Şimdi Ara

Aspire 5920 Upgrade Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yaklaşık bir senedir bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Animasyon, video, ses ve müzikle uğraşıyorum ve bu yüzden belli parçalarda değişiklik yapmak istiyorum. Bu konuda fikir ve bilgi paylaşımına ihtiyacım var:

    1)Ram im 2gb ve ben bunu 4 yapacağım. Herhangi bir spesifik marka var mı "iyi" denebilecek ve en fazla kaç mhz olabilir, şu an ki ramlarim 667 ve ben ddr2 maksimum ne sunuyorsa almayı düşünüyorum eğer ki uyum sorunu yoksa. Bir de takması kolay mıdır? Desktop kasalara oldukça aşinayım fakat dizüstü hiç açmadım.Açıkçası kendim halledebileceksem hiç bulaşmak istemiyorum.

    2)Bir de iyi bir 7200rpm harddiske ihtiyacım var. Ama bu konuyla ilgili de uyum olayını hiç bilmiyorum. Olabilecek en iyi harddiski düşünüyorum fakat bu modele neler uyar, gene hangi markanın hdd leri iyidir bilemiyorum. Ve gene monte etmesi nasıldır?

    3)Son olarak; ben bir Acer backup DVD yaptım eğer harddiski değiştirirsem kolayca kurulum gerçekleşecek midir? Yani ilk gün aldığım gibi her şey lisanslı sorunsuz olacak mıdır yeni bir hdd tercih edersem.(DVD backup olayını henüz kullanmadım sadece yedekledim).

    Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.