Şimdi Ara

ASLA BAŞLAMAMANIZ GEREKEN DİZİLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ProbablyEngineer kullanıcısına yanıt
    dostum haklısın kesinlikle, onu dizi önerisi listemde narcos izleyin ama 3.sezonu izlemeyin diye belirttim

    teşekkürler ama tavsiyen için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok aynı dünyaların insanıyız ama dizi izlerken bir hata yapıyorsunuz. Dizi izlerken özellikle doğa üstü güç ve genç kurgu dizileri filmleri falan onları izlerken beyninizi çıkarıp bir kenara bırakmanız gerekiyor yani kısaca mantık aramamanız gerekir fakat yapılan büyük bir hata bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hahahaha doğrudur hocam haklısınız

    ben eğer dizide mantıksız olan bir şey görmüşsem ve ısrarla karakterler de bu anlamsızlığı 1-2 sezon taşırsa ben o dizinin senaristinin lavaboda işini hallederken senaryoyu oluşturduğunu düşünüyorum
    ama haklısınız mantık aramamak gerekiyor böyle dizilerde, doğru söze ne denir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciros

    dostum gerçekten sende bir problem var sanırım.

    ben 1.sezonu çok beğendimi söyledim, 2. sezon açıkcası pek hype alamadım ve sıkıcı geldi. şizofrenlik vs okeyim. izlerim de öyle dizi/filmleri ama olmamıştı 2. ve 3. sezon

    eğer böyle fanboyluk yapacaksan o zaman imdb eleştrimenleri ile aynı düşünen bir kaç bin insanı da cam kafesine koyarsın artık

    hayır şurada güzel güzel deki yanılıyorsun, keşke devam etseydin de anlaşalım seninle güzel güzel. fanboyluk yapmadan duramıyorsun ama sanırım..

    bak yukarıda pb seveni de beni uyardı senin gibi mr robot seveni de, gittim düzeltme yaptım; izlemediğim için diziye boşuna b*k atmayayım diye.

    kimse kusura bakmasın ama sırf bir dizisinin son sezonu çok iyi diye ben onu iyi diziler listesine koymam.

    ve bu arada kankam BU BENİM GÖRÜŞÜM GİDİP MÜSAİT BAŞKA YERDE FANBOYLUĞUNU YAPABİLİRSİN
    Eleştiri bilgi sahibi olunan konularda yapılır. 4 sezonluk dizinin 2 sezonunu izleyip asla başlanmaması gereken diziler diye başlık atarsan konuya da ona göre yorum gelir. Öyle gidin konumdan diye ağlamanda manasız. Burası senin isteğin kişilerin senin istediğin konuya mesaj atabileceği bir ortam değil.

    Hoşuna gitmeyen her mesaj sahibine fanboy diyeceğine kelimenin anlamı konusunda bilgi sahibi ol önce. Burda dizi şöyle über şöyle süper diye başlık açtığımı hatırlamıyorum.

    Her dizi/film her şahısa hitap edecek diye bir kural yok. Ama birçok kişinin beğendiği bir diziyi beğenmemiş olman sana o dizi ile ilgili uçuk yorumlar yapma hakkını vermiyor.

    Şu forumda başlık açsam herhalde gelmiş geçmiş en iyi diziye çoğunluk Breaking Bad şeklinde oy verir. Şimdi bu dizi sırf bana hitap etmedi diye 'Asla başlamayın, çöp, kesinlikle izlenmemeli' diye yorum atmam tabiri caizse ahmakça ve gereksiz olur. Umarım şimdi anlatabilmişimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoldan -- 11 Haziran 2020; 0:32:50 >




  • öncelikle, konuyu açtıktan sonra fark ettiysen eklediğim dizilerin gidişatı değişti. 1 sezon bile beğenmediğim diziyi bile listeye almaya başladım. ama dediğim gibi dizilere haksızlık olmasın diye, ne kadar izlediğim bilgisini belirttim. şuraya kadar kötü, izleyenler beğendiklerini söylüyorlar gerisi size kalmış vs gibi eleştirilerde bulundum. yani burada kişiye kalmış bir durum o diziyi izleyip izlememek.

    haklısın eleştiri bilgi sahibi olunan konularda yapılır, ve ben de ısrarla belirtmişim şu sezon şu sezon diye. dizinin hepsine b*k atmadım.

    fanboyluk nedir onu bilmiyorsun sanırım, orada burada über başlık açmadın ama diziyi beğenmeyenleri gereksiz farklı kategoriye ayırdın emin ol hiçbir anlamı yoktu. hani particilik yapanı gördüm, takımcılık yapanı gördüm ama dizicilik yapan birini ilk defa görüyorum. üzgünüm dostum ama sen tam bir mr robot fanboyusun :(

    ve tekrar söylüyorum bu başlığı önce gerçekten nefret ettiğim şeyler olarak açmıştım ama sonra toleransımı genişletmek durumunda kaldım. çünkü bazı dizilerin sezonları cidden keşke başlamasaydım dedirttirdi. kusura bakma ama burada 'azıcık beğendim diziler' 'sadece 1 sezonunu beğenmediğim diziler' tarzında başlıklar açmam, zaten saçma olurdu.d

    ayrıca fark ettiysen bu konuya bir sürü cevap geldi, pm atan oldu konuştuk anlaştık ama ilk defa senin gibi bir tepki görüyorum. bence dönüp bir daha yazdığın şeye bak. bir çok şeye ikinci bir şans verebilirim ki listelediğim 3 diziyi de tekrar izleme sırama koydum, çünkü karşımdaki insanlar takım tutar gibi dizileri savunmak yerine bana güzel güzel anlattılar. haklılarsa şu başlıkta silerim o dizileri söylerim de şans verdiğimi. özetle burada ahmakça yorumların bana ait olduğunu düşünmüyorum üzgünüm..

