Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.877
Cevap
45
Favori
184.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Ana oyun UbiConnect DLC Steam’den alınınca oluyor mu hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Hayır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Random biçimde oyundan atıyor ya. Baskının ortasında atıyor mesela çat başa dönmek zorunda kalıyorum. Bunu da sadece baskınlarda falan yapıyor kamp alanlarında.


    Abi Allah kahretsin görevi yapamıyorum ya. Ne bok yemeye atıyor bu. Daha önce bir kaç kez attı baskınlar sırasında ama ana görev baskınında yapması oyunda ilerlememe engel oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 16 Temmuz 2023; 20:7:39 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Önce dosya doğrulaması yapın hocam sonra ise Ubiconnect ayarlarından overlay'i yani oyun içinde Ubiconnect arayüzünü açan ayarı kapatın, çoğunlukla bu çökmeye sebep veriyor. Ayrıca grafik ayarlarından da olabiliyor biraz kurcalayın ayarları, bazı önemsiz ayarları düşürün vs.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Belgelerim içindeki Valhalla.ini dosyasını açıp Windowsmode değerini 2'den 1 yaptım ve düzeldi. Reddit'te gördüm bu çözümü. Ne değişti bilmiyorum ama çökme falan kalmadı.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

  • Vay kurdun ısırdığı deli oğlan eivor.. 102 saatlik maceramın sonunda %99'la valhalla'ya nokta koydum. böylelikle seriyi baştan sona da bitirmiş oldum. Söylenecek çok söz anlatılacak çok detay var, şöyle ki hayatımda gördüğüm en büyük oyun, oynadığım ise en uzun oyun oldu. Ama ne yazık ki AC:V olmamış. Bunu detay vererek anlatmayacağım, sadece hissettiklerimi paylaşıyorum. Odyssey oynarken işteyken ''bugün şu adaya gideyim oranın hikayesini bitireyim.'' gibi düşüncelere girerdim. AC:V'de ise beni tam anlamıyla içine çeken, sürükleyicilik olmadı. Tamamen görev odaklı, beni fazla heyecanlandırmayan bir tempoda gitti geldi. Tabii ki yükseldiğim zamanlarda oldu ama nadir.


    Olmamış derken yanlış anlaşılmasın, AC:V kötü bir oyun değil. Serinin içerisinde ortalama bir yere sahip. Odyssey'de müthiş keyif aldıktan sonra AC:V'nin o gaza getiren fragmanını izleyip, evet şimdi nordik temaya giriş yapıyorum diye sabırsızlanıyordum. Ama bu dünya bir şekilde olmamış, içine giremedim. Yine de Eivor'un hikayesine eşlik etmek güzeldi. Son çıkan RPG 3'lemesinde iyiden kötüye sıralamam şu şekilde: Odyssey, Origins, Valhalla.


    Peki seni sarmadıysa neden 100 saat oynadın derseniz, ben bu seriyi seviyorum. Suikastçi teması hoşuma gidiyor, ubisoft açık dünya formülünün bu temaya yakıştığını düşünüyorum. Zaten bu son 3 RPG oynarken aralara zaman dilimleri koydum. Odyssey bitirdikten 6 ay sonra Valhalla'ya başladım, sıkmasın boğmasın diye.


    Evet şimdi Mirage için beklemedeyim. 20 saatlik keyifli bir yolculuk olsun, yeterli.



    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]




  • PhilipTandy kullanıcısına yanıt

    Dlcler dahil süre mi bu? Eğer öyleyse düşündüğüm daha kısa sürede bitireceğim bunu.


