Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
18
Favori
142.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oha harika çıktı bu. Ac3'de kasım kasım kasan oyun bu sefer yüksek ayarlarda yağ gibi akıyor hem de cam gibi grafiklerle. Ubisoft bu optimize konusunda nasıl bir papara yediyse zamanında sonraki oyunda düzeltmiş. Havana'ya indiğimizde işte bu dedim. Tropikal iklim ve güneş beni benden aldı. Korsan temasını sevdiğimi bilmezdim, Karayip Korsanları izlemiş adam değilim ama meğerse tam benim dönemimmiş yahu. Vay be 2013'de çıkmış oyun. Keşke dönebilsek şimdi o tarihe. 


    Harita devasa. Bunun rahat 50 saati var. Flamenko ezgileri öldürdü beni. Bu şarkıyı da koyayım her ne kadar 3. oyundan olsa da. Allam keşke denizci olsaydım. 



    Hey yüce yaradan şu müziğin mükemmelliğine bak. Zevkten duvarı yumrukluyorum.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 6 Haziran 2021; 21:38:51 >




  • 26 saatte %58 ile bitirdim. Harikaydı. Her anından çok zevk aldım. Esasında uzatmak istiyordum ancak daha Rogue oynanacak, bir ton da dizi birikti. Büyük bir boşlukta %100 olarak bitirilirdi. Dar zamana denk geldi. Muhakkak oynayın bu oyunu. Seriyi hiç oynamamış olsanız bile deneyimlenmesi gerekiyor.

  • Geçen ilk bahardan beri yaptığım AC maratonunda sonunda sıra Black Flag'e de geldi ve şu aralar bunu oynuyorum da adamlar gerçekten çok güzel bir korsan teması üzerine oyunu yapmışlar üstelik yıl 2021 ve hala dahi Black Flag'in muadilinde bir oyun yok piyasada korsan teması anlamında. Yine de buna rağmen oyunda AC serisinde gördüğümüz ilk grind'a zorunlu tutmanın tohumlarının atılmış olduğunu da fark ettim. Özellikle gemimiz Jackdaw'ı geliştirmek için tabiri caizse oyunda saatler harcamamız lazım. Niteliksiz grind'ı artık en azından pek sevmediğimden mecburen trainer ile para ve geliştirme eşyalarını basıp geçtim. Ayrıca trainer arayanlar nette v1.01 plus 30 trainer'a baksınlar çünkü tek çalışan trainer bu. Birde trainer açanlara eskiden hile gözüyle bakardım ama bu oyunda insanın gereksiz yere vaktini sömürmek üzere tasarlanmış be kardeşim. 40 saat sürüyorsa 20 saatini gemi için grind yapmaya harcayacaksınız ki onunla da oyunda düzgünce keşif yapabilesiniz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 17 Nisan 2023; 12:15:4 >




  • "Mod geliştirici 'Instanity' tarafından yayınlanan bu doku paketi oyunun ana hikaye karakterlerini geliştiriyor ve iyileştiriyor. 4K paket ile beraber ana karakterlerin görüntüleri iyileşiyor ve daha net bir görüntü elde edebiliyoruz. Bu doku paketi hem ara sahnelerde hem de oynanış esnasında geçerli."


    4K Doku Paketi



    www.bolumsonucanavari.com
    Assassin’s Creed Black Flag için 4K karakter doku paketi yayınlandı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Black_Flag_icin_4K_karakter_doku_paketi_yayinlandi-117329.htm




  • IGN de listedeki AC ler arasında en iyi ac black flag olmuş mirage oynamak yerine bunu oynarım yeniden. Grafik ayarlarından soft shadows oyunu çökertiyor very highda kalsın.

    Listede AC3 olsa onu seçerdim ama.

    ıgn
    The 10 Best Assassin's Creed Games - IGN
    https://www.ign.com/articles/best-assassins-creed-games



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 8 Ekim 2023; 4:17:0 >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.