Şimdi Ara

Asp.net Master Page hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar böyle bir hata ile ilk defa karşılaştım. Hata çok garip bir hata. Hata mesajından da birşey anladım denemez. Araştırdım baya hiç bu tarz bir hata alan yok. Proje çok karışık işler yapıyor detaylı biraz anlatması uzuun ama runtime anında master page dosyasına müdahale yada debug gibi bir işlem kesinlikle yapılmıyor.

     Asp.net Master Page hatası.



  • masterpageye pageloadda müdahele edemezsin. PreInit fonksiyonunda müdahele edebilirsin.
    hataya baktıgımda gördüğüm şey, sanki
    if koşul A.master i kullan else B.masteri kullan durumu gibi.
    butun bu kontrolleri pageloadda veya fonksiyondan sonra değil , onpreinit de yapman gerek.
  • Master page değiştirme gibi bir olay yok. Tek bir master page var. Master page ile ilgili bir işlemde söz konusu değil. Ama enteresan bir şekilde bu hata bir geliyor bir gelmiyor. Kafa zaten orada gidiyor benim. Kesinlikle master page değiştirme yada master page'e diğer sayfadan bir müdahale söz konusu değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrueBlack

    Master page değiştirme gibi bir olay yok. Tek bir master page var. Master page ile ilgili bir işlemde söz konusu değil. Ama enteresan bir şekilde bu hata bir geliyor bir gelmiyor. Kafa zaten orada gidiyor benim. Kesinlikle master page değiştirme yada master page'e diğer sayfadan bir müdahale söz konusu değil.

    işte runtime de masterpage üzerinde değişim yapıyorsun yoksa system.web.ui.masterpage.createmaster de hata almazsın. sen derlenmiş builde edilmiş bir masterpagenin componentleri üzerinde değiştirme işllemi yapyıorsun
  • Hayır yapmıyorum diyorum ya :) Ne yazdığımı bilmiyor muyum ben. Zaten hata aynı sayfada bir geliyor bir gelmiyor olay orada. Hata dediğin gibi olsa sürekli gelir. Mantıken ters bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.