    ayrıca, bunu iyi hatırlattın sağol başlığa fanboyları burada istemiyorum diye bir uyarı ekleyeceğim çünkü tek yaptıkları buraları kirletmek, bilgi almak isteyen insanları engellemek. sen bunu istediğin şekilde anlayabilirsin dostum, evet buraya fanboylar geldiğinle ağlıyorum, kuduruyorum, çıldırıyorum.. bu kadar olmaz diyorum, bir insan kendini bir şeye böyle adamamalı diyorum ve göz yaşlarımı ekrandan siliyorum..

    kendine iyi bak dostum, güzel bir üslup kazandığında ve fanboyluğunu bıraktığında yine gel yine konuşalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 'ASLA BAŞLAMAMANIZ GEREKEN DİZİLER'
    'haklısın eleştiri bilgi sahibi olunan konularda yapılır, ve ben de ısrarla belirtmişim şu sezon şu sezon diye. dizinin hepsine b*k atmadım.'
    ASLA BAŞLAMAMANIZ GEREKEN DİZİLER


    3-5 kere daha fanboy kelimesini cümle içinde kullanırsan olacak ha gayret.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoldan -- 11 Haziran 2020; 3:7:25 >
  • ASLA BAŞLAMAMANIZ GEREKEN DİZİLER

    tamam kardeşim haklı olan sensin, kafamı duvarlara vuruyorum işlediğim suçtan dolayı, sürekli fanboy dememmin sebebi başka kelime bilmeyişim zaten aynen

    artık sussan mı diyorum? burası gereksiz muhabbetlerle doldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciros



    tamam kardeşim haklı olan sensin, kafamı duvarlara vuruyorum işlediğim suçtan dolayı, sürekli fanboy dememmin sebebi başka kelime bilmeyişim zaten aynen

    artık sussan mı diyorum? burası gereksiz muhabbetlerle doldu
    Konu başlı başına gereksiz.

    Blokluyorum, olurda nickini unutur başka başka tavsiyelerini okur ciddiye falan alırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoldan -- 11 Haziran 2020; 9:52:36 >




  • iyi fikir dostum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kur'an çarpsın yıllar sonra şu forumda okuduğum en mantıklı yazı olmuş. Ellerine sağlık hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çokça dizi izledim ben de. Önerdiğiniz dizilere de baktım güzel bir liste olmuş fakat Mr. Robot'ın 3 ve 4. sezonları izlediğim en iyi dizi sezonlarından ikisiydi. Dizinin tamamını izlemeyip ilk 2 sezona bakarak kötü bir dizi yakıştırması yapmanız hoş değil o açıdan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 4 Ağustos 2020; 16:47:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Bilader oturup diziyi bitirmemiz mi lazım kötü olduğunu anlamak için adam doğrusunu yazmış senin söylediğin çok saçma 150 bölümlük dizi hakkında yorum yapmak için hepsini izlememiz lazım o zaman senin mantığına göre. . Bir dizinin kalitesi en fazla üçüncü dördüncü bölümden sonra belli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magrathea42 -- 12 Aralık 2020; 11:16:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doctor Who (kadın doktorun olduğu sezonlar)
    House of Cards (son sezon)
    Bütün CW dizileri
    Gotham (başlarda ilginç sonradan bıktırıyor)
  • fanboylar gelmesin demişsin de bazı dizilerde fanboyların yaptıgı işi tam tersi durumda kötülemek adına yapmışsın. eleştirebilirsin her izleyicinin en büyük hakkıdır bu zaten fakat sen biraz abartmışsın sanki. özellike peaky blindersta. zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta bana kötü gelen sey sana iyi gelir ya da senin kötü dedigin şey benim için iyi dizidir. seninki vur deyip öldürmek olmuş. Sen begenmedin diye bir başkası da begenmeyecek mi de ''bokum gibi dizi, asla izlemeyin, yok zaman kaybı dava açacam'' bu ne la böyle eleştiri olmaz birader kusura bakma
  • mr robota katılıyorum hocam

  • peaky blinders harici katılıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sesegayi batiran adam

    Güzel başlık. Bende aklıma geldikçe ekleyeyim.

    How I met your mother: Friends varken izlemeye değmez. Güzel dizi kendini defalarca izletme potansiyeli olan dizidir. Friends varken HIMYM izleyip zaman kaybetmeyin. Konusuda bayık ayrıca, başroldeki adam sürekli evlencem diye karı arıyor. Barney hariç komik karakter yok, o çok övülen Barney bile Friends'teki herhangi bir karakter kadar da komik değil. Senaryo birebir Friends çakması. HIMYM'ı friendsten önce izlememe rağmen bir daha hiç izleme ihtiyacı hissetmedim. Friends ile sonradan tanışmama rağmen her sene en az 1 kere tekrar izlerim.

    Peanky Blinders: Başlığı açan arkadaşa bu konuda da katılıyorum, bu dizi popüler kültürün etki ettiği bir dizi bana kalırsa. Dram ve dönem dizileri seven ben bu diziye ısınamadım. Bunun kadar popüler kültür ürünü olmayan ama kalite olarak üst düzey bir yığın dizi var. Özellikle HBO dizileri.

    Vikings: Spartacus izledikten sonra sarmıyor. 1 sezon izledim belki severim diye dayanamadım. Belki de Spartacus'un o kutlu mücadelesinin bir benzerini aradık belki de senaryoda hep

    Aklıma geldikçe eklerim.

    oha aynılarını yazacaktım





  • Reprisal sakın bulaşmayın. 10 Bölümlük hayal kırıklığı

  • Tvd
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.