Şimdi Ara

'ASLA ALMAM' Dediğiniz araba hangisi ? (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.285
Cevap
11
Favori
121.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2014 jetta 1.2 benzin
  • Aslında her arabanın kendine gore artisi ve eksisi vardır. Eskiden fiat marka bir aracimiz vardı. Araç hep sorunlar yumagiydi. Zar zor elimizden cikarttik. O fiat deneyiminden sonra bir daha fiat marka araç alacagimi düşünmüyorum. Belki yeni modelleri iyidir ama işte fiat'tan soğuduk bi kere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim asla almam dediğim, babamın asla başka araba almam dediği 'renault Symbol'
  • Sred kullanıcısına yanıt
    Hayatında hiç tempraya bindin mi ?
    Bindinmi den kastım hiç tempra sahibi oldun mu ?
    Kulaktan dolma bilgilerle taş atmayın bu araçlara yeter artık,her sokak başında mahalle arasında uzun yolda tempra tipo uno doğan şahin kaynıyor.Madem bu araçlar bu kadar sorunlu millet enayi mi peynir ekmek gibi alıyor.Hem dediğim gibi arıza yapsa bile tofaş sonuçta ucuza hallediliyor,dükkan dükkan gezip usta aramıyorsun her usta dilinden anlıyor.Parçası her yerde var ve ucuz.20-30 bin bütçem olsa bende binmem bu araçlara ama 5-10 bin tl bütçe ile türkiyede bundan daha iyi araç yok.
  • caner4141 kullanıcısına yanıt
    Tempraya çok bindim. sahibi olmadım ama yakın bir akrabam sahibiydi. tempra sxak. sıfır olarak aldı. aldığı hafta dijital göstergelerde beyinden kaynaklı sorunlarla başlayan arızalar dizisi satana kadar peşini bırakmadı. o dönemin en lüks ve en dertli arabalarındandı. kendim tipo sahibi oldum. karbüratör, dinamo, marş ve elektrik arızaları beni hayattan soğuttu 4 ay içinde sattım. sattığım adama da olanları açık açık söyledim, başına bela olacak diye. bir çok arkadaşım şahin aldı sattı hepsinin hikayelerini biliyorum. hayatları sanayide geçti. sizin dediğiniz peynir ekmek durumu 90lı yılların sonuna kadardı. artık insanlar uyandı. kulaktan dolma laflarla parası kısıtlı olan insanlar sürekli bu araçlara yöneldi bir zamanlar. günümüzde artık bütün araçların parçalarının orjinalleri ve muadilleri her yerde var ve çok ucuz. sadece fiat tofaş değil, hyundai, toyota, renault... ne isterseniz envai çeşit yedek parça orjinal muadil olarak her sanayide uygun fiyata bulabiliyorsunuz. sizin anlattığınız olaylar 15 sene önceydi... 5-10 bin liraya şahin,tempra,tipo...vs almak başa bela almaktır.




  • Sirf vosvos kullanicilarinin tavirlarindan oturu vosvos almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkswagen
  • Fiat almam Allahın belası lanet olası marka hiç sevmiyorum özellikle yeni fiatları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SalutGilles

    İkinci el bir Honda Civic satın almam.

    Adamlar 2004 model arabaya 30 bin istiyor.

