Şimdi Ara

asp flood onleyici kod lazim ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bi arkadasimin radyo sitesi var.. canli yayin yapio .. asp yle yapilmis bi site.. sitenin istek hattina saldiri duzenlenio .. durmadan istek gondermek gibi .. benim tahminim birileri denyo-lunch kullanio .. bunu nasil engelleyebiliriz.. yani flood kodu var mi elinizde bunu engelleyebilicek.. mesela bi kisi 1 dk de 1 tane istek atabilsin fln gibilerinden ..

    bi de ayni arkadasimin sitesinin forumuna da gine denyo lunch olarak tahmin ettigim bi programla 3500 tane uye yapmis.. bu uyeleri kisa bi yolla silme gibi bisi var mi yada.. bu adamin denyo lunch la saldirmasini nasil onleyebiliriz.. bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim .. simdiden tskler..

    yanlis yere actiysam basligi affola..



  • denyo-lunch falan bilmiyorum ama bu flood olayı popüler birşey, benim de siteme aynen senin bahsettiğin gibi flood saldırısı yaptılar. hazırlıksız idim ve o bölümü kapatmak zorunda kaldım.

    yapabileceklerin, siteye giren her adamın ip'sini al, aynı ip'nin mesela 2 dakika içinde mesaj atmasını engelle. veya üyelik sistemi getir ,session cookie ler ile flood koruması yap. tabi bu dediklerimi asp biliyor olduğunu varsayarak söylüyorum, eğer hazır script, kod soruyor isen bilmiyorum.

    veya güvenlik resmi koy, çoğu site kullanıyor, resimdeki kod ile birşey yapılmasını sağlayabilirsin.
  • hazirkod u olan var mi peki cunku ben cidden pek cakmam asp den.. hadi html olsa belki bi yere kadar da.. asp bilmiorum .. guvenlik resmi bi cozum olabilir belki .. tskler Finney onerilerin icin ..
  • hazır kodlarla olacak iş degil.

    asp bilmen gerekiyor bilmesende bilen birine yaptırman gerekiyor bende cok cektim ama gecti.

    güvenlik kodu uygulaması ara googlede aspindir.com da falan

    acıklayıcı bi sekilde gosterir sana en mantıklısıda bu zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.