Şimdi Ara

ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
21
Favori
20.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]



    ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]



    Son dönemlerde Ubisoft ve diğer oyun şirketlerindeki verilerin sızdırılması haberleriyle karşılaşıyorduk. Geçtiğimiz günlerde ise Ubisoft'un Assassin's Creed için gelecekte nasıl ilerleme kaydedeceğine dair birden fazla sızıntı ortaya çıktı. İlk başta "Assassin's Creed: Mirage" için sızıntı gelirken ardından sadece Assassin's Creed: Mirage oyunun geliştirilmediği, bir kaç projenin daha yapıldığı sızıntısı zuhur etti. Ve dün Ubisoft Forward gösterisi gerçekleştirildi. Sızıntıların hemen hemen hepsi doğru çıktı. Ve tabii ki doğru çıkan sızıntılardan birisi de "Assassin's Creed: Mirage" oldu.




    Ubisoft Forward gösterisinin başlarında - ortalarında diğer oyunlara odaklanılırken sonlarına doğru "Assassin's Creed" serisine geçiş yapıldı. Assassin's Creed serisinin 15. yılı kutlandıktan sonra ilk tanıtılan Assassin's Creed oyunu "Assassin's Creed: Mirage" oldu. AC: Mirage ile ilgili paylaşılan bilgiler şu şekilde:


    - Assassin's Creed: Valhalla oyunundan tanıdığımız Basim'in gençlik dönemleri anlatılacak


    - Oyun M.S. 860-870 yıllarında Bağdat'ta geçecek


    - İlk Assassin's Creed oyunlarının mekaniklerine geri dönülüyor! Assassin's Creed: Origins döneminden bildiğimiz level sistemi, sohbet sistemleri kaldırılacak, daha Lineer bir oyun olacak


    - Hikayeye önem verilecek. Sokakta büyüyen Basim'in nasıl suikastçi haline geldiği anlatılacak! Suikastçi olmak için diğer suikastçi Roshan tarafından nasıl yetiştirildiği anlatılacak!


    - Seslendirmede, cast tarafında epey usta isimler yer alacak! Bir çok dizi, filmde boy göstermiş nevi şahsına münhasır sesi olan Shoreh Aghdashloo Basim'in eğiticisi olan Roshan suikastçisini seslendiriyor


    - Dün yayınlanan duyuru videosunun sonunda Ghoul isimli bir yaratık da gözüküyor! Mistik hikayeler, canavarlar ve yaratıkların dahil edileceği hikayelerle de karşılaşacağız gibi görünüyor!


    - 2023 Yılında eski nesil ve yeni nesil konsollar için çıkış yapıyor olacak!



    ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]Ubisoftyoutube
    Watch the cinematic world premiere announce trailer of Assassin's Creed® Mirage. In the ninth century CE, Baghdad is at its height, leading the world in science, art, innovation, and commerce. Amid its bustling urban landscape, a conflicted young orphan with a tragic past must navigate the streets to survive. Experience the story of Basim in Assassin's Creed Mirage. An Audio Described version is also available in English in the settings of the video. Learn more: assassinscreed.com About Assassin's Creed Mirage: In Assassin’s Creed Mirage, you are Basim, a cunning street thief with nightmarish visions, seeking answers and justice. After an act of deadly retribution, Basim flees Baghdad and joins an ancient organization – The Hidden Ones. As he learns their mysterious rituals and powerful tenets, he will hone his unique abilities, discover his true nature, and come to understand a new Creed – one that will change his fate in ways he never could have imagined. #Ubisoft #AssassinsCreed #UbiForward About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2022 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft, and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.© 2022 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft, and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dx55lAlFtXmw%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpRGMTo9pgGIhCDCAEk13Tpng09UA3fN4WtMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 11 Eylül 2022; 20:7:20 >







  • AC serisini yerin dibine sokmak artık bazı yayıncılar için spor oldu. Ama işte firmaların kabahati, herkese key dağıtıyorlar. Eskiden sadece kurumsal incelemecilere giderdi. Şimdi 30-40 bin abonesi olan kanallara bile inceleme kodu gönderiliyor. Konsolüssü incelemesini ben de izlemiştim. Hikaye için klasik templar-assassin kavgası işte deyip geçiştirmişler. Halbuki oyunda bu iki örgütün henüz kurulmadığını dahi bilmeden inceleme yapmışlar. Zaten inceleme başında oyunun %60'ını bitirdim diyordu ki yani burada kasıt senaryo ise durum daha fena.

    Ben şunu anlamıyorum, seri çıkalı 15 yıl oldu. Artık oyunun kemikleşmiş özelliklerine her yenisi çıktığında "Bu neden böyle?" demek bana abes geliyor. Kardeşim bu seri böyle işte, seveni bu haliyle oynuyor bu kadar basit. Souls serisi neden zor demek gibi oluyor bazı ifadeler artık.

