Şimdi Ara

Assasins creed serisine birincisindenmi başlamalıyım,oyunlar bağlantılımı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar assasins creed serisi ile ilgili bir sorum olacaktı
    1. oyundan mı başlamam gerekir yoksa istediğim oyunu sırasız bir şekilde oynayabilirmiyim?
    teşekkürler



  • mertis M kullanıcısına yanıt
    Son çıkan oyunları itibariyle gelinen noktada, oyunlar arası kayda değer bir hikaye, bağlantı kaldığı söylenemez lakin serinin temel hikayesine vakıf olmak istiyorsanız eğer; Assassin's Creed'i Assassin's Creed yapan özellikle ilk 3 oyunu (Özellikle ilk oyunun grafik ve mekanikleri çok fazla yavan gelecektir lakin) oynamanızı (ki zaten bu oyunları oynarsanız, Revelations'ı oynamama gibi bir durum da söz konusu olmaz) serinin eski bir oyuncusu olarak tavsiye ederim.

    Revelations'tan sonra çıkan oyunlar arasında ise (ilk 4 oyunda olduğu gibi) doğrudan bir bağlantı, hikaye devamlılığı yok. Farklı dönemlerde, farklı ülkerlerde birbirinden bağımsız karakterler ki eski oyunları oynamam derseniz eğer bu oyunları ayrı ayrı da oynayabilirsiniz.
  • 1 2 brotherhood revelations ve 3. oyun birbiriyle bağlantılı. asıl hikaye bu oyunlar arasında dönüyor. ancak 1. oyun çoğu kişi tarafından kötü ve sıkıcı bulunduğu için ve altyazı olmaması sebebiyle tavsiye edilmez. 2. oyunun başında ilk oyunun özeti veriliyor zaten. 2. oyun en beğenilen oyundur. brotherhood ve revelations 2 ve 3. oyun arasında çıkan ara oyunlardır ama hikayeyle doğrudan bağlantılıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.