Şimdi Ara

asrock ve e6300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hem agp hemde ddr 400 destekli asrock anakart aldım..çipset olarak 865 pe var üstünde..şimdi bu anakartta agp slotunun yanında jumper var..bu jumper normal durumundayken kart 533 ve 800 mhz de çalışıyor..jumpere yana kaydırdınmı 1066 da çalışıyor..çalışıyor dediğim kitabından anladığım o..daha makinayı takıp denemedim..korkum şu o kadar para verip bir jumper yüzünden işlemciden veya anakarttan olmayalım..kartın linki aşağıdadır..içimin rahat olması için birilerinin tavsiyesine ihtiyacım var..tavsiyelerinizi bekliyorum..şimdiden çok teşekkürler..

    link:http://www.asrock.com/product/ConRoe865PE.htm







  • hocam kullanma kılavzuzunu indirdim oradada senin dediğinin aynısı yazıyor 2 ve 3. pinlere takınca jumperı 1066 fsb oluyor

     asrock ve e6300
  • yav hocam çok zahmet verdim sana..üşenmemişsin kitapçığıda indirmişsin..valla mahçup ettin beni..yani bir tehlike söz konusu değilmi..söz konusu asrock olunca tedirgin olmamak elde değil..takıp denemekten başka çaremiz yok gibi..
  • en fazla board açmaz sende geri dondurup duzeltirssin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mermonasse.

    yav hocam çok zahmet verdim sana..üşenmemişsin kitapçığıda indirmişsin..valla mahçup ettin beni..yani bir tehlike söz konusu değilmi..söz konusu asrock olunca tedirgin olmamak elde değil..takıp denemekten başka çaremiz yok gibi..


    sorun değil hocam resmi sitesindeki kitapcık buna uyarsan sorun olamaz bence
    birde wenigma nında dediği gibi en fazla açmaz ama eğer talimatlara uyarsan sorun çıkmaz hayırlı olsun kullanmaya başlayınca izlenimlerini yazarsan sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.