    Olmamıştan ziyade on numara olmuş ama o oyuna gireyim de oynayayım hevesinin Odyssey kadar olmamasının sebebi tamamen oyunların yapısıyla alakalı. Odyssey peş peşe sekiz on bölüm izlenebilecek bir sitcom iken Valhalla özellikle zaman ayırıp, üzerine eğilerek, sindirerek izlemeniz gereken Game of Thrones ayarında bir dizi gibi. Ben mesela Odyssey'i sabah işe gitmeden yarım saatliğine de olsa girip oynayıp bakabiliyordum ama Valhalla öyle değil, son derece ciddi, onlarca karakterin olduğu ve bu karakterlerin kendi arasında organik bir bağ olan, kodeks sayfasını okumadan kim kimdir ne yapıyordur unutabileceğiniz, bu yüzden de emek isteyen bir oyun.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Evet DLC'ler dahil bir süre. Hatta son the last chapter DLC'sine kadar oynadım. Ama DLC'lerde yine içine girme sıkıntısı yaşadığım için story rushladım. ragnaroktur paristir irlandadır 3-5 saatte bitirdim anlayacağınız. İngilterede daha çok vakit harcadım. O yüzden %99 gözüküyor. Ama oyundaki her şeyi tecrübe ettim. Niflheim bölümünü de yaptım, madalya toplama yan görevi, animus anomaly geçitleri, alpha hayvanlar, lerionun kızları, kayıp drengr'ler, jotunheim, ragnaroktaki eski savaştıklarımızla arenada fight yaptıran kadın hatta tombs of the fallen mağara görevleri vs vs bunlara da baktım ama fullemedim. Tadını çıkartıp 1-2 el atıp ingiltereye döndüm. Böyle fulleyerek incik boncuk kutular raidler vs derseniz banko 150 saat, 200 saate kadar yolu var diyebilirim. Ben 100 saatte yeterince doyduğumu düşünüyorum.


    Bunun dışında yorumunuza katılıyorum. Güzel açıklamışsınız. Odysseyden kalan hype olduğu için beklentiyi şahsımca veremediğini düşünüyorum. Ama beklentiyi verememesi bunu kötü bir oyun olduğunu da göstermez tabii ki. Seriye zaten denilecek bir şey yok, en sevdiğim serilerden bir tanesi ne güzel farklı diyarları tarihi yerleri görüyoruz, aşırı eğleniyorum. Özellikle şimdi söylemiyim spoiler olmasın ''lost drengr'' görevlerini bitirdikten sonra güzel bir sinematik çıkıyor. Bu kısımda ağzım açık izlemiştim.





  • PhilipTandy kullanıcısına yanıt

    570 saat yoynadım daha % 100 bitiremedim. sanırım siz standart dlc lersiz sürümü oynadınız.

  • SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

    hayır complete edition sürümüyle bitirdim.


    ana hikaye: 40 saat

    wrath of the druids: 6 saat

    the siege of paris: 5 saat

    a fated encounter: 1 saat

    dawn of ragnarok: 10 saat

    legend of the beouwulf: 30 dk

    the last chapter: 30 dk


    dlcler dahil main story rushlamak 60 küsür saat sürüyor. geriye kalan oynadığım 40 saatte de yan etkinlikleri yapmışım. bu etkinlikleri ingiltere haritasında yaptım. dlc'lerin yan görevlerine pek takılmadım. 570 saatte nasıl 100'leyemiyorsunuz anlayamadım. zaten ana hikayeyi bitirince 70'lere falan geliyordu sanırım. yan etkinlikleri de bitirince hemen oldu. zaten 100 saat gayet doyurucu ve yeterli bir zaman dilimi valhalla için bence.


    bu arada yeri değil ama hazır yazmışken complete edition sürümünü dip fiyattan satıyorum. ilan imzada çıkıyordu sanırım.

  • 570 saat ac valhalla oynayan adam ve 900 saat division oynayan adam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhilipTandy kullanıcısına yanıt

    ama ben tum yan gorevler dahıl hepsını bıtırdım. o saate onlara ulasmanız bence yanlıs. hangi zorluk sevıyesınde oynadınız ?


    bende tumu var all ac vallaha. sızde sanırım eksık bıseyle. o saate bıtırmek hemde % 100 ımkansız. sısın zırh setınız nedır ?


    o dagdakı tum evenbtlerı bıtırdınızmı. ayrıca harıtadakı o ozel 3 yerdekı eventlerı ?


