Şimdi Ara

Aşktan anlayan tecrübeli erkekler gelsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 17 yaşındayım . Aşık olmak istiyorum olamıyorum . Yaşıtlarımın geneliyle ( geneliyle dedim hepsini kastetmedim ) zevk ilişkileri , çıkar ve menfaat ilişkileri gibi istemiyorum . Ben hayatımın aşkını arıyorum . Ölene kadar ömrümün yettiği kadar , bir ömür boyu sevebileceğim bir hanım arıyorum . Onu nasıl bulabilirim ? Dua etmek haricinde yapabileceğim bir şey var mıdır ? Evet gençliğim gereği böyle bir ihtiyaç hissediyorum ancak etrafta ki bazı masum ilişkiye sahip insanları görünce ister istemez ben de sevebileceğim bir hanım istiyorum . Teşekkür ederim cevaplarınız için :)



  • Bir kere kusura bakma 17 yaşında ''ölene kadar,ömrümün yettiği yere kadar'' seveceğin biriyle tanışabilmen imkansız. Neden dersen; daha 25,35 yaşlarına geleceksiniz daha ilerilerine söylemiyorum bile ve hayatlarınız,fikirleriniz,zevkleriniz vs o kadar fazla değişecek ki hiç bir şey aynı şekilde kalmayacak. Kısaca özeti bu.

    Ama zevk,çıkar ve menfaat ilişkileri istememene saygı duyuyorum. Aklının başında olduğuna bir işarettir. Verebileceğim tek tavsiye çevrende kendine en uygun gördüğün ve bir şeyler hissettiğin insanla bir ilişki kurmaya çalışıp tecrübe,anı ve sevgiyi öğrenme yoluna girmen olur. Umarım bulabilirsin.
  • Öncelikle aşık olmak istemekle aşık olamazsın. Çok isteklisin anlaşılan, basit bir hoşlantıyı aşk sanıp saçma sapan yerlere sürüklenip kötü tecrübeler edinebilirsin. Senin gibi istekli birisini soğutabilir dikkat et. Ve yaşın çok genç, bu yaşta sonsuz bir ilişki imkansız gibi bir şey. Ufak bir ihtimal var, onu değerlendirebilirim kafasında ilerlemek gibi bir saflık yapma.



    Genelleme olacak ama 17 yaşında sevgili olanların halini görüyoruz. Ünivde elbet bitiyor ilişkileri. Yani diyeceğim o ki, senin yaşındaki birinin sonsuz bir ilişkisi olmaz. Ama temiz ve ciddi bir ilişkisi olabilir.



    Son olarak güzel kardeşim, her zaman aklında bulunsun. "Herkes gider" Seni seviyorum, seni bırakmam, ilkimsin vs vs anlık duygularla söylenen şeyler.



    Hadi keyifli geceler :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.