Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (XBOX ONE - SERIES X ANA KONU) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu 5 saat kadar oynadım. Çok hoşuma gitti. Henüz biri dışında aksiyon tuşları açılmamış olmasına rağmen, viking teması, atmosfer, grafikler ve hikaye sayesinde oyun beni içine çekti. Ubisoft'un kronik oyun mekaniklerinin sıkıcılığı ve yapay zekanın zayıflığı dışında rahatsız edici bir şeyle karşılaşmadım. Hikayenin ağırkanlı anlatımı güzel bir tercih olmuş. Koştur koştur, öykünceden öykünceye atlamıyoruz. Sanki zaman geçtikçe dilim dilim açılacak gibi.


    Ayrıca Vikings dizisini izlemek, oyuna daha bir hakim olmanızı sağlar. Valhalla nedir, Vikingler için ne ifade eder, tanrılarına bağlılıkları ne seviyededir, ahlaki yargıları nasıldır, kahinlere ne derece önem verirler, vesaire... Viking kültürüne hakim olmak oyunun lezzetini artırıyor. Oyunda gördüğünüz bazı tavırlar da hoşunuza gidiyor, zira "Evet ya, cidden böyle yapmaları gerekirdi," diyorsunuz.

  • Hocam hangi cihazda oynadınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Assasin's Creed Valhalla Oyununda karakterin hareketsiz olduğu durumlarda Kablosuz kulaklıkla oynayanlar için sesler radyolize oluyor çok kötü iç gıcıklayıcı bir duruma dönüyor. Redit te okuduğum kadarıyla ya sürekli karakteri hareket ettireceksiniz ya da Eski nesil kontroller ile oynamanız gerek. Turtle Beach,Razer,Actris hepsinde bu sorun var. Ben de bir tweet attıp Ubisoft Support'a ama bakalım düzelecek mi. Boş yere makineyi sıfırlamayın yada oyunu yeniden indirmekle ugrasmayın.

  • Xbox Series S'de Valhalla oynuyorum. Kumandadaki paylaş butonuyla değilde oyunun kendi fotoğraf moduyla fotoğraflar çektim ama nereye kaydediliyor fotoğraflar. Bir türlü bulamıyorum. Bir bilgisi olan var mı ?

  • Ps5'te oynuyorum. War Weary görevinde bug oluşuyor. Düşmanların hepsini öldürünce papazla konuşmamız gerekli ama konuşulmuyor. Ne yaptysam olmadı. İnternette de bir çözümü yok. Bu durumla karşılaşıp çözüm bulabilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar acaba oyunda blok nasıl yapılıyor? adamlar özellikle mızraklılar sürekli öldürüyor hepsinden kaçma tusuna basıp kacamıyorum blok yapma sansım var mı?

  • Valhallada screen tearing sorunu yaşayan oldu mu? Yani şu ekranda kırılma olan olay normalde free sync ile hallolur ama konsolda ne ayar yaptıysam düzelmedi. Aynı sorunu yaşayan oldu ? Series s De oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de series s te valhalla oynadım herhangi bir sorun fark etmedim. Hocam TV 4K ise TV ayarlarından fryseync açılabiliyor. Bendeki TV de o şekilde oluyor.

  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt

    Evet o ayar bende aktif olmuyor ilk çıkan 4k tvlerden. Demek ki artık daha iyi bir 4k tv almak lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series X ile 1080p ekranda performance mı yoksa quality modeda mı oynamak daha iyi olur?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asetil Co A

    Series X ile 1080p ekranda performance mı yoksa quality modeda mı oynamak daha iyi olur?

    Kesinlikle performans. Kaliteyi seçsen bile ekranın 4k olmadığı için zaten doğru düzgün bir fark göremezsin. Bende XSX ve 1080p ekran ile oynuyorum 60fps çok daha iyi.

  • Oyunu 80 saatlik oynayışın ardından bitirdim ancak bir sürü gizli achv. kaldı. Ana hikaye dışında açılan 5-6 tane gizli achv. de var demek ki. Ne yapınca açılıyor onlar, bilen varsa bilgilendirsin lütfen.

  • Oyuna 27 temmuzda level scaling özelliği gelecek, yani biz ne kadar güçlenirsek düşmanlarda o oranda güçlenecekler.

    Assassin's Creed Valhalla (XBOX ONE - SERIES X ANA KONU)
  • Oskoreia Sezonu Ücretsiz Güncellemesi - Assassin's Creed Valhalla


    Assassin's Creed Valhalla (XBOX ONE - SERIES X ANA KONU)Ubisoft Türkiyeyoutube
    11 Kasım - 2 Aralık 2021 tarihleri arasında Oskoreia Festivali'ni kutlayın ve Odin'in Vahşi Avı'nın başlangıcına hazırlanın! Yeni bir görev ile etkinliklere katılın ve tanrılara Kuzgun Klanı'nın kolay bir av olmadığını kanıtlayın. Bu festivale ek olarak, 9 Kasım 2021'den itibaren erişilebilir olan ücretsiz Tombs of the Fallen güncellemesiyle yeni maceralar sizi bekliyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=__UIQWKQQ2g
  • Assassin’s Creed Valhalla – Tombs of the Fallen Puzzle Gameplay | Ubisoft [NA]


