Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.174
Cevap
11
Favori
83.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vrataski

    NPC'lerin kıyafet detayları çok geç yükleniyordu bende. Mesela NPC'ye yaklaşınca birden kafasında şapka beliriyor gibi. Sizde de o sıkıntı var mı ? Bu sıkıntı ve bug yüzünden ilerlemeyen bir yan görev yüzünden bırakmıştım oyunu. Yoksa dönemi, atmosferi, görevleri vs. hiç de fena değil oyunun. Yerildiğinin yarısı kadar bile değil.

    Bir önerim, oyunda çok fazla toplanabilir şey var, onlara çok dalmayın yoksa sıkmaya başlıyor oyun.

    Alıntıları Göster
    Bahsedilen sıkıntı bende yok şuan hem de oyun hdd'de kurulu.
    Evet, inanılmaz fazla chest, yan görev vs var. Para yetmedikçe yapıyorum şimdilik onları karakteri geliştirmek için.

    Forza'nın dediği gibi bi katedralin oralara da bakacağım performans için bakalım ne çıkacak.




  • Oyunla ilgili aldığım ekran görüntülerine baktım da 2 tanesi özellikle çok ilginç. Birinci harita yapısı. İkincisi de çaktırmadan mikro ödemelerin yedirilmesi.
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1864383556
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1864806717




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Oyunla ilgili aldığım ekran görüntülerine baktım da 2 tanesi özellikle çok ilginç. Birinci harita yapısı. İkincisi de çaktırmadan mikro ödemelerin yedirilmesi.
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1864383556
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1864806717
    Haritayı akciğere benzeten tek ben miyim?
    Mikrodan çıkmış artık makro olmuş o ödemeler, ben de farketmiştim o fiyatları kıyafet açarken


    Bu arada katedralin önünde performansa baktım, geç gelen kaplama veya herhangi bir grafiksel problem görmedim. 1080p yüksek ayarda 60 kareye kilitli oynuyorum. Katedralin önünde npclerin içindeyken %50 civarı işlemci yükü %100 gpu yükü oluyor. Görüntü alamadım ama üzgünüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 13 Kasım 2019; 21:32:33 >




  • 20 küsür saat oynadım ve bitirmeden sildim. oyun en başta gayet iyi gidiyordu, millet niye bu kadar eleştirmiş vs. dedim hatta. sonra anladım. inanılmaz sıkıcı ve bayık bir oyun. yan görev diye saçma sapan şeyler koymuşlar. ana hikaye berbat, bence arno serinin connordan sonra en kötü karakteri. oyunun kötü adamı hele daha da fos. nerde haytham kenway nerde bu adını bile hatırlayamadığım adam. tek iyi yanı grafikler. bence hala hiçbir oyun unity kadar iyi gözükmüyor.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Grafik ve çevre olarak harika gerçekten, yapıların içindeki detaylar falan enfes, çalışılmış yani.
    Hikâye işine pek bir şey diyemem daha bitiremedim ama evet yan görevler sıkıcı olmuş. Co-op heist görevlerini başarılı buldum ama para kasmak için güzel hem de kısmen zor. Birisi hata yaptığında başa sarıyor. Eş zamanlı davranmak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu UPlay indirimlerden uygun fiyata almıştım bugün elimde ki oyun bitince boşluk oldu konsolda oynamıştım ama TR Yama olmadığı için çok keyif alamamıştım şimdi PC'de yüksek grafiklerle yüksek fps deneyimi ile ve benim için en önemlisi TR Yama kurup oynamak olucak.

    Oyunun o gotik atmosferi olsun, parkur dinamiği olsun ve karakter olsun çok seviyorum. Zamanında çok buglu çok kötü performans ile çıktığı için arada kaynadı bu oyun yoksa harika bir oyundu. Her ne kadar Ubisoft'a kıl olsam da son zamanlarda çöp online odaklı oyunlar çıkardığı için ama AC gibi taş gibi ip leri var adamların insan bir yerde seviyor, bir yerde nefret ediyor.
  • Evde oturuyoruz bütün gün diye başladım da oyun bana fena gelmedi ama aralıksız 5-6 saat oynanacak bir oyun da değil bence. 1-2 saatten sonra sıkılıp kapatıyorum. Sanırım bir ayda falan anca bitiririm. Ayrıca oyunun bence optimizasyonu ve mekanikleri hiç iyi değil. Tırmanma mekanikleri çok kötü.
  • Bir konuda fikir alabilirmiyim acaba. Arkadaşlar Unty için birçok Update paylaşıldı. Dlc King te dahil olmak üzere sorunsuz olarak oynamak için update lerin hepsini yüklemek lazımmı yoksa en son çıkan V 1.5 yüklemek yeterlimi.
  • Oyunu ücretsiz kapmıştım. Oynamak bu zamana nasip oldu. Oyunun grafikleri gerçekten çok iyi. Fransa'da geçtiği için mekanlara ayrı önem vermişler. Ama zaman zaman buglar oyunu baltalayabiliyor. Hikaye ise fena değildi.

