Şimdi Ara

Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Assassin’s Creed : Codename Red | PS5 | ANA KONU


    Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONU




    Assassin's Creed Codename RED , serinin açık dünya RPG tasarımının "yeni evrimi" olacak ve oyuncuları Feodal Japonya'ya götürecek. Assassin's Creed Odyssey ve Assassin's Creed Syndicate geliştiricisi Ubisoft Quebec'te yaratıcı yönetmen Jonathan Dumont ile geliştiriliyor.



    Feodal Japonya: Assassin's Creed Codename KIRMIZI sırasında belirlenen gelecekteki açık dünya RPG başlığımızda tam Shinobi fantezisini yaşayın.





    Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONU


    Duyuru Fragmanı :



    Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Check out the reveal trailer for one of the many new Assassin's Creed games that will live under the Assassin's Creed: Infinity umbrella. Codename Red is set in feudal Japan, a historical period frequently requested by fans. In this brief trailer, a Shinobi is seen jumping onto a pitched roof and then unsheathing their hidden blade.
    https://www.youtube.com/watch?v=gD_DemeUuy8









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 8 Eylül 2023; 20:42:11 >







  • Insider Gaming'den yeni Assassin's Creed Red söylentileri!


    - Oyun tamamen oynanabilir durumda, ilk detaylar 2024'ün başlarında


    - Hem erkek (samuray) hem de kadın (shinobi) tamamen farklı özelliklere ve silahlara sahip olacak


    - Yıkılabilir ortamlar


    - Gizlilik: Gölgelerde saklanın ve meşaleleri söndürün



    ınsider gaming
    Everything We Know About Assassin's Creed Codename Red - Insider Gaming
    https://insider-gaming.com/assassins-creed-red/
  • Sonunda uzun zamandır beklediğim Japonya'da geçen bir AC duyuruldu hele şükür. Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONU 

  • Ghost of Tsushima gibi mi olacak acaba. :)

  • Feodal Japonya'ya Giden Yol


    Çeviridir :


    Assassin's Creed, Antik Yunanistan ve Mısır'dan Sanayi Çağı Londra'sına ve Devrimci Paris'e kadar dünyanın her yerinden oyuncuları aldı. Ancak Animus'u uzak yerlere ve zaman dilimlerine seyahat etmek için kullandığımızdan beri, hayranlar feodal Japonya'yı ziyaret etmek istiyorlar ve sonunda RED onları oraya götürmeyi vaat ediyor. Ama neden şimdi, 15 yıl sonra?


    Côté, "Artık ele alınması daha zor olan bir konuyu ele alacak uzmanlığa ve bilgiye sahip olduğumuzu hissediyorum," diye itiraf etti. "Evet, daha önce Japonya'yı yapmak istedik, ancak bence takımlar, tarihi araştırma yöntemlerinde, bizimkinden çok farklı olan bu kültüre gerçekçi hissettirecek şekilde yaklaşmalarını sağlayan bir olgunluk düzeyine ulaştı. Assassin's Creed'de hem kültür hem de ortamlara yaklaşma şeklimiz. Bunun gerçekten çivilememiz gereken bir ortam ve kültür olduğunu düşünüyoruz. Kesinlikle istisnai bir ürüne ihtiyacımız var. İnsanların sahip olduğu yüksek beklentiler göz önüne alındığında ve bu Her zaman sahip oldum, ekibe sahip olduğumuzu hissediyorum, bilgimiz var, olağanüstü kaliteli bir ürünü destekleyebilecek araştırma yapısına sahibiz."


    Mirage, serinin köklerine bir dönüş olsa da, RED, ikinci dönemini belirleyen RPG türüne geri dönecek. Ama Assassin's Creed'in üçüncü döneminde sağlam bir şekilde kamp kurduğuna göre nasıl gelişecek?


    Côté, "Yaratıcı ekiplerimizin üzerinde çalıştıklarını çok fazla mahvetmek istemiyorum" diyor. "Ancak, teknolojik bir bakış açısından, bunlar, Anvil boru hattının bu yeni yinelemesi ile üzerinde çalıştığımız tüm iyileştirmelerle, aslına uygunlukta muazzam bir artıştan yararlanacak oyunlardır, bu yüzden bunun çok iyi olduğunu hayal edebilirsiniz. RPG'lere yeni nesil yaklaşım, en azından grafiksel doğruluk açısından, ancak Ubisoft'ta RPG'ler açısından yapabileceğimizin en iyisini özetlemek için Odyssey ve Valhalla'dan edindiğimiz tüm öğrenmeleri alacak. "


    Zaman Çizelgesini Ayarlama


    Côté, Assassin's Creed'in hedefi her zaman yeni deneyimlere sahip insanları şaşırtmak olabilir, ancak bunun artık her şeyi gizli tutmak için bir neden olmadığını söylüyor. Côté, "Sektör çevremizde değişiyor" diyor. "Geçmişte yaptığımız gibi çok kısa bir döngüde, duyurduğumuz ve altı ay içinde raflarda olan projeleri duyurabileceğimizi veya duyurmamız gerektiğini düşünmüyorum. Hayranlarımızla farklı bir sohbete girmek istiyoruz. onların geri bildirimlerini daha erken dinleyebilir, dikkate alabilir ve oyunlarımızı ve bize verdikleri geri bildirimlere göre oluşturmak istediklerimizi geliştirmeye devam edebiliriz."


