Şimdi Ara

asp.net komple sayfayı mail gönderme yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. asp.net ortamında yeni çalışmaya başladım ve bir proje aldım aslında bilene göre çok basit bir iş ama pek detayını bilemediğim için sizlere başvurayım dedim.
    Bir form düşünün kimliğinizde ki tüm bilgiler tc kimlik no da dahil extradan adres vs bilgiler.
    bu bilgileri textbox lara yazılması kaydıyla form doldurulacak. alttada bir buton olacak butona basılınca sayfa komple olduğu gibi bir bütün halinde istediğim kişinin (xxx@hotmail.com) kişini mailine düşecek.
    database bağlanıp bilgileri çekmesi veya bilgilerin oraya düşmesi gibi durumlar söz konusu değil.
    karşı tarafa sayfa gidecek adamda çıktı alıp imzalayacak. smtp destekli serverim var sadece kodları nasıl yapacağımı bilmiyorum.
    yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • mail govdesine ne derde gözükecekse ana sayfadan bilgileri alıcak renkten kutuların icindeki bilgilere kadar yolla butonun mail oluşturma sayfasına bilgi sağlıyacak yani.
  • site üzerinde üye olmak için tıklayın linki düşünün. Linke tıklanınca form gelecek kullanıcılara. Açılan bu sayfanın sağ alt köşesinde de gönder butonu olacak. Göndere basınca bu formu mail'e gönderecek.

     asp.net komple sayfayı mail gönderme yardım !
  • Doldurulucak alanları sayfanızda textbox ve label ilede isimlerini belirtin nette mail govdesi sablonları var bir ornek bulun (hangi ayarlar ve nerde ne olucagı aslında html tagları sadece) ve her seyi mail govdesi icine yazın yani tum textbox degerlerini ve etiket isimleri ,yaptıgım bir sitede kullanıcıya mail ile uyelik bilgisini benzer yolla onaylatıryordum zor degil yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.