Şimdi Ara

ASLAAN ARDA' cılar buraya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Gördümki Arda hakkında bayagı konu açılmış...sanırım benım gibi fanatıklerı ve gitmesini istemeyenler var...
    buyrun burda paylaşalım onla ılgılı düşüncelerimizi....



  • Arda Turan 30 Ocak 1987'de İstanbul'da doğmuştur. Türk orta saha oyuncusudur. Altyapısından yetiştiği Galatasaray'da top koşturmaktadır.

    Futbol hayatına 9 yaşındayken Bayrampaşa Altıntepsispor'da başlamıştır. Burada mücadeleci yapısı ve top tekniğiyle dikkat çekmiş ve 12 yaşındayken Galatasaray altyapısına transfer edilmiştir. PAF takımında aralıksız olarak dört yıl top koşturduktan sonra Gheorghe Hagi'nin teknik direktörlüğü döneminde A takıma yükselmiştir. Bu sürede forma şansı bulamayan Arda Turan kiralık olarak bir sezonluğuna Vestel Manisaspor'a transfer olmuştur.



    2005/06 sezonunun sonunda Galatasaray'a geri dönmüş ve Şampiyonlar ligi 3. ön eleme turunda Mlada Boleslav karşısında ilk maçta iki gol, bir asist kaydetip dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Takip eden süreçte ilk kez çağrıldığı A millî takım adına, özel maçta Lüksemburg karşında forma giymiş ve A millî takımın sürekli oyuncusu olmayı başarmıştır. 78 kez genç millî formayı giymiştir.

    Şampiyonlar Ligi'nde Bordeaux ve Liverpool karşısında çıktığı grup maçlarında UEFA tarafından maçın oyuncusu seçilmiştir.

    Arda Turan üstün top tekniği ile başta Inter Milan başkanı olmak üzere birçok spor adamını mest etmiştir. Oynadığı İtalya-Türkiye maçındaki başarısıyla Inter Milan başkanı Massimo Moratti'nin kadrosunda görmek istediği oyuncuların başında gelmektedir. Arda Şampiyonlar Liginde Galatasaray-Bordeaux maçında Jurietti'ye kafa atmasıyla da gündeme gelmiştir.

    GS.FAN.NET... alıntıdır..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.