Şimdi Ara

Aspire 5520G ISI ve DONMA Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [b]Arkadaslar yaklasık 3 aydır 5520g kullanıyorum.
    Ne olduysa bi kaç gün önce oyunlara girdikten sonra bilgisayar çok ısınıyor ve doğal olarak 15 20 dk geçtikten sonra oyunlar donmaya baslıyor.
    Fan hızı oyunlara girince hızını doğal olarak attırıyor ve sorun olmuyordu.
    Şimdi ise fan yine hızlanıyor ve aralarda fanın seni biraz daha yükselerek Oyunları donduruyor.pc yi dinledim fan sesi ile eş zamanlı donma yapıyor.
    Ve bunun üzerine c: ve d: ye format attım ve recovery cd si ile tekrar Vista yı kurudum.Oyunları kurdum ve Yine 15 dk geçtikten sonra (bilgisayarın sol üst köşeyi ısınınca) yine donmaya basladı.
    Belki tozdandır diye süpürgenin hızını en düşüğe indirerek fan etrafındaki tozları herangi bi parçaya zarar vermiyecek şekilde temizledim ama buda fayda etmedi.

    Bu sorunumu nasıl halledeceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum.illa servisemi götürmem gerekiyor.Suan bu sorun sayesinde normal işlemleri yapıyorum ama en dandik oyunları bile oynuyamıyorum eskiden callofduty4 ü çok güzel oynarken şimdi 15 dk geçtikten sonra sanki pentium 3 pc ye oyunu kurmus gibi dona dona oynatıyor.

    İlginiz ve yorumlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepriapos -- 27 Aralık 2007; 2:34:16 >







  • kardeş sanada benim gibi servis yolu görünmüş. bendede ekran kartı 110 dereceyi gördü. fanda çalışıyo ama ısı azalmıyo. bende compaq var. fan sesi beni deli ediyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.