Şimdi Ara

Asphalt 9 DH Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bayraktar1923 isminde bir kulüp açtım arkadaşlar.Sadece DH üyeleri olarak bu kulüpte toplanalım diyorum.Gelmek isteyenler yoruma belirtir yada mesaj atarlarsa sevinirim.



  • dostum bende bir kulüp açtım . külüptekiler pek aktif değil ben tek başıma 30000 puan biriktiriyorum ama arkadaşlar biriktirmiyor.sizin kulüpte durumlar nasıl ben oraya gelebilirim eğer aktifiseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turab1515

    dostum bende bir kulüp açtım . külüptekiler pek aktif değil ben tek başıma 30000 puan biriktiriyorum ama arkadaşlar biriktirmiyor.sizin kulüpte durumlar nasıl ben oraya gelebilirim eğer aktifiseniz.
    Hocam biz iki kişiyiz sadece DH olarak toplanmak istedim ama olmadı.Benim puan 3k falan toplam 6k falan var öyle bir şey bekleme.Zaten amaç puandan ziyade forumca birlikte bir numaraya yer almaktı.Baya kalabalık bir ekip lazım.
  • 2 kişiyseniz bizim kulübe gelebilirsiniz o zaman. Bizim kulüp 15 kişi şuan.
  • Arkadaslar oyunu 1 haftadır oynuyorum ama oyun resmen tıkandı. Resmen para yatıralım dıye zorluyorlar. Dogru duzgun kart cıkmıyor. Bu yuzden yarısları kazanmıyorum hep gücsüz kalıyorum. Ne yapacagım akıl verırmısınız ?
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Para vereceksin amaç bu zaten. İlk başta bol ödül ver bağla sonra sömürmeye başla
  • Ben hiç para vermeden baya bir geliştiridm arabalarımı. Single modunu bitirmeye çalış ben ordan gittim her zaman. İnsan tıkanıyor ama zorlayınca baya bir kazanıyor. D sınıfın hepsni açtım. C sınıfından 1 araba kaldı. B sınıfınndan 4 araba kaldı. A sınıfından 4 araba açtım s sınıfından 2 araba tek açabildim.
  • Arkadaşlar sizin kulüpleriniz var mı
  • Windowsta oynuyorum karışık oluyorsa katılayım ben birinize. En iyi araba 3.0 csl hommage, fazla oynadığım söylemenez ama hergün giriyorum.
  • Windows ile bağlantılımı bilmiyorum ama benim kulüp ÇAYIR MANYAKLARI kulüp etiketi #441c. Dene bakalım olacak mı kardeşim
  • sınırsız nitro hilesi ile 1 ayda lamborghini centenario açtığım seviyeye geldim,tek kuruş para vermeden.. sonuç;

    Asphalt 9 DH Kulübü
  • ankebut34_57 kullanıcısına yanıt
    Nasıl haberlerı olduda sıze ceza verdıler? Online oynarkenmı sıkayet edıldınız acaba
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    game guardian programını kullanarak 1 ay boyunca sınırsız nitro hilesi kullandım.. centenario yu açtım.. sonra ban yedik.. multiplayer oynamadım,onda işe yaramıyor nitro hilesi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankebut34_57 -- 29 Eylül 2018; 13:1:47 >
  • Arkadaşlar oyunda arkadaş ekleyerek oynama var mı 8 de ki gibi ben bulamadım arkadaşımla yarışmak istiyorum ama öyle bir seçenek bulamadım
  • Malesef arkadaş ile oynama seçeneği yok.
  • androidde oynuyorum s7 sorum şu.

    aynı save ile yani senkron olarak windowsta da oynamamın bir yöntemi varmı ?
    yani aynı save ile her iki platformda oynanıyor mu ?
  • Ben oyunu sildim ve kariyerde %90'ı bitirmiştim. D sınıfının hepsi açıktı. C'de 1 tane kalmıştı. B'de iki taneydi sanırım. A'da 5 kalmıştı sanırım. S'de Centanario (5 yıldız açtım), Ferrari FXX (2 yıldız) ve Icona Vulcano Titanium (3 yıldız) açıktı. Bu kadar ilerlemeye rağmen oyunu sildim. Bunun birkaç sebebi var.



    Birincisi doğru düzgün arabaları size vermiyor. Günlük aktivite bölümü var oradan kart çizimleri hediye ediliyor. A serisi günüydü. Üzerinde A, B, C, D ve S yazan etkinlikler var ya onlar işte. Aston Martin Vulcan 4 yıldızdaydı ve özel ithal parçalar hariç tamamen fulllemiştim aracı. Yarışı her bitirişimde dört kart açılıyor ve çoğunluk olarak çıkan kartlar Aston Matin ve Nissan GTR Nismo. Hatta birinde açılan dört kartın dördü de Aston Martin Vulcan çıktı. Sinirlendim iyice artık. Yahu araba artık fulllenmiş ve açılmamış bir sürü araba varken niye bana inatla bu arabanın çizimlerini veriyorsun? Hiçbir işime yaramıyor. Pagani Huayra, McLaren P1, Lamborghini Aventador, Porshe 918 Spyder gibi bir sürü çizim vermesi gereken araçların çizimlerini vermiyor da sürekli Aston Martin ve Nissan GTR Nismo gibi 4 yıldızı da tamamladığım araçların çizimlerini veriyor. Bahsettiğim diğer arabaların çizimlerini mağazada satıyor. Yani o arabaları ancak para vererek satın alabilirsiniz diyor size. Birincisi buydu.



