Şimdi Ara

astra 1.4 clup 2004 modelin yol bilgisayarı olanı varmıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar astra hakkında cok bilgim yok bir arabaya baktım internetten astra 1.4 club 2004 model acaba bu modelin yol bilgisayarı olanları varmı piyasada. baktığım aracın özelliklerinde yol bilgisyarı yazıyo. emin olamadım cevap verirseniz memnun olurum. birde fiyatı 19000 ytl sizce normalmi kilometre 13.000 de. sizce bu kadar az kilometreye bu araç uygunmu?



  • benim bildigim club larda yol bilgisayari yok comfort modelinde de yok bunlar baz modeller.yalniz comfort modelikii 1600 cc dir ekstra para verip spor paketi alabiliyorsun yani celik jant yol bilgisayari filan ama club 1400 cc lik oluyor zaten onda yapamiyorsun arka camlarda otomatik degil galiba sis farida yoktur buyuk ihtimalle. 2004 model 1400 cc 13binde 19bin etmez gibi sanki gibi.zaten bunun sifirini arada kampanya oluyor 23 e veriyorlar ayni modelini.3 yasinda arac arada 4bin ytl oluyor yani bunu alicagina 4bin kredi cek sifir al derim ben.astra 1400cc cok tutulan bir arac degil genelde 1400 un c sinifi bu aracta yetersiz kaldigi dusuncesi oldugundan dolayi akrabamin kullandigi kendisi mubessildir ayni arac iyi gidiyor zorlanma yok ole.yani sifiri 23 ken 3 yasindaki 19 a olmasi cok mantikli gelmiyor km dusuk az daha indirtin zaten pazarlik payi vardir onun 18 17.5 a birakirim diye dusunuyordur kesin.
  • kadeş sağolasın cevabın için . benne 18 e verirse almayı düşünüyorum aracı . yol bilgisayarı cok önmeli değil zten ama olsada fena olmazdı. bu gün gne bi club a baktım ondada vardı yol bilgisyarı. bir yakınım var istanbulda arac baktıorıcam serviste sonra anlasırsak alıcam... iyi günler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.