Şimdi Ara

assasins creed 2 oyun açılmıyor yardım edermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba arkadaşlar bugün bi hevesle oyunu satın aldım ama oynamak için taktığımda sistemini 3.01e update etmen lazım diye bir yazı geldi ve oyun açılmıyor.Ps3 modeme uzak olduğundan hiç internetini kullanmadım, psn falanda yok, ilk kez ps alıyorum ve bu olayları bilmiyorum.Bana yardım edin.Bazı sitelerde bu update lerin zorunlu olmadığı yazıyordu ama oyun niye açılmadı anlamadım.Eğer update gerekiyorsa pc den flasha atıp nasıl yapılır yardım edermisiniz.



  • Oyunu takınca "OK" a basarsan oyun zaten kendisi güncellemeyi yapar, diskte vardır o güncelleme.
  • oyunu açmıyor senin ps3 sistem versiyonun 2.76, oyunu açmak için 3.01i yüklemelisin diye yazı çıkıyor.Yükle dediğimde lisans yazısı gibi uzun bişeyler çıkıyor.Ps3 ümün internet ba.ğlantısı yok 3.01'i pc den indirip flashla halledebilirmiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceza keskinkılıç

    oyunu açmıyor senin ps3 sistem versiyonun 2.76, oyunu açmak için 3.01i yüklemelisin diye yazı çıkıyor.Yükle dediğimde lisans yazısı gibi uzun bişeyler çıkıyor.Ps3 ümün internet ba.ğlantısı yok 3.01'i pc den indirip flashla halledebilirmiyim.

    Evet indir Flash'a at.Sonra PS menüsünde settings'e gel,System update'e gir.Ordan Update via storage media'ya tıkla.Ona tıkladığında flash'ın içinde yüklü olan güncellemeyi bulacaktır.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14231099/mpage_1/key_/tm.htm

    Burdaki pal için olanı indirdim dedikleri gibi flasha klasör açarak attım.Dediğiniz gibi settings den update'e bastım no was found gibi bişey yazdı.
    İlk kes ps im olduğu için bunları bilmiyorum lütfen biliyosanız şu update konusunda yardım edin.Bu son updateleri nerden bulurum?Bide üstteki linkten indirdiğim hangi versiyon için hiçbişey yazmıyor.
  • Bilenler lütfen bi yardımcı olsunda şu oyunu bi hayırlısıyla oynayalım.
  • PS3 3.30 sistem yazılımı güncellemesi: (şu an için en güncel sürümdür)

    http://deu01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/eu/2010_0422_6bdf1b2409d705a0136c40746c62e85d/PS3UPDAT.PUP


    Yükleme ayrıntıları:

    http://forum.donanimhaber.com/m_30810588/tm.htm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.