Şimdi Ara

Assassin's Creed: Codename Hexe | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Assassin's Creed: Codename Hexe | PS5 | ANA KONU


    Assassin's Creed: Codename Hexe | PS5 | ANA KONU



    Assassin's Creed: Codename Hexe, Assassin's Creed: Neo olarak da anılır, Assassin's Creed: Infinity platformunun bir parçası olan Assassin's Creed serisinin yaklaşan bir bölümü için çalışma başlığıdır. Serinin şimdiye kadarki en karanlık oyunlarından biri olması beklenen oyun, Kutsal Roma İmparatorluğu'ndaki cadı mahkemeleri sırasında geçecek ve Ubisoft Montreal tarafından yönetilecek.


    Serinin Başkan Yardımcısı ve Baş Yapımcısı Marc-Alexis Côté, IGN'e Codename Hexe'in Ubisoft'un beklenen diğer oyunu Assassin's Creed: Codename Red'in Aksiyon-RPG'sinden tamamen farklı bir şey olacağını açıkladı.


    Oyunun kavramsal başlığı ilk olarak 6 Eylül 2022'de sızdırıldı ve Bloomberg tarafından rapor edildi, ayrıca bu oyunun ve Codename Red'in muhtemelen en erken 2024 yılına kadar yayınlanmayacağını belirtti. Daha sonra Ubisoft Forward canlı yayınında Assassin's Creed vitrini sırasında kısa bir teaser ile birlikte doğrulandı.





    Geliştirici : Ubisoft Montreal


    Yayıncı : Ubisoft


    Çıkış Tarihi : 2026






    Duyuru Fragmanı



    Assassin's Creed: Codename Hexe | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Checkout the reveal trailer for Assassin's Creed Codename Hexe, one of the two brand new Assassin's Creed games under the brand new AC: Infinity umbrella. This trailer unfortunately reveals nothing about the setting or main character. It does, however, hint towards an unusual direction for the series: the Assassin’s triangular logo, made of twigs and twine, was shown hanging from a tree branch, much like a witchcraft talisman. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=woLzWI85scc





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 24 Nisan 2024; 13:1:10 >







  • ÖZEL - ASSASSIN'S CREED HEXE HAKKINDA İLK DETAYLAR



    Assassin's Creed: Codename Hexe | PS5 | ANA KONU



    Assassin's Creed Hexe ile ilgili detaylar çok az. Resmi olarak, serinin Başkan Yardımcısı ve Baş Yapımcısı Marc-Alexis Côté, oyunun geçmiş oyunlardan farklı olacağını ve Ubisoft Montreal tarafından geliştirileceğini ima etti. Oyunun resmi tanıtımından, oyunun 16. yüzyıl Kutsal Roma İmparatorluğu döneminde Orta Avrupa'da geçeceği söylentileriyle (Bloomberg aracılığıyla) büyücülüğe büyük ölçüde eğileceğini biliyoruz.


    Insider Gaming, oyunun hala nispeten erken bir geliştirme aşamasında olduğunu ve 2026 yılında Infinity platformunda piyasaya sürülmesinin beklendiğini anlıyor. Hexe'nin, önceki Assassin's Creed oyunlarına benzer şekilde, bazı açık dünya keşif unsurlarıyla birlikte öncekilere kıyasla daha doğrusal bir deneyim olacağı anlaşılıyor. Insider Gaming tarafından daha önce bildirildiği üzere Hexe, şu anda Elsa olarak adlandırılan ve bazı doğaüstü yeteneklere sahip tek bir kadın kahramana sahip olmaya hazırlanıyor.


