Şimdi Ara

Askerlikten Muaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben yoklama işlemleri için aile hekimime gittiğimde hastalıklarımdan dolayı hastaneye sevk edildim. Tanımlanmamış epilepsi, anksiyete bozukluğu, boyunda dejeneratif disk rahatsızlıkları gibi 3 teşhis konuldu ama 3 ayrı doktor durum bildirir tek hekim raporu şeklinde askerliğe elverişlidir raporu verdiler. Bu hastalıklarım dışında boynumda ve belimde başka rahatsızlıklarda olduğu için sevk tarihi ve yerimin belli olmasına 10 gün kala tekrar muayene başvurusu yapmayı düşünüyorum bundan sonra süreç nasıl işler ? Bu durumda askerliğimi yapabilecek durumda olduğumu düşünmüyorum ikinci muayenede işlemler hızlı bir şekilde sonuçlandırılır mı bilgi verebilir misiniz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, ben askere gitmemen için herhangi bir durum göremiyorum mesela anksiyete bozukluğu hangimizde yok? Hiçbirimiz 10/10 sağlıklı değiliz. Basit hastalıklarda askerliğe elverişli raporu verilir bu normal senin dediğin gibi olsa askere kimse gitmez  Saygılar

  • ben 4 mayısta askere gideceğim sevk tarihi o gözüküyor. ben de hastaneye gitmek istiyorum evrak alma başlangıcı 25 nisan gözüküyor 25inde şubeye gidip sevk mi istemem gerekiyor?

  • Aradesh kullanıcısına yanıt

    Benim sevk tarihi ve yerimin belli olacağı tarih 25 Nisan. Askerlik şubesini aradım tekrar muayene olmak istediğimi söyledim tarih ve yer belli olmadan 10 gün önce tekrar gelmem gerektiğini söylediler. Oradan tekrar aile hekimine yönlendirilip muayene işlemlerim olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epilepsi hastasıysan sana askerlik yaptırmazlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.