Şimdi Ara

Askerlik yerim belli ancak tecilli ne zaman askere giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, benim askerlik yerim 5-6 ay öncesinden belli olmuştu ve İzmir Merkez Komutanlığı Karargah Bölüğü çıkmıştı. İş icabı tekrar tecil ettirdim ve şimdi askere gitmek istiyorum. Mart ayının ortalarında başvuru yapsam beni hangi ay askere alırlar? Ve yine aynı yer demi askerliğimi yaparım?




  • Bekletmezler. Gidecek ilk kafile ile askere alırlar. Mesela 2-3 marta şubat celbi 2. Grup var, şimdi tecil bozarsanız onunla alırlar. 4 mart sonrasına bırakırsanız 30-31 marta 3. Grup var. Sevk işlemleri için en yakın askerlik şubeye uğrarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @a-f-h Cevabınız için teşekkür ederim. Mesela nisanın 15 inde bozarsam mayısın ilk grubu ile gider miyim? Yoksa asker fazlalığı olursa diğer grupla mı alırlar ve askerlik yerim aynı mı kalır.

  • Berat928 B kullanıcısına yanıt

    Yukarıda da yazdım. Tecil bozulduktan sonra sıradaki kafile ile gidersiniz. 15 marta bozacaksnız 3. Grupla (30-31 marta) gidersiniz. Tecil bozduktan sonra askerlik durum belgenizde 31.03.2022 tarihini görürseniz 3. Gruptur.

    Yer %90 değişmiyor.

    Yalnız (en azından) sevk belgesini almak için askerlik şubesine gitmeniz gerekecek. 3. gruba atarsa 30 marta en yakın askerlik şubesine gider o civarda nerede covid testi olunuyor öğrenirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.