    Elsa'nın tüm yeteneklerine ilişkin ayrıntılar belirsiz olsa da, kamuoyuna açıklanmaması koşuluyla Insider Gaming'e gönderilen görüntüler bu yeteneklerden birini gösteriyor. Görüntülerde Elsa, 16. yüzyıl Alman askerleri tarafından avlanıyor gibi görünüyor (askerlerin neye benzediğine dair görüntü burada) ve yakındaki bir kediyi ele geçirmek için bir büyü kullanıyor. Oyuncu daha sonra kediyi kontrol ediyor ve cam bir şişeyi devirerek askerlerin dikkatini dağıtmak için kullanıyor, şişe yere düşüyor ve askerlerin dikkatini dağıtıyor. Insider Gaming'e sağlanan oynanış, şehrin Arnavut kaldırımlı sokaklarında karanlık ve kasvetli bir ortamı tasvir ediyor.


    Kaynaklar ayrıca oyunda Assassin's Creed Syndicate 'Jack The Ripper' DLC'sinden esinlenen Korku Sisteminin yer almasının planlandığını belirtti. Sistemin tam ayrıntıları bilinmemekle birlikte, bu sistemin ya da en azından bir versiyonunun Hexe'e nasıl kolayca uygulanabileceğini görmek zor değil. 16. yüzyıldaki Cadı Mahkemelerinde 1500 ile 1660 yılları arasında 80.000 kadar şüpheli cadı idam edildiğinden, bir tür korku sistemi bu ortam için mantıklıdır.


    Bunlar oyunla ilgili erken detaylar olsa da, Marc-Alexis Côté'nin 2022'nin sonlarında IGN'e neden oyunu “farklı bir oyun türü” olarak tanımladığını anlamak zor değil. Côté sözlerine şöyle devam etti: “Her şey 150 saatlik bir RPG olmak zorunda değil, değil mi? Ziyaret etmeyi seçtiğimiz yerlere ve bu dönemleri nasıl temsil etmeyi seçtiğimize daha fazla çeşitlilik getirmek için.”



    Kaynak : https://insider-gaming.com/assassins-creed-hexe-early-details/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 23 Nisan 2024; 22:12:37 >




  • Yav bir ninja shinobi göremedik şu seride ya, görmek istediğimiz şeyi bir yapmadılar gidip wiccan, salem witches, coven falan yapıyorlar. Neyse umarım güzel olur... Bu da güzel severiz...

  • - Gelişimin nispeten erken aşaması.

    - 2026 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

    - Infinity platformunda lansman yapacak.

    - Daha doğrusal deneyim.

    - Bazı açık dünya keşifleri.

    - Daha önceki AC oyunlarına benzer.

    - Bir kadın kahraman, Adı Elsa.

    - Doğaüstü yetenekleri var.

    - Yeteneklere ilişkin ayrıntılar belirsiz.


    Insider-Gaming'e gösterilen görseller'den yola çıkarak :


    Elsa, 16. yüzyıl Alman askerleri tarafından avlanıyor gibi görünmektedir.


    Yakındaki bir kediyi ele geçirmek için bir büyü kullanır.


    Oyuncu kediyi kontrol eder ve onu yere düşen ve askerlerin dikkatini dağıtan bir cam şişeyi devirerek askerlerin dikkatini dağıtmak için kullanır.


    Oynanış, şehrin Arnavut kaldırımlı sokaklarında karanlık ve kasvetli bir ortamı tasvir ediyor.


    Korku Sistemi, Assassin's Creed Syndicate 'Jack The Ripper' DLC'sinden esinlenerek oyunda uygulanabilir.





  • Kopyanın kopyasının kopyası.
  • Umarım Assasins Creed.hexe hata verip çalışmayı durdurur. Tiksinti geldi artık Ubisoft'tan da Ass Creed'den de.
  • Oyunu büyük bi merakla bekliyorum her oyunda üstüne koyuyorlar çıktıktan sonra umarım oynama imkanım olur (malum oyun fiyatları)
  • Her sene aynı oyun ahahahah
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    4 senedir yeni ac oyunu çıkmıyor
  • lucker274 kullanıcısına yanıt
    🤣🤣
  • vayy doğa üstü yetenek kısmını merak ettim gerçekten odysseydeki oka yön verme olayı falan baya doğaldı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.