    Assassin's Creed Valhalla (XBOX ONE - SERIES X ANA KONU)Ubisoft North Americayoutube
    November brings the brand new Oskoreia festival to Assassin’s Creed Valhalla and Tombs of the Fallen. Join Ubisoft News as they take part in a spectral celebration with quests, thrilling activities, and rewards including the deadly Hel’s Scythe. The Oskoreia Festival will be available from November 11 – December 2. Tombs of the Fallen is available on November 9, with new underground tombs scattered across England ready for you to discover. Uncover these vast cave networks and solve confounding puzzles, face deadly traps, and reveal mysterious secrets of the past. The Ubisoft News team keeps you up to date on the latest news and announcements from Ubisoft at http://news.ubisoft.com. Join Chris Watters, Chastity Vicencio, and Youssef Maguid live every Wednesday and Friday at 10:00AM PT as they play the latest Ubisoft games, dive into the Ubisoft+ catalog, and showcase special in-game events. ABOUT UBISOFT: Ubisoft is a leading creator, publisher and distributor of interactive entertainment and services, with a rich portfolio of world-renowned brands, including Assassin’s Creed, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s video game series including Ghost Recon, Rainbow Six and The Division. The teams throughout Ubisoft’s worldwide network of studios and business offices are committed to delivering original and memorable gaming experiences across all popular platforms, including consoles, mobile phones, tablets and PCs. For the 2019-20 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €1,534 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2021 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=3fRxUAmU6Ak
  • Arkadaşlar oyuna odyssey alternatif kontrolleri atamak istiyorum. Bunun bir yolu var mi ? Yabanci kaynaklarda gorduklerimi uyguladim ancak yine de alışamadım ayni degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin bütün oyunlarını sildim süpürdüm oynadım,, bir tek bu oyununa ısınamadım ya,, biraz oynayıp kapattım. Düşmanları çok güçlü yapmışlar, yani sonuçta ben suikastçiyim,, arkadan yaklaşıp tek atmam lazım... Düşman lwl sistemi zaten bi hiç beğenmediğim özelliği. Serinin ilk oyunlarındaki tadı alamıyorum artık,,,

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, serinin bugüne kadarki en iddialı genişletmesi. Bu hikayede Evior İskandinav savaş ve bilgelik tanrısı Odin olarak müthiş bir yolculuğa çıkıyor, nefes kesen, olağanüstü bir dünyada tanrısal güçleri kullanacağı dehşetli bir mücadeleye atılıyor.

    Oynamak için Assassin's Creed Valhalla ana oyunu gereklidir.



    Satın almak için:

    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/assassins-creed-valhalla-dawn-of-ragnarok/9pn8vxnkgd96

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök - Sinematik Dünya Prömiyeri Fragmanı


    Assassin's Creed Valhalla (XBOX ONE - SERIES X ANA KONU)Ubisoft Türkiyeyoutube
    Oyun serisinin tarihindeki en iddialı genişletmesi olan Assassin's Creed® Valhalla: Dawn of Ragnarök'te Eivor, İskandinavların savaş ve bilgelik tanrısı Odin olarak kaderiyle yüzleşmelidir. Nefes kesen bir dünyada umutsuz bir maceraya atılırken yeni ilahi güçleri kullanın. Efsanevi bir Viking destanını tamamlayın ve oğlunuzu tanrıların kıyametinden kurtarın. Bir savaş başlarken bir dünyanın sonu geliyor. Ragnarök’ün şafağındayız. 10 Mart'tan itibaren erişilebilir. Assassin's Creed Valhalla şimdi Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation®4 sistemi, PlayStation®5, Epic Games, Ubisoft Connect ve Stadia'da. Oyunu https://www.assassinscreed.com/buy adresinden hemen alın. Assassin's Creed'i takip edin: WEB SİTESİ: https://www.assassinscreed.com FACEBOOK: https://www.facebook.com/ubisoft.turkey TWITTER: https://twitter.com/UbisoftTR #assassinscreed
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DU7P3KlXA168&q=EgQuLZpEGIGH340GIhCH4mzkppy7wjVzHNyIJ6ItMgFy

    Assassin’s Creed Crossover Hikâyeler - Duyuru Fragmanı


    Assassin's Creed Valhalla (XBOX ONE - SERIES X ANA KONU)Ubisoft Türkiyeyoutube
    Assassin's Creed Crossover Hikâyeler ile iki Assassin's Creed oyunu arasındaki ilk crossover'ı keşfedin. İki yeni hikayeyle Kassandra'nın yolculuğunda ilerleyin: Assassin's Creed Odyssey'de ücretsiz olarak sunulan "Those Who Are Treasured" ve Assassin's Creed Valhalla'da ise "A Fated Encounter". İki yeni adayı keşfedin, özel ödüller kazanın ve Assassin's Creed Crossover Hikâyeler ile Assassin's Creed deneyiminizi zenginleştirin! 14 Aralık'tan itibaren erişilebilir. Assassin's Creed'i takip edin: WEB SİTESİ: https://www.assassinscreed.com FACEBOOK: https://www.facebook.com/ubisoft.turkey TWITTER: https://twitter.com/UbisoftTR
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DjzpQZgWEev4&q=EgQuLZpEGIKH340GIhBm6QVzAG0jTreiavcv4VFaMgFy




  • Odyssey den sonra bunuda bıraktım, boşuna para verip duruyorum bu ac oyunlarına ama bundan sonraki ac oyununu gerçekten ama gerçekten ama gerçekten almayacağım (ilk indirimde alır)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.