  • Oyunu pc ve xbox da oynadım hiç bug görmedim.Şu an tek sıkıntı co op oynayacak kimse kalmaması 4 kişi göreve başlaması harikaydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl para kazanacağım ya banka sistemi var mı bu oyunda da?

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Trainer kullan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Grafikler hala en iyi weird...

  • Ne biçim sardı yahu. Bugün altı yedi saat oynamışım. Bütün bakış noktalarını açtım. Bütün kafeleri açtım. Kafenin son görevi kaldı beş yıldızlı. Gelir artınca ekipmana yatırım yaptım, üç beş de skill açınca coştu Arno. O kabızlık gitti. Ana hikayenin de yüzde kırkını yaptım. Pek iç açıcı değil hikayesi ama gizlilik mekanikleri harika olmuş. Düşünerek hareket etmek gerekiyor. Ekipmanları bile oynanış tarzınıza uygun seçmelisiniz. Grafikler yer yer cgi. İpin ucunu kaçırmışlar resmen. Beş sene sonrasının sistemleri için oyun yapmışlar. Bu kadar kasmasına şaşırmamak lazım. Ah bir de 60 fps sabit oynayabilseydim şu oyunu. Başım çatladı düşük fpsden. Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] 

  • O map ekranını tasarlayan ve onaylayanlar kimse kulaklarını iyi çınlattım. Fast Travel yapacağım diye Dead Kings dlcsine girdim yanlışlıkla, bulmaca çözmekten patates oldum sabahtan beri ki en nefret ettiğim şeylerden biridir bulmacalar.

  • 25 saatte bu da bitti. Arno ve hikayeyi pek sevmedim. Bağlamdan kopuyorsunuz bir süre sonra. Yine de suikast görevleri ve yüzlerce npcyi tek bir sahneye sığdırmasıyla epik bir oyun denebilir. Bir gün adamakıllı grafikler ve yüksek fps ile tekrar oynamak isteyebilirim.

  • Oyuna teknik sorunları ve bugları nedeniyle bir türlü başlayamamıştım ve sonunda oynadım.Teknik açıdan 2014 sonunda çıkmış bir oyun için grafikler enfes görünüyor.Açıkcası gerek Odyssey gereksede Valhalla'dan görsel açıdan çok daha iyi görünen bir oyun,etrafta çok sayıda npc mevcut,detay seviyesi,karakter modellemeleri ve çizim mesafesi yine döneminin ötesinde,o dönem neden bu kadar kastığını ve sistemleri yorduğunu daha iyi anlıyorum çünkü Ubi adeta döneminin ötesinde bir görsellikte oyunu tasarlamış çünkü günümüzde çıkan son AC oyunlarıda dahil olmak üzere bu görsel kaliteye yaklaşan oyun sayısı bir hayli az.Bu nedenle eğer güncel bir sistemle oynarsanız teknik sorunları giderdiklerinden dolayı 4K Ultra kalitede muazzam bir görsellik sizleri bekliyor olacak.Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 8 Ağustos 2021; 19:35:35 >




  • "Mod geliştiricisi 'Instanity', Assassin's Creed Unity'deki tüm ana karakterleri görsel olarak iyileştiren ve geliştiren yeni bir 4K doku paketi yayınladı. Bu paket, AC oyununu yeniden oynamak isteyenler için gayet ideal ve kullanışlı bir mod olarak karşımıza çıkıyor."


    4K Doku Paketi (Nexus)


    Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]
    Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]www.bolumsonucanavari.com
    Assassin’s Creed Unity için 4K karakter doku paketi yayınlandı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Unity_icin_4K_karakter_doku_paketi_yayinlandi-117273.htm




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Oyun zaten çıktığı dönemde çağının çok ötesinde grafikleri vardı ki şuan bile muazzam gözüküyor. Bence açık ara en iyi grafiklere sahip AC oyunudur kendisi. Özellikle iç mekanlar foto-gerçekçilik kalitesinde. 4K dokulara pek ihtiyaç varmıydı bilemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyuna yeni başladım. Konusunu biraz okuyayım dedim. Hiç anlamadım ne çabuk sonuna geldiğimi konunun. İlk 20 sayfa oyun şöyle olursa güzel olur gibi sohbetler. 20 sayfadan 40. sayfaya kadar oyun tanıtımı için verilen videolarla yaşanan büyük çoşku. 41. sayfada oyunun çıkışı ve sonra oyunun grafiklerinin kötü oluşu sohbetleri son sayfa olan 108. sayfaya kadar sürüyor. Konu 10 yıl önce başlıyor. Çok büyük zorluklar çekilmiş o zamanlar. Hayaller ve hayal kırıklıkları dolu bir konu olmuş. İnatla oynayasım var oyunu :) Bakalım neler olacak.

  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.