Şimdi Ara

Asteroid City | Wes Anderson | Scarlett Johansson - Tom Hanks - Margot Robbie (2023)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asteroid City | Wes Anderson | Scarlett Johansson - Tom Hanks - Margot Robbie (2023)

    Asteroid City, 1950'lerde ABD'nin bir çöl kasabasında geçiyor. Filmde, burs ve akademik rekabet için ülkenin dört bir yanından öğrenci ve velileri bir araya getirmek adına düzenlenen Junior Stargazer/Space Cadet kongresi sırasında dünyayı değiştiren olaylarla etkinlik büyük bir kesintiye maruz kalır ve kaotik macera başlar. 


    Focus Features'ın yapımcılığını yaptığı film, ABD'de öncelikle 16 Haziran 2023 tarihinde sınırlı gösterime girecek, ardından 23 Haziran 2023 tarihinde geniş dağıtımla vizyondaki yerini alacak.


    Son olarak 2020 yılında Fransız Postası (The French Dispatch) filmini yöneten Wes Anderson'ın Asteroid City filminin oyuncu kadrosunda ise Tom Hanks, Margot Robbie, Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum ve Rita Wilson gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.



    Asteroid City | Wes Anderson | Scarlett Johansson - Tom Hanks - Margot Robbie (2023)Universal Pictures Irelandyoutube
    In cinemas June 23 Follow us on Facebook at https://www.facebook.com/UniversalPicturesIreland Find us on Instagram at https://www.instagram.com/universal_irl/ Follow us on Twitter at https://twitter.com/Universal_Irl https://www.universalpictures.ie Director: Wes Anderson Screenwriters: Wes Anderson / Story by Wes Anderson and Roman Coppola Producers: Wes Anderson, Steven Rales, Jeremy Dawson Cast: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Jeff Goldblum Story: ASTEROID CITY takes place in a fictional American desert town circa 1955. Synopsis: The itinerary of a Junior Stargazer/Space Cadet convention (organized to bring together students and parents from across the country for fellowship and scholarly competition) is spectacularly disrupted by world-changing events.
    https://www.youtube.com/watch?v=0PcnRc_ehO8
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Oyuncular bildiğin yıldızlar geçidi olmuş. Galaksi mübarek. Tabii kimi ne kadar göreceğiz bilmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa sanki bu denli açık pastel renkler kullanıyor sanki Anderson di mi? Budapest'te epey açık ama bu daha da bir açık olmuş. Fragmanda Margot'u bide Dafoe'yi göremedim ama onların da eminim ki güzel bir rolü vardır. Çok bekliyorum inşallah değer. Anderson'u seviyorum o yüzden güvenim de var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vallahi kimse izledi mi bilmiyorum ama ben ortalama buldum ya.

    Normalde sinemada filmin renk paletinden ötürü flaş bombası yer gözlerim diye düşünmüştüm ama yurdumun sineması sağolsun onu bile yar etmedi bana. Pastelli sahneler kapkaranlıkken siyah beyaz sahneler ise adam düzgün parlamıyor bile.

    Konu olarak falan fena değil ama söyleyeyim konu için gidilecek bir film değil. Tamam hikayenin temaları güzel ama acayip derecede az hikaye odaklı. Daha çok diyaloglar ve karakterler üzerinden yürüyor iş. Bunu göz önüne alarak gidin yoksa iki yanımda oturan abi gibi yarıdan sonra sıkılıp kalkabilirsiniz. Ben çok aşırı sıkılmadım, yönetmeni de sevdiğime izledim hepsini.

    Wes Anderson'a başlayacaksanız ve hazır bunu sinemada gördüm izleyeyim derseniz bence bu kendisine başlanılacak filmi değil onu söyleyeyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Scarlett in ve margot un kadınsı figürlerini sergiledikleri sekanslar var mı ? Sırf onlar için izlenir. Öbür türlü açıp izlemem bile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Margot beş dakika gözükmüş sanırım. Onun dışında çevremde filmi öven çıkmadı hiç.

  • 11 Temmuz'da dijitalde.

  • Düştü güze bir filme benziyor.

  • Film düştü ama altyazı yok.

  • Tom Hanks adını görünce kaçar oldum. Adam son 10 yıldır en dandik filmlerde oynuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.