    Benim oynadığım ilk as creed oyunu belki ondandır. verilerimi paylaşırım birazdan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 31 Temmuz 2023; 13:50:7 >
  • SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

    howlongtobeat sitesine girip insanların ana oyun veya dlc'lerde kaç zaman harcadıklarını görebilirsiniz. mesela ana hikayeyi benden de kısa sürede bitiren kişiler var. benim bitirdiğim zaman dilimlerini aşağı yukarı bir önceki mesajımda yazdım zaten. 60 saatte ana oyun ve dlclerin sadece hikaye modu bitti. dediğim gibi geriye kalan 40 saatte de yan etkinlikler yaptım. hepsini yapmadım ama hepsini tecrübe ettim. zaten tekrar ettiği için bu etkinlikleri 2-3 kere yapmak yeterli oldu, doyurdu beni. ama mesela tombs of the fallen dlc'sini sevdiğim için mağaraların hepsini keşfetmiştim zaten o da 1-2 saat sürmüştü.


    ilk başta normal seviyede başladım, sonra güçlendikçe rakipler zayıf kaldı ve ayarlardan combatı en zor seçeneğe aldım öyle bitirdim. zırh setimi önceki mesajımda fotosunu görebilirsiniz full mavi setti ismini unuttum tabi silince..


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]




  • PhilipTandy kullanıcısına yanıt

    +1



    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 1 Ağustos 2023; 8:59:27 >




  • 290 saat oynadım yapmadığım iki dlc var,
    Birisi şu ölünce tekrar başa saran dlc ücretsiz gelmişti,
    biri de Last Chapter, ona hiç bakmadım zaten saldım oyunu daha sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 82 saat oldu. İngiltere'de 2 bölge kaldı. Bir de Ragnarok dlcsini tamamlamam lazım, onun da yüzde 40'ı falan bitti tahminimce. Sanıyorum şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun olarak etiketleyeceğim bittiğinde. Her bir bölümü ayrı epik. Tüylerim diken diken oynuyorum. 82 saatin tek bir saatinde sıkılmak bir yana, sonuna yaklaştım diye üzülmeye başladım ufaktan. Paris dlcsi on tane oyuna bedel. Her bir karakteri ayrı ayrı organik ve akılda kalıcı. Game of Thrones epiğini oyuna aktarmış Ubisoft. Odyssey falan hikaye abi, şu oyunun hikayesini ilmek ilmek işlemesi, kör göze sokmadan sağa sola saçılmış yan görevler ve mektuplar ile anlatması yok mu. Daha oyunun başında Eivor'un mezarını ve ondan geriye kalan tek şey olan kemikleri gördüğümde tamam demiştim, o oyun bu oyun işte. Yahu böyle güzel karakter yazımı olur mu arkadaş? Sözgelimi Basim, sen ne ayaksın be abi? Ne yaşattılar sana böyle? Off kafayı yiyeceğim hem vakitsizlikten oynayamadığım için içten içe seviniyorum süreç uzuyor diye, hem de vaktim olsa da aralıksız altı yedi saat gömebilsem diyorum. Ubisoft'un kendisi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. Ki korkarım öyle bir çıta belirlediler ki bu oyunlar, kendileri bile aşamayacak.



    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]

    Şu sahne ufaktan Assassin's Creed Mirage spoilerı verdi bu arada. Mentorum elimden her şeyimi aldı diyor.


    Dün 2 bölge kaldı demiştim ama şu an için 5 bölge var ve açılacak başka bölgeler de var galiba. Anladığım kadarıyla ilerledikçe açılıyor ittifak masası. Bu yüzden oyun daha da uzadı şu aşamada ve çok mutlu oldum.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 3 Ağustos 2023; 19:1:39 >




  • origins odyssey valhalla sırayla bence katlayarak gitti ubi,valhalla en sevdigim oyunlar arasında,dizi gibi olması bölge bölge gidip bitirmek çok hoşuma gitti,umarım mirageden sonra yine bu formule dönerler,rpg elementleri bence yakışıyor bu oyuna

  • SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

    DLC'ler dahil Türkçe Yama mı hocam bu, ve hangi ekibe aitti acaba? Valhalla'nın DLC'li iyi yamasını arşivlemek için arıyoruz.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Doğrudur. tüm dlc ler dahil.

    dicotrtta zaen möevcut o yama.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Ağustos 2023; 6:13:58 >
  • DLC dahil olan yamayı nereden bulabiliriz arkadaşlar ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.