    Bi üstteki post da bana ait :) gerçekten başlarken beklentim düşüktü, umudum yoktu, çok da sıkıcı başladı ama oyun sonradan öyle bir açılıyor ki, öyle bir lezzetli hâl alıyor ki... Büyük bir keyifle oynadım, oynamak yetmedi hiç sıkılmadan da platinledim. Mirage'da platin kupa alacağım aklıma bile gelmezdi :)


    Her şeyden önce AC'yi gizlilik ile oynamayı inanılmaz özlemişim. Hea aksiyondan da ödün vermiyor, özellikle parry sistemi kolay ve dövüşürken düşmanın ataklarını parry'leyip bitirici vuruşu yapmak insanı baya bi havaya sokuyor. Skill'ler açıldıkça da gizliliğin ve suikastçiliğin tadı kat be kat artıyor. Grafikler Valhalla kadar iyi değil, Odyssey'e daha çok benzettim ama oynarken pek sırıtmadı. 60 fps'te sorunsuzca oynadım.


    Müthiş bir oyun diyemem, yepyeni bir deneyim de diyemem ama oyun bir şekilde akıyor, kendini oynattırıyor. En önemlisi bu oldu benim için, oynamadığım zamanlar oyun beni çağırıyor mu diye ona bakarım. Bu oyun gel beni oyna diye çağırdı :) Bundan önce Alan Wake 2'yi bitirmiştim, o oyunda bile sıkıldığım anlar oldu ama Mirage'da oyunun başı hariç hiç sıkılmadım. Tavsiye ederim!

    Sizin TV'ler de mi sorun var yoksa benim TV' mi güzel gösteriyor çözemedim valla Ben grafiklere hayran kaldım her yere baka baka yavaş yavaş ilerliyorum çok güzel görünüyor.. Müzikler oynanış falan efsane olmuş .. Bide Türkçe dil olsaydı varya tadından yenmezdi Oyunu almayı düşünen varsa şöyle söyleyeyim.. Valhalla serisini oynayıp beğendiyseniz bunuda beğenirsiniz. Yok beğenmediyseniz buna hiç bulaşmayın derim Ben genel olarak çok beğendim..

    Oyun kötü arkadaşlar bunu itiraf etmek bu kadar zor olmasa gerek:)


    10 yıl öncesinin dinamikleri kısmen güncel grafikleri ile birleştirilmiş, hiçbir yenilik yok.


    Bende oynuyorum ama boş bir oyun olduğunu da söylemek lazım, UbiSoft AC serisinin suyunu sıkmaya niyetli bu çok açık Pollyanna olmaya gerek yok...

  • 1-) Oyunun ilkbahar 2023’te (nisan ve haziran ayları arasında) yayınlanması planlanıyor.


    2-) Oyunun hikâyesi, Bağdat’ta 860-870 yılları arasında Samarra’daki anarşi sırasında geçecek.


    3-) Basim’i gençliğinde Hidden Ones’ı bulana kadar hırsız rolünde oynayacağız.


    4-) Oyun, ilk Assassin’s Creed oyunlarından ilham alan temellerle geri dönecek.


    5-) Birkaç RPG öğesi oyundan kaldırıldı: Diyalog seçeneği, cinsiyet seçimi ve seviye sistemi bulunmayacak.


    6-) Oynanış, Valhalla’dan biraz farklı olacak.


    7-) Eagle Vision, geri döndü.


    8-) Basim’in rakipleri alt etmek için String Dagger kullanacağı söyleniyor.


    9-) Oyunda, Loki’nin Basim’in vücuduna nasıl girdiğini ve onu nasıl tükettiğini anlatan Visions of Loki isminde bir bölüm olacak.

  • Valhalla’da basim ve loki ile çok güzel temeller attılar. Umarım güzel mekaniklerle desteklenen iyi bir konuya sahip köklere dönüş niteliğinde bir Assassins Creed görürüz.
  • Sızdırılan başka bir bilgi de Assassin's Creed 1 Remake'in hazırlık aşamasında oluşu. Harika olur cidden. Ayrıca umarım AC2 Remake'de gelir ardından. Bana göre serinin en iyi oyunu AC2 ve Brotherhood
  • AC1 Remake geliyorsa AC2 serisine de getirirler o zaman. Ubisoft önce şu POP serisini bir remake'inş çıkarsın da. Bilinmez bir tarihe öteleyip durdular.
  • Bence ac1 remake’i capcomun yapmış olduğu remakeler gibi olmayıp senaryo bazlı gerçekleşecek. Muhtemelen mirage ile birlikte valhalla’da sözünü ettikleri sıfırlama olayını gerceklestirecekler. Böylelikle seri soft reboot yiyip baştan başlatılıp devam ettirilecek.
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    Umarım bu dediğiniz olur. Çünkü gerçekten buna ihtiyacı var serinin. Origin,odysey,valhalla tamam iyi oyunlar olabilir ama asla o eski ac’lerde aldığım tadı vermedi.

  • 10 Eylül’de Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulması beklenen Assassin’s Creed Mirage oyununa ait The Forty Thieves (40 Haramiler) görev DLC’si Ubisoft Store üzerinden sızdırıldı.



    ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 1 Eylül 2022; 15:9:30 >
  • Yillar sonra ilk kez bir AC oynununa costum cunku AC 1'i Remake yapip bununla birlestireceklermis ...


    Yani bu oyun bitince direkt AC 1'e baglanacak ...


    Ve o dandik Rpg combatıda kalkiyor eski AC'ler gibi sinematik animasyonlar donecek ...


    Ben simdi buna Gold edition almayimda ne yapayim ... ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU] 

  • Oyun resmen duyuruldu. 10 Eylül TSİ 22:00’de detaylı bir şekilde gösterilecek.

    ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]

    ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 1 Eylül 2022; 19:32:6 >




  • Tek kötü yanı Basim'le oynayacak olmamız, sevmiyorum bu adamı, keşke yeni bir karakter olsaydı.
  • Basim’i sevin sevmeyin ama valhalla’da güzel altyapı oluşturdular. Şu Fenrir olayı da merak konusu. (Eivor’un gözünde kurt olarak gösterildi ama gerçekte nasıl birisi bilinmiyor.) Çok fazla şeye gebe bu oyun merakla bekliyorum açıkçası.
  • Eski AC'ler uzunluğunda olursa oynarım da, Valhalla gibi uzun olursa kalsın. Sanırım seride bıraktığım tek oyun Valhalla oldu.


    Basim'i oynayacağımızı biliyorduk söylentiler dolaşıyordu sürekli. 10 Eylül'de bakalım neler gösterecekler.

  • Assassin's Creed Mirage Resmi Açıklaması:


    Dokuzuncu yüzyıl Bağdat'ın hareketli sokaklarında dolaşırken cevaplar ve adalet arayan kurnaz bir sokak hırsızı olan Basim'in hikayesini deneyimleyin. Hidden Ones olarak bilinen gizemli, eski bir organizasyon aracılığıyla ölümcül bir Usta Suikastçı olacak ve kaderini hayal bile edemeyeceği şekilde değiştirecek.


    - 15 yıldır bir seriyi tanımlayan ikonik özelliklerin ve oynanışın modern bir yorumunu deneyimleyin.

    - Şehirde sorunsuz bir şekilde parkour yapın ve her zamankinden daha fazla içgüdüsel suikastla hedefleri gizlice alt edin.

    - Şehrin sakinleri her hareketinize tepki veren, inanılmaz derecede yoğun ve canlı bir şehri keşfedin ve Bağdat'ın Altın Çağı'nda ilerlerken dört eşsiz bölgenin sırlarını ortaya çıkarın.


    Bu oyunun PS4™ sürümüne zaten sahipseniz, PS5™ dijital sürümünü ücretsiz olarak edinebilirsiniz ve bu ürünü satın almanız gerekmez. PS4™ disk kopyası sahipleri, PS5™ dijital sürümünü indirmek veya oynatmak istedikleri her zaman bunu PS5™'e yerleştirmelidir. PS5™ Digital Edition disksiz konsol satın alan PS4™ oyun diski sahipleri, PS5™ sürümünü ücretsiz olarak alamayacaklar.





  • Gerçekten ilk seriler gibi animasyonu bol akıcı dövüşler geri dönsün batman veya spiderman tarzı bir dövüş sistemi çok yakışır. Keşke ubi yapsa böyle bir şey fakat pek umutlu değilim.

  • Cross-Gen olması biraz canımı sıktı, dolu dolu full detay bir Next-Gen AC oyunu görmek 2024'leri bulacak demek ki.

  • Yine 150 saattlik bitmeyen bir oyun yaparlarsa elimi bile sürmem.
  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    Ana hikaye 15-20 saat sürecek ve tarz olacak Unity’ye benzeyecek diye bilgi gelmiş bugün. Son üçleme gibi olmayacak yani

  • Ben daha önce Ubisoft etkinliklerinde bizim ülkenin saatini yazdıklarını görmedim daha önce yazılıyor muydu? Acaba bu bir işaret mi?


    Mirage, Türkçe altyazılı mı gelicek?


    Ubisofttwitter
    “Today's the day! #UbiForward 🇺🇸 12 PM PT / 3 PM ET 🇲🇽 2 PM Mexico City 🇧🇷 4 PM Brasília 🇬🇧 8 PM London 🇫🇷 9 PM Paris 🇿🇦 9 PM Cape Town 🇹🇷 10 PM Ankara 🇦🇪 11 PM Abu Dhabi September 11 🇮🇳 12:30 AM New Delhi 🇨🇳 3 AM Beijing 🇯🇵 4 AM Tokyo 🇦🇺 5 AM Canberra”
    https://twitter.com/Ubisoft/status/1568601293681491968?s=20&t=IwE4D9ujUBZX9yvQUbxuqQ
  • Artık böyle olaylarda Moscow'a yer almıyor o yüzden Ankara veya İstanbul'u koyuyorlar aynı saat diliminde olduğumuz için.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.