Şimdi Ara

Askerlik - Memur ataması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Lisans mezunu bir mühendisim. Askerlik tecilim 30.09.2024 tarihinde bitiyor. Önümüzdeki 2024 temmuz ayında yapılacak lisans kpss'ye hazırlanıyorum.


    Askerlik tecilimin bittiği gün, devlet o senenin son gününe yani 31 aralık 2024 tarihine kadar askerlik yoklaması için zaman vereceğinden dolayı askerlik tecili otomatik olarak 31.12.2024 olarak güncellenecek. Bu süreç içinde yoklama kaçağı olarak gözükmeyeceğim yani tecilim sene sonuna kadar uzatılmış olacak. (Öğrendiğim kadarıyla)


    Ben 2025 mayıs celbini seçmek için askerlik yoklamamı 2024'ün aralık ayında yapacağım. Lakin 2024 kpss'de atanabilecek bir puan alabilirsem atamalar için yapılacak olan merkezi yerleştirmenin tarihi de gene 2024 aralık ayına denk geliyor olacak. Atanma vs. derken 2025 ocak-şubat ayında göreve başlıyor olacağım muhtemelen. Bu durumda mayıs celbinde askerliğe gideceğimden ötürü atanma durumumda bir sıkıntı oluşur mu? Oluşursa da bu durumu nasıl çözebilirim bilgili arkadaşlar varsa ve yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.


    İyi forumlar.








  • Askerliğin hiçbir sıkıntısı olmaz. Aynı durumlardan geçmiş biri olarak askere gitmedim pişmanım. Askerliği mutlaka aradan çıkart, kazan veya kazanma askerde iken atanmış bile olabilirsin (merkezi atamayı kastetmiyorum)
  • Merkezi atamayı düşünerek boşu boşuna askerliği erteleme, bir an önce aradan çıkar gitsin. Ben aday memurluk bittikten sonra askere gittim ama keşke atanmadan önce gitmiş olsaydım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.