    Sende al sende 30a ver neden naz yapıyorsun 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyotanın tüm binek modelleri...(sadece suv tarafında land cruiser hariç)
  • Wolksvagen Buzdolabı anladınız onu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hort için çok zorlandınız mı.
  • Renault.. ASLA ya Asla ama Asla para verip almam bunların araçlarını.. Hatta size bişey diyeyim mi, çok çok çook zengin olunca kullanmak için değil hee, kafayı kirar Belki stres atmalık duvardan duvara vurmalık yepyeni sıfır kilometre Renault alir daha koltukların plastik poşetlerini bile sökmeden lastiklerini parçalar kaportasini itinayla tornavidalarla veya sivri şeylerle delik deşik eder, camlarini patlatıp karda kışta yağmurda bekletirim, yapabildiğim kadar zarar veririm.. Kum torbası alacağıma Renault alıp stres atarım.. Bak öyle ki %5 ihtimal tofaş alır binerim ama Asla Renault alıp kullanmam, Nefret ediyorum Renault markasından.. Tüm modellerinden markasından igreniyorum bee.. Yollarda Renault görünce sahibinin emeğine parasına acımasam indiricem hepsinin camini çerçevesini lastiğini aşağı.. Dünyada hiç kimse Renault kullanacak kadar seviyesini düşürmemeli.. Renault tüketiciye Küfürdür hakarettir, Daha açık yazayım ana avrata çoluğa çocuga kadar sövmektir.. Renault kullanmam kullandirtmam, çevremde kimseye aldırmam aldirtmam.. Ciddiyim, İmkanım olsa dünyadaki tüm Renault araçları yok ederim.. Hiç bir insan evladı Renault kullanmamali..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 31 Ekim 2017; 16:03:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    Renault.. ASLA ya Asla ama Asla para verip almam bunların araçlarını.. Hatta size bişey diyeyim mi, çok çok çook zengin olunca kullanmak için değil hee, kafayı kirar Belki stres atmalık duvardan duvara vurmalık yepyeni sıfır kilometre Renault alir daha koltukların plastik poşetlerini bile sökmeden lastiklerini parçalar kaportasini itinayla tornavidalarla veya sivri şeylerle delik deşik eder yapabildiğim kadar zarar veririm.. Kum torbası alacağıma Renault alıp stres atarım.. Bak öyle ki %5 ihtimal tofaş alır binerim ama Asla Renault alıp kullanmam, Nefret ediyorum Renault markasından.. Tüm modellerinden markasından igreniyorum bee.. Yollarda Renault görünce sahibinin emeğine parasına acımasam indiricem hepsinin camini çerçevesini lastiğini aşağı.. Dünyada hiç kimse Renault kullanacak kadar seviyesini düşürmemeli.. Renault tüketiciye Küfürdür hakarettir, Daha açık yazayım ana avrat çocuk çocuk sövmektir.. Renault kullanmam kullandirtmam, çevremde kimseye aldırmam aldirtmam.. Ciddiyim, İmkanım olsa dünyadaki tüm Renault araçları yok ederim.. Hiç bir insan evladı Renault kullanmamali..

    Hocam bu kin nerden geliyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kia ve Hyundai ikilisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citroen cactüs ( iğrenç bir tasarım)
    fiar 500 L ( kötü tasarım ve o fiyata aska değmez )
    opel corsa e ( önceki corsa ların aksine iğrenç bir tasarım ve en fullünde bile arka camlar manuel saçmalığı)
  • 2.0 aşağısını almam

    Renault almam

    VW almam

    Mercedes almam

    Honda almam

    Beyaz almam

    Manuel hiç almam....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scofield1

    Kia ve Hyundai ikilisi

    neden opel corsa? i20 ve rio değil de neden corsa? Merak ettim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auto_man


    quote:

    Orijinalden alıntı: Scofield1

    Kia ve Hyundai ikilisi

    neden opel corsa? i20 ve rio değil de neden corsa? Merak ettim?

    Yerli üretim olmaması ilk seçim sebebim oldu hocam daha önce clio sahibiydim işcilik hataları bir süre sonra cok sıkıntı yarattı, aslında polo niyetliydim direksiyonda tuş olmaması bir üst pakete geçmem gerekmesi bütçe durumlarından corsaya doğru çekti, İ20 de çok güzel araç baya bir beğenmiştim iç hacmi gerek tasarımı gelelim neden corsa iç hacmi baya bir geniş bindiniz mi bilmiyorum ama gerçekten geniş B sınıfı standartlarında, yol tutuş asıl seçmemde ki nedendi iyi bir yol tutuşu var bir çok aracı kullandım segmentinde en iyilerinden bence tasarımını cok sevmiyorum önünü sevsemde arkasını beğenmiyorum, 2. El piyasası var parça durumu bol(Allah düşürmesin) bu sebepler çekti beni, hyundai kia genel konuşursam iç tasarımlarını beğenmiyorum öznel bir görüş bu onun dışında genel bir marka fanatikliğim yok ileride farklı olur tasarımı beğenebilirim marka imajını sevmiyorum iç tasarımda direksiyonda yamuk h yazısını görünce taksici hissiyatı yaratıyor bende yada şirket aracı, İ20 kullanıyorsanız yada hyundai yalnış anlamayın öznel eleştiridir bu sordunuz diye cevaplıyorum iyi akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Attrage, space star, civic fd5

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.