Şimdi Ara

Askerlik tecil ile alakalı. yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar ben mesleki açık lise makine teknolojisi okuyorum 4 yıllık mesleki açık lisenin farkı hafta sonu 2gün bölüm üzerine ders görüyorum bunu belirteyim ilk önce.

    Yaşım 19 nisanda 20ye gireceğim. Ben temmuz 2013 de ilk tecilimi yaptırdım 2014 ocak ayına kadar tecil ettiler ve bir kağıt verdiler bu kağıdı almak için oradan formları doldurup asteğmene veriyorsun diye hatırlıyorum oda imzalayıp formları fln alıp sana bitane kağıt veriyor tecil ettirdiğine dair ve ben bu kağıdı daha sonra içeriye ilk işlemleri yaptırdığım yere gösterdimmi göstermedimmi hatırlamıyorum neyse kağıdı verdiler ve yolladılar.

    Bu ay içinde tekrar gittim bittiğinden dolayı tecilimin gittiğimde aynı işlemleri yaptım ama bu sefer 1 sene bile değil 2017ye kadar tecil ettiler aynı kağıdı verdiler bana ben bu kağıdı yine asteğmenden aldım ama geçen sefer ilk işlemi yaptığım yere göstermiştim diye hatırladığımdan bu asteğmenin bana tecilli olduğuma dair verdiği kağıt üzerinden tekrar birşey yapıyolarmıydı acaba çünkü ben kağıdı alıp direk çıktım geldim çokta daralmıştım 5 saat beklemiştim birazda ondan oldu yoksa sorardım. Bu işlemden sonra kağıdı asteğmenden alırken bana sadece bu tarihe kadar yani 2017ye kadar tecillisin bu tarihe kadar okulun biterse diploma vb kağıtlarla buraya tekrar geliceksin dedi ve hiç içeriye göster veya ver kağıdı demedi.

    1. sorum şimdi 2017ye kadar tecil normal mi normalde dönemlik tecil yapıyolar diye biliyorum bir sıkıntı olurmu
    2. sorum bu kağıdı içeriye göstermelimiydim. bir yandan asteğmen gidebilirsin dediğini hatırlıyorum bir yandan içerdeki kadın sanki kağıdı alıp getir dediğini hatırlıyorum 5 saat ayakta bekledim hep ondan oldu :)

    3. SORUM İSE BEN BU SÜRE ZARFINDA YANİ BU YAŞIMA KADAR NE YOKLAMA OLDUM NEDE MUAYENE YAŞ NİSANDA 20 VE 2017YE KADAR TECİLİM VAR DİYELİM YUKARDA YAZDIKLARIMDA BİR SIKINTI YOK İSE 2017YE KADAR MUAYENE VEYA YOKLAMA OLMAM GEREKİR Mİ?

    valla cevap verecek insanlar nadir olur biliyorum ama cevap verenlerden ALLAH razı olsun iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokecik2 -- 16 Ocak 2014; 2:08:08 >







  • özet geç yardım edicem.
  • eğer bu konuda bilgin varsa lütfen oku özet geçilecek bir durum yok maalesef.
  • 2017ye kadar kafan rahat olsun. kagıdın bi fotokopisi felan varsa yanında taşı hep bi sorun olursa al 2017ye kadar tecilim dersin. maglum artık polisler arıcak asker kaçaklarını polislerde çok heycan severler. kafalarına göre ev mev basarlar kaçaksın diye
  • Kafaya takılacak bir sorun yok okuduğun için 2017 yılına kadar tecillisin.Eğer okuyorsan zaten 29 yaşına kadar tecil ettirme hakkın var.Diğer soruna gelirsek 2017 yılına kadar yoklama ve muayne olmana gerek yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç Ayaklı kullanıcısına yanıt
    kağıdın zaten aslı bende tapu gibi asteğmenden imzalı. Hiç muayene yokla olmadığımdan sıkıntı olur mu dedim sadece yoksa tecilli olduğum için muayene yokla fln olmam gerekmiyor mu ben onu bilmiyorum sadece.
  • tek hakkın VAR..! kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bende öyle düşünüyordum da hep kurduğumdan kafamda acaba diyordum konuyu açtım rahatladım.
  • Rica ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.