Şimdi Ara

asla yapamayacaklarınız... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İyi palavra sıkmışlar.Millet çevreden ne duyduysa burada benim diye yazmış.Madem bu kadar dolu insanlarsınız forumda ne işiniz var?Böyle insanların boş vakti olmaz nasıl oluyorsa hep forumdalar.
  • Peki bu güzel kapaktan dolayı forumdan bir ödül alıp onuda ilerki kapaklarda bir cümle olarakmı kullanıcaktın ? aslında çok ezik kişilikli bir insanın tavırları bunlar , belki karşındaki insana daha fazla sarfedemeyip bunları söylemiş olarabilirsin ama bunları burda paylaşarak nasıl biri olduğunu anlamak çok kolay
  • Konu sahibi hava atar gibi açmasaydın konuyu iyiydi. Sen hepsini yaptın veya yapmadın o ayrı ancak üslup cok can sıkar . Biri nitekim pastadan payı vermiş sana ancak sende yok oraya katıldm yok param 2 ye katlarla dövmeye calışmışsın yine olmamış niye dersen en iyi olduğunu mu kanıtlamaya calışıyosun ? Cünkü adam orda sen başaramıcaksınız demene rağmen biraz olsun başardığını kanıtlamış ne o yenildin mi ? Tek sen mi başarıyosun sandın.
  • Burada kibirli birisi tarafından asla yapamayacağım söylenen maddelerin zaten yapmak istediklerimle bir pararellik göstermemesi ne iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.