    Yeni oyunları erken duyurmak, oyuncu geri bildirimi toplamak için harika bir yoldur, ancak gelecekteki Assassin's Creed oyunlarının geliştirme döngüsünü uzatmak, geliştirme ekiplerinin hayranları dinlemesine, teknolojilerini geliştirmesine ve gelecekte daha parlak oyunlar yayınlamasına olanak tanır. Mirage, Assassin's Creed Valhalla'dan üç yıl sonra 2023'te piyasaya çıktığında, ana seri Assassin's Creed oyunları arasındaki en uzun süre olacak. Côté'ye göre, bu kasıtlı bir karar ve oyuncuların bekleyebileceği bir şey. Assassin's Creed Mirage, nesiller arası son oyun olacak. Assassin's Creed Codename RED ile başlayarak, oyunlar özellikle mevcut nesil konsollar için geliştirilecek; Aradaki fazladan zaman, geliştirme ekiplerinin daha parlak bir deneyim sunmak için Anvil motorlarını geliştirmelerine olanak tanır.


    Côté, "Daha önce Assassin's Creed'deki her geliştirme döngüsü için ortalama üç yıl sürdüğümüz gibi, geliştirme modelimizi ekiplerimiz için daha sürdürülebilir hale getirmek için de değiştiriyoruz" diyor. "Dolayısıyla, insani ve teknolojik bir bakış açısıyla onları daha sürdürülebilir kılmak için daha uzun geliştirme döngülerine geçiyoruz, böylece gerçekten birbirimizin omuzları üzerine inşa edebilir ve ardından oyunlarımızı daha uzun bir süre destekleyebiliriz."


    Kaynak :



    Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONU
    Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONUnews.ubisoft.com
    The Future of Assassin's Creed: Feudal Japan, Standalone Multiplayer, & Much More
    https://news.ubisoft.com/en-us/article/227nBAMiGtBTXKouvVkNyF/the-future-of-assassins-creed-feudal-japan-standalone-multiplayer--much-more




  • Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONU
  • Bu görseli görünce bile tüylerim diken diken oluyor. Japonca dublaj oynamak için kuduruyorum adeta. Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanlar belki bir miktar benzeyebilir ama Tsushima`da bir Samurayı oynuyorduk bunda ise bir Ninja`yı yönlendirecekmişiz. Oynanış olarak benzer olacağını hiç sanmam.

  • Büyük ihtimal oynamak için 2024 - 2025 gibi bir zaman aralığı olacak gibi duruyor. :)

  • Oyunun dünyasında kaybolmak istiyorum, açık dünyada yapabileceklerimizin sınırı olmasın, gözümüzün gördüğü her yere gidebilelim, fizik ve grafikleri o kadar muhteşem olsun ki attığımız her adımdan zevk duyalım, hikayesi iyi olsun, oyun temasını iyi yansıtsın, kendine özgü tınılar kulağımıza çalınsın, mimarisiyle bizi Japonya'ya çekebilsin, bölgeleriyle, NPC'leriyle, dünyada random oluşan hava şartlarıyla, 4 mevsimi ile bizi dünyasına inandırsın, ve son olarak oyun Türkçe alt yazı çıksın. (boş bir temenni ama dile getiriyoruz işte)

    Yapılmayacak şey değil, Quebec 2.5 yılda Syndicate yaptı, en büyük AC oyunu Odyssey'i yine bunlar yaptı, ve bunların hepsini yine 2 - 3 yılda yaptılar, hatırlatırım Odyssey'de de muazzam bir emek vardı, oyunda basit bir yan görevin dahi sunumu vardı, anlatıma önem veriyorlar, şahsen Syndicate'te güzeldi, Unity'nin hemen ardından çıkması talihsiz olmuştu, ilk 2 karakterle oynama fikrini getirdiler, Jacob'un şapka takıp çıkarması, istediği zaman Assassin's olması güzel inceliklerdi, bunca yıl düşünülmesi gereken ne varsa hep Quebec düşünüp yaptı, Ashraf Ismail'de seriye birey olarak çok şey kattı Montreal olarak, ama Quebec iyi Assassin's Creed'lere imza attı.

    Peki bu oyundan niye bu kadar şey bekliyorum?

    1) Oyun tamamen yeni nesil odaklı olacak, Black Flag ile Unity'i düşünün, aynı farkın daha fazlası Mirage ve Codename Red arasında olacak.

    2) Quebec bu oyunu muhtemelen Odyssey'den beri, yani 2018'den beri harıl harıl geliştiriyor, hadi dinlendiler şu bu diyelim 2019 başından beri çalışıyorlar, Odyssey gibi devasa bir yapımı adamlar çok kısa sürede yaptı, Codename çıktığında minimum 5 yıldır geliştirilmiş olacak, bu da Odyssey'e verilen emeğin tam 2 katı demek.

