Şimdi Ara

Assetto Corsa Yağmur??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Assetto Corsa'da Yağmur Efekti Nasıl Açılır,

    Duyduğum Kadarıyla Oyunda Yağmur Efekti Varmış Ve Content Manager'ın Full Sürümünü Aldıktan Sonra Çalışıyormuş Sadece. Content Manager'ın Full Sürümünü Aldım Fakat Ayarlara Yada Oyun İçindeki Weather FX Kısmında Yok, Farklı Bir Modla Yapanlar Var Fakat O'da 95tl. Son Çare Olarak Sormak İstedim Yoksa Modu Alacağım.



  • Content maneger full sürüm için ödeme yaptıktan sonra bir de rain.fx eklentisi için ufak bir ödeme yapmak gerekiyor . Benim için önemli olduğundan dolayı bu hava koşullarının assetto Corsa da bulunması durumu , ben ödeme yapıp aldım. Hani oyunun resmi yapımcısı uğraşsa bu kadar iyi olur muydu bilemiyorum ama ben gördüğüm şeyden çok memnunum doğrusu . Başka oyunlarla kıyasladığım zaman da milyonluk yapımlara taş çıkartan bir iş olmuş diyorum rahatlıkla... Bence assetto Corsa seviyorsanız alın derim .

  • Çözüldü: Content Manager'ın Full Sürümü İle Çalışıyor Sanıyordum Öyle Değilmiş. 95tl Olan Mod'u Aldım Sonra Dosyayı İndirdim, Custom Shader Patch'miş Onu Direkt Content Manager'a Sürüklüyosun Mod İndirir Gibi, Sonra CSP Ayarlarında RAİN.FX Eklentisi Geliyor Ordan Açıyorsun Oyun İçinde Apps'ten Weather FX'i Açıyorsun Ordan Rain Debug Tıklayıp Debug Rain'e Basıyosun Ayarları Geliyo Ordan Ayarlarını Yapıyosun Yerdeki Su Seviyesi vs. Bilmeyenler İçin Söyledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.