Şimdi Ara

Assassin's Creed: Brotherhood Hakkinda ufak bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu oyun Steam'a göre bugün çıktı. Ancak oyunu dün indirdim, crack gayet düzgün çalıştı ve oynadım. (I_s_o_H_u_n_t'taki 7.83 GB, Assassins.Creed.Brotherhood-SKIDROW)

    Nasıl oluyorlarda Steam daha oyunu release etmeden bunlar oyunu kırıyor ve oynanabilir hale getiriyorlar?

    Steam dışında oyun erkenden başka yerde satılıyor mu?

    Merak ettim sadece...



  • cok oyun donuyor oyun ıcınde pıyasa boyle
  • bende indirdim daha forumda ÇIKTI konusu açılmadan indirdim oynuyodum. 2 gün sonra ÇIKTI diye konusu açıldı. hocam crysis 2 ye ne yaptılar görmedinmi? oyun daha çıkmadı geçen ay kırdılar nete verdiler. oyun yarım yamalak bişidi ama yapıyorlar. zannediyorum bu tron filmindeki gibi bi durum var :D şirkete bir hacker sızıyor. elindeki cep bilgisayarından direk nete aktarıyordur:D üstelik 50MPs gönderme falan olsa gerek:D

    (tabi işin şakası anlattım ama onun gibi bişeydir) tek anlayamadığım bu hackerler bundan para kazanıyorlarmıda bukadar iyi yapıyorlar işlerini?
  • Hatta Steam dün 1 saat içinde çıkıyor diyordu, 24 saat geciktirdi. Ona rağmen, hiç yorum yok diye indirmiyordum i_s_o_h_u_n_t_a_n, Assassin Creed 2 için aylarca düzgün crack aramıştım, bu baya erken oldu :)

    Neyse, Wolverine'nin filmide öyle sızmıştı, ona benzer bir şey heralde,


    Bu hackerlar yok mu :)))

     Assassin's Creed: Brotherhood Hakkinda ufak bir soru
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasengan123

    Hatta Steam dün 1 saat içinde çıkıyor diyordu, 24 saat geciktirdi. Ona rağmen, hiç yorum yok diye indirmiyordum i_s_o_h_u_n_t_a_n, Assassin Creed 2 için aylarca düzgün crack aramıştım, bu baya erken oldu :)

    Neyse, Wolverine'nin filmide öyle sızmıştı, ona benzer bir şey heralde,


    Bu hackerlar yok mu :)))

     Assassin's Creed: Brotherhood Hakkinda ufak bir soru


    abbbooooo yıllar evvel xp kullanıyodum benim serialim bu ezberlemiştim :D harbi benim serial bu :D:D




  • Hacker'lar şirket gibi, Ubisoft nasıl biliniyorsa, Skidrow'da aynen öyle. Akıl erdirmek zor bu manyaklara, biri jailbreak yapar, biri PS3 chip dongle, adamlar obsessif.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasengan123

    Hacker'lar şirket gibi, Ubisoft nasıl biliniyorsa, Skidrow'da aynen öyle. Akıl erdirmek zor bu manyaklara, biri jailbreak yapar, biri PS3 chip dongle, adamlar obsessif.

    katılıyorum fakat tek anlamadığım bunlar nekadar para kazanıyolar? yani korsan oyunları millet bedava indiriyor.. bunlar bedavaya yapıcak deyil bu işi.. ve çok ustaca işler yapıyorlar yani. sağlam bi gelirleri olsa gerek o gazla böyle yapıyorlardır yoksa kimse uraşmaz. peki nerden geliyor bu para???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.