    3) Ubisoft Ghost of Tsushima'nın başarısını gördü, Sucker Punch'ın yaptıklarının daha iyisini yapmaya çalışacaklar, yapamazlarsa kıyas olacağından altta kalmaları kabul edilebilir bir durum olmayacak, bu sebeple en iyisini yapmaya odaklanacaklar, sunum esnasında da AC'ye olan sevgilerine ve hırslarına şahit olduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 12 Eylül 2022; 1:16:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Press a Key kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum hocam. Montreal stüdyosunun yaptığı AC'lerden ziyade Quebec stüdyosunun işlerini daha çok seviyorum. Bir de dediğin gibi ilk yeni nesil AC oyunu olacak. YAlnız bildiğim kadarıyla bu adamlar Odyssey'den sonra Immortals Fenyx Rising oyununu yaptılar. Red'i ne zamandan beri yapıyorlar bilmem. Umarım en geç 2024'te çıkar.

  • Ubisoft, mekan tasarım, görsellik, atmosferi mükemmel yapar ondan şüphemiz yok hikaye de ortalama olur ama tabi belli de olmaz gerçekten o eski AC hikayeleri gibi olursa öff zevkten dört köşe olurum. Ben baya çoştum bu habere ölmeden önce yıllardır bir Japonya veya Çin'de bir AC bekliyordum sonunda beklediğim oldu. Türkçe çıkarsa enfes olur da pek ümitli değilim. Mirage da olsaydı buna da gelirdi kesin de yok gelmez ya. Japonca dublaj + Türkçe altyazılı keyiften ölürüm her halde. Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONU 


    Ghost of Tsushima'nın ekmeği yenmesi lazımdı zaten, Ubi bunu yapmadan duramazdı. Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONU 2024 Sonbahar döneminde bekliyorum.





  • Ubisoft’un Türkçe dil desteği konusunda izlediği politikayı aklım almıyor. Online rekabetçi oyunlarına Türkçe dil desteği verirken (Hyper Scape gibi patlayan bir oyuna bile) en çok Türkçe dil desteği gerektiren, hikaye odaklı Far Cry ve Assassin's Creed serilerini bundan muaf tutuyor. Dilerim ileride bu durum değişir, ama benim de pek ümidim yok.

  • Oyun sadece yeni nesle mi çıkacak?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mirage sonrası çıkacak Feodal Japon dönemi ve Orta Çağ (Cadı) döneminde geçicek oyunlara da TR altyazı desteği göreceğimizi ihtimal veremiyorum. Sony dışında Türkçe çıkartan firma yok gibi bir şey ufak tefek indie oyunları saymıyorum. Arada bir kaç büyük firma Türkçe çıkartıyor. (CD Projekt, Techland vs) gibi. Ülke zaten büyük devalüasyonda, bu saatten sonra X firması oyununu Türkçe çıkartmak istese bile satacağını düşünmez artık. Uzun oynanabirliği olan veyahut gerçekten sağlam AAA single oyunlar harici parayı da çar çur etmemek lazım. Oyun fiyatları hem PC hem konsollar da artık aynı seviyeye eşitlendi. Artık en uzun götürecek sistem neyse onu alıp, plus extra veya gamepass ise neyse oradan yararlanıp sağlam dediğimiz baba oyunları da bir şekilde alıcaz artık.


    @bro89 : Eski nesile de çıkıyor. PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve PC




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 11 Eylül 2022; 23:24:0 >




  • Evet. Mirage'dan sonra çıkacak olan bütün ana AC oyunları sadece Ps5, Xbox Series ve Pc'ye çıkacak diye açıklandı. Mirage eski nesle de gelecek olan son AC oyunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 sene önce söylediğim şeyi Ubisoft nihayet yapacak. Uzakdoğu temamız eksikti, ninja yoktu diyordum. Bir tek 2.5D oyununda gördük onu. Nihayet bir AAA sürümü geliyor. Odyssey yapılana kadar bu oyun yapılmalıydı aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam emin miyiz sizden sonraki arkadaş sadece yeni nesle çıkacak demiş? 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam okumanız yok mu? arkadaş benim dediğimin aynısını demiş. Tekrar okuyun. Assassin's Creed: Codename Red | PS5 | ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Codename red için sormuştum ben. O mirage ten sonra hiçbir oyun cikmayacak demiş. Codename red mirage den sonra çıkmayacak mı? Okumam yazmam var şükür. Kusura bakma rahatsız ettiysem. Bundan sonra da cevaplamazsın yorduysam.

    Ayrıca benim sorum bu oyun sadece yeni nesle mi çıkacak? Arkadaşın cevabı da evet. Yani eski nesle çıkmayacak demiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 12 Eylül 2022; 11:8:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Aynen bak onu unutmuşum, 2020'de Fenyx Rising yaptılar bir de, yine 2020 desek 4 yıl geliştirmiş olacaklar, tabi en iyi ihtimal olan 2024 Ekim'den hesaplarsak :)

    Valhalla'da mesela 14 stüdyo Montreal'e destek çıkmıştı, Quebec'te de benzer bir şey olursa 4 yıl bir AC için çok fazla bir süre zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.