Şimdi Ara

Askerlik Yoklama Basvuru Takip Sureci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Askerlik Yoklama Basvuru Takip Sureci

    Arkadaslar merhabalar , ben bu yil bedelli askerlige basvuracagim . Asal yoklama basvuru surecimi hallettikten sonra muayeneye yonlendirdi beni dun muayenemi oldum ve sisteme dustu . Fakat askerlik subesi baskanligi islemleri adimi yesil olmadi ve son 1 haftam kaldi bunun icin ne yapabilirim bile arkadaslar cevaplayabilirmi simdiden cok Tesekkur ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • askerlik şubeyi arayabilirsin hocam, durumun belirt mutlaka. veya gidebilirsin bilgi almak için

  • Muayeneyi olduktan sonra kağıtla keşke askerlik şubesine gitseydiniz hemen, anında düşüyor o zaman.


    Pazartesi oyalanmadan askerlik şubesine gidin eğer henüz yeşil olmamışsa, sisteme düşsünler. Salı günü bankaya isminiz düşer, gider yatırırsınız.


    Bir haftam var diye düşünmeyin ben dün askerlik şubesindeydim, perşembe gününe kadar mutlaka halledin her sene son 1-2 gün sistemde arızalar oluyor diye her geleni tek tek uyarıyorlardı. Pazartesi üşenmeden gitmek, kendinizi garantiye almak en makulü olacaktır.

  • Tesekkur ederim pazartesi gidecegim , gittigimde orada ayni gun icinde sisteme duserlermi bi sikinti yasamam dimi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salazar34 S kullanıcısına yanıt

    Hocam muhtemelen yaşamazsınız da işte burası Türkiye, sistemsel arızalar olmuyor değil. Ben askerlik şubesindeyken benim bi önümdeki sıradaki çocuk 15 gündür gidip geliyorum, bankada borcu yoktur görünüyor diyorlar paramı bi türlü yatıramadım diyordu mesela. Askerlik şubesindeki memur da benim yapabileceğim bir şey yok, buradan işleme aldım orayı arayın burayı arayın diyip gönderdi sadece. O yüzden son güne bırakmamak en iyisi, erkenden yapın ki olur da bir sıkıntı çıkarsa çözmek için vaktiniz olsun.

  • Benim 1 gunde yesil olmustu orasi. Sonra tercih islemlerini yapip odemeyi yapiyorsun odemenin sisteme gectigi de surekli kontrol etmedim ya bir kac saate oldu ya da 1 gunde yine.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.