Hastane dönüşüme girdiği için her yer allak bullak olmuş, oradan oraya koşturmacanın arasında fark etmedim bile, elimde hiçbir belge kalmayınca bir tuhafıma gitti zira. Bakalım haber bekliyorum ben de artık. Şu gün kurul için gel falan da denmedi, numaramı alıp ben haber vereceğim dedi memur. 12 13 gün sonra dedi ben gün sorunca. Bana da aynısı olacak muhtemelen o halde. Neyse, en azından bir şekilde herhangi bir yere rapor vs. düşsün de o yeter bana. Sırf şu karışıklık bile iş değişimine mal oldu zaten bana. Resmi bir şey istiyor adamlar haklı olarak. Teşekkür ederim bilgi için.

  • 3. işlemimi yapalı 10 gün oldu ama edevlete rapor falan işlemedi. Daha uzun sürdüğü oluyor mu bu rapor işinin?

  • Ben de 164cm ve 105 kg ile ilk kontrolüme gittim, diyestisyende boy kilo ölçüldükten sonra evrakları dahiliyeye götürdüm ve 41 kilo fazlam olduğunu, kaçıncı seferim olduğunu sordu, bende ilk deyince bir sene tecilini uzatıyorum dedi kaşeyi bastı.

    Sonra evrakları sağlık kurulu odasına götürdüm ve pazartesi erkenden gel heyete gözükeceksin dediler, 10 tane doktorun imzasını aldım bir çoğu en az 5 tanesi bakmadan imzayı attı bile, sadece göz işitme solunum gibi testleri oldum, hepsinden imzayı aldım teslim ettim evrakları ve 2 hafta içinde e devletime tecilim 12 ay olarak yansıdı, onun çıktısını alıp yaşadığım yerde askerlik şubeye gittim ve işlettim süreç bu kadar.

    İkinci seferimde muaf almayı istiyorum gözümde miyop astigmat ve alerjik mevsimsel astımım da var inşallah ikincide alabilirim alamazsan zaten 3. randevu son olup her türlü muafı veriyorlarmış.

  • 28 yaş 173 boy 119 kg sizce muayeneye gittiğim zaman sonuc ne olur. Yakın zamanda giden arkadaşlar yada benimle aynı durumda giden arkadaş var mı? 10 yaşından beri kiloluyum

  • ŞükrüBalcı Ş kullanıcısına yanıt

    Hocam durum olarak aynıyız yukarıda sonucu paylaştım resim ile bakabilirsin

  • StresliOkur S kullanıcısına yanıt

    Peki tek seferde mi bu sonuç çıktı

  • Bugün sağlık ocağı hastane sevki verdi pazartesi gideceğim. Boy 176 Kilo 110 acaba dahiliyede işlemler nasıl işleyecek

  • Herkese iyi forumlar. 190 boy 127 kilo erteleme alır mıyım?

  • herkese iyi forumlar 6 ay önce sağlık ocağından askerliğe el verişlidir raporu aldım 1.72 93 kilo ile şuanda 1.72 104 kiloyum ayın 10 da birliğe katılacağım kilodan dolayı geri dönderilme durumu olur mu aynı zamanda 1.5 ay önce zatüre oldum ve tanımlanmamış astım hastasıyım bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim yarın yola çıkacağım. şimdiden teşkkürler

  • sağlık raporu edevlete düşmüş ve askerliğim kısmında muaf tutuldunuz yazmış ancak bugün evime köyümün bulunduğu askerlik şubeden tebligat gönderilmiş. Bu ne alaka anlayamadım, var mı böyle bir şey yaşayan?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiRuhi -- 12 Şubat 2024; 17:36:1 >
  • AsiRuhi A kullanıcısına yanıt

    Valla bende de tecil olarak 2024 aralık görünüyor hala ama yoklama kaçağı olarak mesaj geldi şubeyi aradım e devlette yanlış göründüğünü söyedi en güzeli bağlı olduğun askerlik şubesini araman. Birde yanlış bilmiyorsam hastaneden raporu alıp askerlik şubesine götürmen gerekiyor

  • decline26 D kullanıcısına yanıt

    Raporu kendilerinin işleyeceğini söylemişlerdi ve işlemişlerde ama benim oturduğum il ilçeden değil köyümün bulunduğu il ilçeden tebligat gelmiş. Anlam veremedim, bir şey de yazmıyor dandik küçük bir ptt tebligat kağıdı.

  • decline26 D kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam bu kilo ve boy ile tecili uzattılar mı bende bu civardayım direk olarak uzatmadan ertelediler mi acaba askerliğinizi?

  • mert555561 M kullanıcısına yanıt

    erteleme aldın hocam cezayı ödemek zorunda mısın öğrendin mi hocam şuanda bende yoklama kaçağı görünüyorum biraz anlatır mısın?

  • Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde 2.muayenesini olan var mı? +41 kiloya muafiyet veriyorlar mı? Özelden de yazabilirsiniz.

  • Selamlar, bir bilir kişi beni aydınlatabilirse çok sevinirim boyum 1.75 kilom 129, Üniversiteden yeni mezun oldum sayılır 2 yıl tecilim var şuanda fakat ben kilo vermek istiyorum ve muaf alabilecek durumda olmam kilo verirken kafamda soru işaretleri yaratıyor sorum şu : Şimdi ben tecilimi bozsam bozduğum gibi hemen muayneye alınıyor muyum ? Eğer direkt 3 ay 5 ay beklemem gerekmiyorsa direkt bozacağım ve muayneye başvurucam, direkt muaf verirlerse zaten sorun yok kilo vermeye başlayacağım, ha eğer direkt vermezler 1 yıl sonra tekrar gel derlerse kilo vermeye başlamak için 1 yıl daha beklemek istemiyorum vermeye başlayacağım. Fakat 1 yılın sonunda bedelli için yeterli para biriktirebilir miyim emin değilim. Eğer biriktirememiş olursam yüksek lisansa başvurup tekrar tecil ettirebilir miyim veya bozduğum tecili tekrar yürürlüğe koyabilir miyim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

  • AsiRuhi A kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba,


    Ben ikinci işlemimi yapacağım fakat geçen sene ilk işlemi yaptığımda ilk önce e-devlet üzerinden aile hekimine randevu oluşturmuştum oradan devlet hastanesine oradan askerlik şubesine yönlendirmişlerdi.


    Yarın itibariyle tecilim doluyor ikinci işlem için hangi sırayla yapmam gerekiyor? Öncelikle askerlik şubesine mi gideceğim?


    Bilgi verirseniz sevinirim.

  • bearyogi B kullanıcısına yanıt

    İlk askerlik şubesi sonra aile hekimi sonra hastane

  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.