Şimdi Ara

Assassin's Creed'in PC sistem gereksinimleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft, Assassin's Creed oyununun PC versiyonu için minimum sistem gereksinimlerini açıkladı. Mart 2008'de piyasada olması beklenen oyunun minimum ve tavsiye edilen sistem gereksinimleri şöyle;
    İşlemci: Çift çekirdekli işlemci 2.6 GHz Intel Pentium D veya AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz veya AMD Athlon 64 X2 4400+ veya daha yükseği tavsiye ediliyor)
    RAM: 2 GB (3 GB tavsiye ediliyor)
    Ekran Kartı: 256 MB DirectX 10.0– destekli ekran kartı veya DirectX 9.0– ve Shader Model 3.0 destekli veya daha yükseği (512 MB bellekli olması tavsiye edilmiş ).
    DVD-ROM sürücü
    Hard Disk alanı: 12 GB
    Çevresel birimler: Klavye, mouse, diğer opsiyonel kontroller (Windows için Xbox 360 gamepad'i tavsiye ediliyor)

    Görülen o ki oyun sistemimizi bir hayli zorlayacak. Gereksinimler çok fazla. Günümüzde 2GB ram'den fazlasını tavsiye etmememize rağmen oyunda önerilen ram miktarı 3GB. Anlaşılan yavaş yavaş önerilerimizi yükseltmeye başlayacağız.

    Crysis'in sistem gereksinimlerinin tek çekirdekli işlemci ve 1 GB bellek olduğunu hatırlarsak Assasin's Creed'in bu gereksinimleri ürkütücü. Ekran kartı Crysis gibi zorlanacak olursa, 8800GT'lerin bile yüksek çözünürlük ve yüksek detayda zorlanacağını tahmin edebiliriz.

    Kaynak:http://oyun.pclabs.gen.tr/haber/assassins-creedin-sistem-gereksinimleri-belli-oldu/

    PS3'te oynama fırsatım olmadı ama sanırım yeni nesil konsollar ve PC karşılaştırmasında bir fikir edinmemizi sağlayabilir bu haber.







  • Oyunun pc kısmında konuşulması daha uygun olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.