    İkincisi benzin saçmalığı. Eskiden benzin diye bir şey yoktu. Gameloft para için artık ne yapacağını şaşırmış durumda. S serisinde benzin bittiğinde 5 saat sonra benzin doluyor. Bir de %20 kısaltma seçeneği koymuş. Kısaltmak için de reklam izlemek zorundasınız. Ben bu kadar kan emici bir sistem görmedim.



    Üçüncüsü çok oyunculudaki safdışı saçmalığı. Arkadaş oyuna bir safdışı saçmalığı koymuşlar ki sormayın. Bir kere safdışı oldunuz mu ve aracınız da rakiplere nazaran zayıfsa imkanı yok yarışı toparlayamıyorsunuz ve sonuncu oluyorsunuz. Puan kaybı da üzerine tuz biber oluyor. 30-40 puan düşüyorsunuz. Bakıyorum kaybettiğimde 40 puan düşmüşüm birinci bile o 30 küsür puan kazanmış. Saçmalığa gel. Efsane ligine çıkmanız imkansız.



    Dördüncü saçmalık çok oyunculudaki seviye adaletsizliği. Adamlar parayı basıp arabaları satın alıp güçlendiriyorlar. Dolaysıyla Efsane lige çıkmak için insanüstü yeteneğiniz olması lazım. Efsane haricinde doğru dürüst ödül alınamıyor. Gameloft'un işlediği seviye adaletsizliği de canıma tak etti.



    Geçtiğimiz hafta çok oyunculuda Porshe 918 Spyder serisi oynanıyordu. 918 ise bu serinin en güçlü ve en hızlı arabası. Efsane ligine çıksam bile oradaki en güçlü arabam olan Ferrari LaFerrari'den bile daha iyi düşünün. Ben gold ligdeyim ve en iyi aracım Rezvani Beast X. Seviyesi de 2580. Bir bakıyorum rakibim henüz altın ligde olan ama araç seviyesi 4000 küsürlere getirilmiş bir 918 Spyder. Bu nasıl bir saçmalık arkadaş? Sadece efsane ligde açık olması gereken aracı bütün liglere açmak nasıl bir adilik acaba? 2500 küsürlük araba ile rakibin parayı basıp 4000'e getirdiği araca karşı ne yapabilirim? Zaten bu bardağı taşıran son damlaydı. Bu saçmalıktan sonra oyunu sildim artık. Yani resmen sizi para harcamaya zorlayan bir sistem.



    Beşincisi ise oyunun pil düşmanı olması. iPhone 6s kullanıyorum telefon oyunu rahatlıkla kaldırıyor. Oyun hiç kasmıyor ama telefon cayır cayır yanıyor. Bir keresinde buzdolabına attım soğusun diye. Bataryanın anasını ağlatıyor ve şarj döngüsünü hızlandırdığı için pilin daha çabuk yıpranmasına ve performansını kaybetmesine sebep oluyor.



    Bu sebeplerden dolayı oyunu sildim ve iyiki de silmişim diyorum. Vakit kaybından başka bir şey değil.




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    bir haftadır oynuyorum daha oralara gelmeden fark ettim söylediğin sorunları. bir de şöyle bir sorun var özel etkinliklerde ilk 13 etkinliği falan yapabiliyoruz gerisi için muhteşem arabalar istiyorlar. ulan birisinin arabasını açmıştım aha buradan iyi para alacağım dedim o da ne 3000 puan istiyor o araba için. ulan zaten zorla açtım. 3000 olması için 3 yıldız yapıp fullemeliyim ki belki 3000 i görür. şaka gibi durumları var. dediğiniz gibi multi de aşırı dengesiz araç profili. ve ne hikmetse ben 2700 puanlık araba ile 1600 lük arabaya geçiliyorum. fark atmışım öndeyim bi anda arkadan birisi o farkı kapatmış basıp gidiyor. hile midir nedir anlam veremiyorum. şimdilik ilerliyoruz ama hadi hayırlısı. bu arada güzel bi klanı olan var mı ya ben açtım ama gelen giden yok ayrılıp size geleyim kart açarız.
  • cgokhans C kullanıcısına yanıt
    Oyunu sileli 1 yıl oldu. Bence sen de sil. Sinir hastası yapar adamı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Eylül 2019; 10:54:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.